Мъжете и любовта според зодията

1

mazhete-lubovta-i-zodiakaМъжете и любовта според зодията  – Той е красив, умен и дяволски обаятелен.

Преди обаче да започнеш да го очароваш, небрежно се поинтересувай от датата му на раждане.

Остави го наивно да си мисли, че искаш да разбереш на колко години е той. В действителност ти се опитваш да си изясниш, какъв е той в любовта и в леглото.

Описаните по-долу характеристики според зодиакалния знак, могат да ти помогнат много за това.

Мъжете Овен
Всички експресни методи са измислени от Овните! Почитател на реактивния секс, той е способен да ви завърти главата по-бързо, отколкото кана искрящо вино. След това не остава време за приятелство – само за любов. Вземането на решение Овенът оставя за себе си: решава, че иска пламенна страст, значи има пламенна страст. И никакви възражения. Главното е тук и сега. Звярът вече е възбуден и рие с копита земята.

Мъжете Телец
Искаш голяма и чиста любов? Вземи си душ. С Телеца всичко е просто, интригите не са му по вкуса: или да, или да, но по-късно. Ако дамите от този знак са готови да търсят спътника си в живота, такъв че да отговаря сто процента на идеалния мъж, при това на няколко фронта, то мъжът Телец спира своя избор просто на жената. На Жената с всички нейни прелести дадени и от природата.

Мъжете Близнаци
Независимо от двойствената си натура, Близнаците са сравнително постоянни в своите пристрастия. Разбира се на Близнаците им е малко един партньор и те естествено, без знанието на първия започват връзка и с втори. Основната причина за това поведение е желанието да „вижда по-широко и да познава по-дълбоко“. Често момента на колебание между любов и страст води до промяна в семейното положение (брак). Пет години, не повече. Това което Близнаците не търпят в секса е рутината.

Мъжете Рак
Рождената дата на Казанова е изгубена в легендите, но с такава нежност и уважение към всяка своя любовница може да се отнася само мъжът Рак. Нахрани го, приласкай го, погали го и той може да ти покаже такива чудеса, за които и сам не е подозирал. Ракът както никой друг е чувствителен към серенадите в лунна нощ и романтичните стихове. От това можеш да се възползваш!

Мъжете Лъв
Лъвският пай в секса зависи от неговото настроение. С него може да е непоносимо скучно или еуфорично приказно. Влюбвайки се Лъвът искрено вярва, че е веднъж и завинаги. И сексът е най-добрия, и постелята е най-меката, и даже кафето е изключително ароматно. След няколко дни постелята започва да става твърда, кафето горчи, а Лъвът тругва да търси нов обект, достоен за височайшето му внимание. „И бърза да живее, и да чувства бърза.“

Мъжете Дева
Железните Деви изключително реално гледат на света, дори когато това е света на еротичните фантазии. Искаш на масата? Няма проблем! Но повърхността е необходимо да е полирана, праха изчистен и ръцете чисти. След това по команда! Девата не може да живее без флирт, при това в търсенето на подходящата партньорка не ходи далеч: всички свои лични въпроси решава на работа. И отново в близост до полираната маса.

Мъжете Везни
Прибавила си към теглото си 15 килограма и до сега вярваш, че презрамката на сутиена, която се показва изпод блузата, допълва сексапила ти? Тогава не разчитай на вниманието на Везните. Тяхната потребност от идеална хармония понякога преминава всички граници. Везните се опиват от играта на флирта, тяхната основна задача е да привлекат вниманието, до секс може и да не се стигне. Затова рядко щастливите покани за ранна закуска получават направо в леглото….?

Мъжете Скорпион
Срещата със Скорпиона носи незабравими впечатления, дори когато познанството е само за една нощ. Той е майстор на висшия пилотаж не само в любовта, но и в секса. Зад стената от хладна и язвителна непристъпност се крие пламенна натура, която може да ви изгори от емоции и страст. Скорпионът понякога е готов да се ангажира със секс само заради това, да покаже: „Ето как мога аз!“ Ако неговите чувства са наистина дълбоки, то ти винаги си под прицела на „любящите“ очи и смъртоносното жило.

Мъжете Стрелец
„Скъпа, подарявам ти тази звезда“. Но за звездта се налага да дойдеш с мен, например, на връх Еверест. Стрелецът превръща даже обикновената закуска в кафенето в истинско приключение. Едва ли можем да открием представители на някой друг знак, които толкова свободно и авантюристично да се отнасят към секса. Невъзможно е да устоите на силата на неотразимото обаяние на Стрелеца! Това е идеалния партньор за опияняващ курортен роман.

Мъжете Козирог
Любов и Козирог – два различни свята. Но понякога и техните пътища се пресичат. На Козирога му е необходимо време, за да си изясни всичко, да осъзнае и… не си губи времето. Случайният секс е немислимо явление. Всичко или нищо! А да си губи времето за дреболии, за да изживее „студентска любов“, Козирога не вижда смисъл. Но ако сте попаднала в полезрението му, то всичко може да завърши с бяла рокля и марша на Менделсон.

Мъжете Водолей
В детството си не си се занимавала с гимнастика? Жалко. Водолея може да се разстрои малко, ако не можеш да направиш мост, както се изисква на 125-та страница на Камасутра. Той е такъв фантазьор! Да подари за Нова година пълна кутия с презервативи във всички цветове и размери, това е в негов стил. Лекият флирт с Водолея може да стане начало на истинско приятелство.

Мъжете Риби
„Аз съм толкова внезапен, толкова противоречив във всичко“ – това важи с пълна сила за мъжа Риби. Неговото неумение да казва „не“ води до изключително разнообразен сексуален живот. Да се поддаде на изкушението за него е много по-интересно, отколкото активно да се съпротивлява на „така благоприятно стичащите се обстоятелства“. Преживявайки поредния бурен роман, мъжът Риби паралелно завързва интрижка, за да си даде почивка на ума.

И все пак бъдете сигурни, че има изключения във всеки един случай, тъй като всички ние сме индивидуални личности.

Ако разполагате с дата и час на раждане на вашия избраник, може да се свържете с мен Давид, за да си запишете час за консултация по телефона, в която да направим Астрологичeн любовен блиц хороскоп и да разберем доколко си подхождате, както и какъв е потенциала при всеки един от вас. телефон за връзка с мен  088 987 46 66,

Оставам на ваше разположение, с пожелание да изживеете най – красивата любов на света !

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!