Юпитер в Лъв и зодиакалните знаци

0

jupiter-v-luv-i-zodiakalnite-znaciЮпитер в Лъв и зодиакалните знаци – Юпитер е благотворна планета и дори най-напрегнатите аспекти, които сключва в крайна сметка биха били с добър резултат.

Важно е да се знае, че когато искате да се възползвате от благотворното въздействие на планетата е необходима личната ви активност и ангажираност, тъй като в противен случай възможностите ще се появяват пред вас, а вие просто ще си ги пропускате.

Предлагам на вашето внимание тенденциите за проявление на Юпитер в Лъв спрямо всеки зодиакален знак !

Пожелавам ви приятно четене.

Зодия Овен – Може да очаквате предложения за успешни кратки пътувания с цел развлечение. През този период се активира също желанието за приключения, като ви се предоставя възможност за нови романтични връзки по време на пътуване.

Бъдете внимателни, особено ако срещнете любов от пръв поглед. Родителите от знака могат да очакват подобряване на отношенията с децата. Подобряване на доходите, които зависят от другите.

Отстъпвайте по-често и се вслушвайте в мнението и на приятелите си, за да не си навлечете дискомфортни ситуации.

Зодия Телец – Новите делови партньорства оставете за началото на 2015г. Сега периода е подходящ за довършване и доизпипване на вече започнати дейности.

Ако възнамерявате да стартирате нов бизнес, сега е е момента да се занимаете с организацията, но старта запазете за края на месец февруари или началото на март 2015г.

Възможно е дома ви да се разшри с още един член, да ви се роди детенце и да се радвате на детски глъч у дома.

Използвайте възможностите за ремот и подобряване на дома, а ако си нямате сега при вас идват доста изгодни предложения. Но и тук не бързайте, най – добре би било покупка или взимане на кредит да се случи през 2015г., а сега може да се информирате и да планирате покупката.

Зодия Близнаци – Очаква ви оживление в сферата на близките познанства (братя, сестри, комшии), както и подобряване на отношенията с тях и колегите на работното място, с които изкарвате голяма част от времето.

Въпреки това не забравяйте, че това е вид партньорство и нещата зависят, както от другите, така и от вас. Търсете позитивната гледна точка, а ако някой сe запъне оставете го да ви потърси.

Желанието ви да придобиете нови знания със сигурност се засилва и всякакъв вид краткосрочни курсове и обучение, както и прекфалификационни занимания са изключително подходящи за вас.

Бъдете внимателни със здравето си положете повече ред и дисциплина в тази сфера. Пречките по пътя на реализация на вашите цели, приемете като предизвикателство по пътя към върха.

Зодия Рак – По-малко мислете, повечете действайте, за да постигнете максимална наслада в живота.

Въпреки че някой астролози твърдят, че Юпитер ще липсва на представителите на знака Рак, аз съм готов да се обзаложа, че това няма да бъде така, тъй като раците ги очакват грандиозни възможности за подобряване на въпросите свързани с финансовата сфера, което може да ангажира врмето им с активна дейност по темата и дори да не забележат липсата на романтични преживявания и прохлада в брачните отношения.

Работата не е всичко. Отделяйте време и внимание за семейството и не допускайте да се държите хладно спрямо членовете му, защото в крайна сметка то е много важно за вас и има нужда от вашите грижи и внимание, а и сигурен съм, че точно сега нямате нужда от промяна на социалното положение в тази сфера.

Зодия Лъв – Сила мощ и светлина ви очакват с навлизането на Юпитер във вашия слънчев знак.

Бъдете внимателни, за да не изгорите важните неща в живота. Светлините на прожекторите светват към вас с пълна сила и очакванията на близжните ви спрямо вас ще се засилят значително.

Използвайте възможностите за реализация дори и на най-смелите ви планове. Ако нещо ви се струва прекалено хубаво за вас не се спирайте, а грабете и с двете ръце. Приливът на енергия се чувства, като безкраен и за това е хубаво да не се отпускате в благоприятната ситуациа, а да действате смело, да хващате дори и най- малките възможности, дори и рисковани да са те, защото както се казва пиленцето каца веднъж на рамото.

Парирайте семейните грижи и неразбирателство с любов и щедрост, за да получите заслуженото още в началото на новата 2015г. Грижите с имотите вече са към своя край, ако има нещо, което е необходимо да се спасява, опитайте да го отложите за догодина.

Зодия Дева – За вас Юпитер е поготвил възможности да постигнете дълбок вътрешен и душевен комфорт, но само ако се научите на първо място да обичате себе си и да се грижите доволно за общото си физическо състояние.

Възможно е през този период да получите проблясъци, които да ви подсетят, че Вселената се грижи за вас, независимо от това какво правите и мислите.

Сложете в ред цялата документация и опитайте да оправите проблемите с братя, сестри и колегите на работното място, а ако някой тях не желае да приеме примирието оставете го, това означава, че не е дошло време за решаването на този въпрос.

Най-добре би било да се отпуснете и да следвате ритъма на живота с възможно най-малко съпротивление.

Зодия Везни – Социалният ви живот се раздвижва и ви дава възможност да се запознаете с нови лица и покровители, от които може да очаквате подкрепа в начинанията.

Финансовото ви положение се стабилизира, но въпреки това бъдете внимателни при работата с парите си и най-вече не давайте пари на заем поне до нова година, а ако вече сте дали търсете си ги в новата 2015г.

За родителите от знака съвета ми е да бъдат щедри с децата си според възможностите си и да им дават повече свобода на действие, в противен случай може да се стигне до леки дискомфортни ситуации.

Зодия СкорпионГолеми възможности да блеснете в обществото и да получите признание за добре свършената през годините работа.

Докато блестите, бъдете внимателни и гледайте да не засенчите някой представител на зодия Лъв, тъй като е възможно да ви се наложи да влезете в словестна схватка и да му покажете, че неговото място на подиума си е негово и нямате намерение да му го отнемете или поне не сега.

Бъдете внимателни със силите си и не забравяйте, че почивката е част от работата, в противен случай може да стигнете до преразход на енергия и вместо да се радвате на почестите, да си лежите в къщи и да събирате сили за възможностите, които се откриват пред вас.

В случай, че се занимавате с интелектуална дейност и сте се обездвижили, може да си починете във фитнес залата или в зала за танци и развлечение, но и тук е много важно да правите преценка на силите си.

Зодия Стрелец – Успех при пътуване в чужбина и хубави екскурзии зад граница е подготвил Юпитер за представителите на знака.

Ако сте студент или учите висше образвание има голяма вероятност резутатите ви през тази година да бъдат значително по-добри. Работата с чужденици и партньори зад граница е успешна и плодотворна. Емоционалната неразположеност, която може да се появи през периода лекувайте със смях и забавление.

На колегите, които се опитат да ви създават пречки на работното място, дайте усмивка и добро настроение.

Ако срещатате затруднения в работата с документи или по време на обучение, опитайте да приложите новаторски дух и подход или просто ги оставете за друг път.

Зодия КозирогБроени месеци остават до момента, в който с лекота постигате поставените си задачи и даже може да се каже, че натрупалите се цели сега могат да се реализират и то много по-добре отколкото очаквате.

Леки препятствия могат да се появят от високопоставени лица или липсата на хора, които да ви подкрепят, за това особено до края на 2014г. бъдете доволни и на това, което имате.

Ако са ви нужни покровители и задоволство от постигнатите цели, то спокойно може да ги очаквате след края на тази година.  По време на кратки пътувания с цел забавление и удоволствия може да има леки спънки, но те са толкова незначителни и толкова лесно се решават, че дори може да не ги забележите.

За родителите от знака съвета ми е, дайте повече любов на децата и повече възможности да действат свободно, особено ако са по-големи е крайно време да разберете, че те са големи и им е необходимо да действат спрямо техните разбирания. Не забравяйте, че някога и вие сте били деца и не сте се радвали на факта, че някой ви ограничава.

Зодия Водолей – На представителите от знака Водолей Юпитер носи възможност за много нови делови партньорства, за това на Водолеите препоръчвам да се оглеждат повечко и да не пропускат дори и най-малката възможност за бизнес сътрудничество, за да не съжаляват след това.

Използвайте новаторския дух и представяйте нещата така, както само вие можете и още догодина няма начин да не усетите резултата от действията.

Затрудненията при постигането на поставените цели вече започват да намаляват, но пък от друга страна идва период, в който няма да бъдете доволни от постигнатите резултати, всеки път когато постигнете нещо ново и добро се радвайте и не забравяйте, че съсвсем скоро е отминал периода, в който още по-трудно постигахте целите си.

Ако отдавна (поне 5 – 6 години) сте в любовна връзка, може да очаквате или направите предложение за скючване на брак. Периода е подходящ за подписване на нови договори и споразумения, като се съобразявате разбира се с периодите, в които важните планети са в подходяща фаза.

Зодия РибиПодобряване на взаимотношенията между вас и колегите на работно място.

Въпреки че в момента е трудно да се каже, че сте доволни от парите, които получавате за свършената от вас работа, то поне има тенденция за подобряване на обстановката на работното място, а след около 4 -5 месеца могат да се появят и нови възможности за смяна и подобряване, както на работно място, така и на заплащането.

През този период, ако сте дали пари назаем, може внезапно да ви ги върнат или да разберете, че въобще няма да си ги получите.

Вършете си работата, както се изисква от вас, движете се на принципа на най-малкото съпротивление и просто гледайте как живота ви се подрежда по най-добрия за вас начин.

*** Тази прогноза представлява общата тенденция, която може да се прояви в живота на всеки един от нас. За да разберем как планетата действа в личния ни хороскоп и какво още можем да очакваме в периода, когато Юпитер преминава през знака Лъв, със сигурност е необходимо да се разгледа и позицията му, какво тя активира във вашата натална карта и как то би могло да бъде още по-полезно за вас.

Пожелавам на всички Вас успех !

1 коментар

  1. Аз съм зодия Рак и мога да кажа, че това е вярно. Благодаря за подсещането. Хубав ден от мен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here