Сменяме водката с утеха, с водка с Женшен

1
201

Водката с утеха води само до режим неприлична, а водка с женшен определено води до подобряване на здравословното състояние. До това заключение е стигнал китайския народ още преди хилядолетия.

Наставката от смятания за свещен от китайците корен от женшен примесен с водка, води до прочистване на целия организъм от отровите, които ежедневно приемаме под различна форма.

В дните на пролетна умора и почистване, може да се погрижите и за почистването на организма, особено ако усетите главоболие и световъртене или отслабване на силите.  Рецептата е лесна и се прилага още по-лесно, и се иска само постоянство за поне един курс на прочистване.

Рецепта за почистване и подсилване на организма с Женшен:

Няколко средно големи парченца от изсушен корен на женшен се поставят в половин литър водка. Сместа се оставя да престои 24 часа, след което настойката се приема всеки ден преди хранене по една чаена лъжичка.

Когато сместа започне да привършва, към остатъка може да се долее още половин литър водка. Препоръчително е процедурата да се повтори максимум до 2-3 пъти.

Още през първата седмица със сигурност ще усетите прилив на енергия и сила в тялото. Умората се изпарява, като с магия, а вие сте по-пълноценни в ежедневните си дейности.

Екипът на horoskopa.com и аз Давид ви пожелаваме успех.

предишна статияФази на луната първа четвърт на луната
Следваща статияЙога ! Какво е това ?

1 коментар

  1. Женшен има пресен и суров в китайския магазин, който се намира в една от пресечките на ул.“Пиротска“ в София. Успех

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук