Венера в Лъв – Благоприятен период за пътуване и красиви срещи

0

Любовен хороскоп: От 14 юни до 10 юли Венера в Лъв – Благоприятен период за пътуване и красиви срещи

През периода от 14 юни до 10 юли, се препоръчва да отделите време за пълноценни, ярки, блестящи занимания, да изпълните живота си с невероятни събития, които да оставят приятни спомени за дълги години. При настоящото разположение на планетите е препоръчително да отделите време за красиви отношения с някой, който наистина го заслужава.

През тези дни драстично се увеличава необходимостта от открит израз на чувства и симпатии, значително нараства броя на срещите, които имат потенциала да прераснат в сериозни отношения, както и леките флиртове.

Препоръчително е да прекарате това време с известна театралност, проявявайки емоционална щедрост. Идеалният вариант в този период е перфектно пътуване. Не е важно мястото, на което отивате, важни са емоциите, който следва да вземете със себе си.

Венера в Лъв – Благоприятен период за пътуване и красиви срещи

За да получите максимално удоволствие от пътуването, е необходимо да сте искрено доволни от пътуването и открито да показвате положителни емоции. Не бива да мислите, че може да бъде запомнено само елегантно пътуване до скъп курорт с настаняване в луксозен хотелски апартамент.

Дори и пътуване до вилата с барбекю и скара, или още по-забавно, с вили и гребла, може да се превърне в едно невероятно пътешествие, което да се помни дълго време. За да се получи ефекта на уникалност от пътуването, помагат простите детайли, необходимо е само да покажете въображение.

Именно сега е момента, в който се препоръчва да реализирате мечтата, оставена „прашна в килера“ и да организирате на любимия си партньор красива романтична среща. Влиянието на планетите ви помага да направите романтичната среща незабравима и прекрасна.

Няма значение, колко средства инвестирате в организирането на реализацията на мечтата си, може да сте на борда на луксозен лайнер или в малка кухня в пететажна сграда, важна е емоцията която сте вложили.
Особено важно е да реализират мечтата за едно магическо пътешествие или красива среща хората, които са от дълго време заедно, особено ако отношенията им са изгубили първоначалния си блясък и свежест.

Тези дни са изключително благоприятни за разреждане на сивото съпружеско ежедневие в морето от ярки цветове и преживявания, давайки си един на друг възможността да мечтаят и осъществяват плановете си.

Препоръчително е през този период освен да предприемете пътуване, да поискате прошка от тези, които наистина заслужават, да забравте за старите кавги, да направите опит за помирение, ако отдавнашна кавга трови живота ви.

Но не бива да забравяте, че влиянието на планетите има и негативни аспекти, които могат значително да забавят радостта от живота. Не бива да харчите неразумно, това може да доведе до финансова разруха, тъй като в този период страхът, че сте несъстоятелни е много по-силен от страха, че може да останете без препитание.

Не си струва да се отдавате на удоволствието от мимолетни връзки, тъй като след поредица от приятни мигове, когато падне завесата от очите, краткотраините връзки може да оставят някакво неприятно усещане в душата и сърцето ви.

Важно е да се откажете от пътувания, екскурзии, както и други възможности за приятно прекарване на времето, реализацията на които изисква значителни финансови инвестиции, например, ако те са неразделна част от семейния бюджет. Тоест, не бива да правите скъпи жестове, ако това не е по джоба ви. Важно е да правите неща, съизмерими с размера на доходите. Действително, както бе отбелязано по-горе, важно е не какви са разходите за пътуването, а емоционалната му същност.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успех ! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here