Петър Димков рецепти за пълноцен живот

Още преди великите чужденци, който ни занимават днес с позитивно мислене и ни учат как да вървим по пътя на светлината, ние Българите сме били посветен народ!
Имали сме си богомили, книжовници, Петър Дънов, Петър Димков и още много други! Защо и как е потъпкано нашето посвещение и възможността да вървим напред по пътя на светлината, сега няма да обсъждаме, тъй като не е нужно да си посветен за да се досетиш за това!
Вижте как много лесно, простичко и бързичко, всеки един от нас може да стане посветен, да тръгне по пътя на светлината и да заживее своя живот, който до сега някак си е бил просто съществуване.

Петър Димков твърдо вярва, че „Най-правилно вървиш по пътя на светлината, ако не правиш на другите това, което не искаш да правят на теб!“

Захвърлете всички, талисмани и прочее символи, който носите против уроки и черни сили, спрете да ходите по врачки и баячки, а вместо това опитайте следното:

„Когато почувствате някаква студенина, страх или присъствие на нещо нечисто произнесете следните думи:

В името на Господа и Исуса Христа и силата на светия животворящ господен кръст да се разпръснат и изчезнат всички нечисти, тъмни сили, мисли, чувства от дома ми и леглото ми.“

Повтаряйте тези думи, докато се почувствате по-добре.

Уверявам Ви, нищо няма да загубите! Единственото, което може да се случи е да спечелите и да се почуствате по-добре!

И за да направите живота си прекрасен и изпълнен със смисъл остава да последвате единственото желание на Димков, а именно:

„Хората да си подадат ръце и братски да живеят. А това може да се постигне, когато хората се връщат да си култивират мислите, да имат чисти мисли, чисти думи, чисти постъпки и раят настава на земята.“

Изборът е твой, да настане твоя рай на земята или да махнеш леко с ръка и продължиш да живееш както сега!

От Уикипедия: Петър Димков е един от първите проповедници на природосъобразния начин на живот. Привърженик е на идеите на Петър Дънов. Издадени са 4 негови книги: „Българска народна медицина“, „Хигиена и лекуване на душата“, „Молитвеник“ и „Очна диагноза“.

През целия си живот с успех и безвъзмездно е лекувал хората и не случайно е наречен Петър Димков – ЛЕЧИТЕЛЯТ.

Още за Петър Димиков – Лечителя и неговите рецепти може да намерите тук >>

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here