Ретрораден Марс във Водолей 26 юни до 27 август 2018

0

Ретроградни планите 2018 година: От 26 юни до 27 август 2018 г. – период на аномалии, революционни промени и опасни ситуации житейски ситуации. Какво ни очаква?

Едно напред и пак напред, а то било назад …

От 27 юни и почти до края на лятото планетата на Марс се движи назад (ретроградна). През този период е важно да проявите максимално въздържание, да сте внимателни, да не се поддавате на провокации. Желателно е да заемете позиция на изчакване. Това не е най-доброто време за нови неща. Също така, не бива да се включвате в конфликти, тъй като няма да имате сили да ги разрешите.

Ретрограден Марс – време за забавяне темпото на живота
Марс е планетата на активността, войнствеността, на изгарящата енергия. В периода на ретро движение тези основни качества се трансформират. В резултат на това активността намалява, не е известно къде се изпарява енергията.

От 26 юни до 27 август 2018 г. много хора може да почувстват летаргия, апатия, нежелание да правят нищо. Дори обичайната работа е трудна за изпълнение.

Основното нещо, което трябва да бъде запомнено в периода на ретроградния Марс: Физическата енергия намаляа и дори може да бъде е слаба. Физическите ни силите бързо се изчерпват. Необходимо е да отделяте повече време за възстановяване на изразходнваната енергия, да си давате по малко време за почивка повреме на работа или физически дехности, да ходите и се разхождате повече на чист въздух. Нещата в живота, може да се застопоряват. За да реализирате целите, е необходима енергия, а сега тя може да е недостатъчна. Въпреки че в мислите си може да преобрнете планини, всъщност отлагате задълженията си до по-добри времена. Животът се забавя. Обичайният ритъм се променя, всичко се обърква. Трудно е да успеете да направите пробив в нова среда. Но имате време за задълбочена работа. Усещане за застой.

Повреме на ретро Марс се появява усещане за обгръщащ пашкул. Всичко замръзва в очакване на магически ритник, поява на стимул. Намалява сексуалната активност. Желанието за контакт с противоположния пол е намалено, но това е временно. След 27 август всичко се нормализира. Време е за почивка във всяко едно отношение. Да възстановите силите си, сега отнема повече време за сън. Това е подходящ период за летни почивки и релакс.

Втората половина на лятото преминава със забавено темпо. Необходимо е да приемете това и да се приспособите към дадения ритъм. Желателно е да изберете работа, която изисква концентрация и упоритост. Не предприемайте проекти, които включват бърз напредък.

Негативен ефект на ретрограден Марс
В периода от 26 юни до 27 август 2018 г. не се препоръчва да започвате работа по нови проекти. Вероятността за поражение е голяма. Дори ако нещата вървят напред, това се случва много бавно. Също така не си заслужава да реализирате нови идеи. Голяма е вероятността да не ви достигнат сили. Или в бъдеще да се окаже, че всичко е погрешно и ресурса е бил вложен напразно.

През този период не бива да водите съдебни дела. Вероятността за загуба е голяма. Енергията на планетата може да привлече енергията на противника срещу вас. Следователно много често съдебните процеси се решават в полза на ответника, а не на ищеца. Същото се отнася и за всички конфликти, както на лична, така и на професионална основа.

С ретроградното движение на Марс имунитетът намалява и за организма е по-трудно да се бори с болестите. Повишена чувствителност към стрес и напрежение. Нервната система става по-уязвима и чувствитена. Ето защо, дори безобидни думи или дела могат да ви извадят от равновесие и за дълго време развалят настроението ви. Важно е да внимавате по време на пътуване и при работа с машини и режещи инструменти. Увеличава се рискът от нараняване и изгаряне.

Какво да правим в периода на ретрограден Марс?

Лятото на 2018 г. е време на съзряване. От 26 юни до 27 август е необходимо да се обърнете към себе си, да разберете целите си, стремежите си. През този период можете да правите планове, които да реализирате през есента, когато планетата е директна. Препоръчително е да отделите време за почивка. Може също така да се подложите на възстанивяваща терапия. Не е излишно да пиете повече витамини. Важно е да бъдете толерантни към себе си и другите хора. Агресията само изразходва силите ви, енергията няма да отиде никъде. Не е необходимо да вървите срещу течението, по-добре е да прекарате известно време в почивка, да съберете сили за по-нататъшния напредък.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успех в периода на ретрограден Марс !

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here