За идеалният партньор и зодиака

0

Каквото и да си говорим представителите на зодиакалните знаци си имат слабите и силните места. Ако знаете от какво имате нужда, то лесно бихте могли да се насочите към точно определен зодиакален знак, за да получите своето.

Написаното по-долу е правилно по подразбиране, като при всеки човек то работи по-малко или повече, а също така може да бъде комбинация от характерни черти за няколко знака.

И така в две изречения ….

Овен – За представителите на знака Овен правилният човек би бил някой, който на първо място може да поддържа огъня във връзката и то без да му пречи да бъде номер едно. Ако пламъкът на любовта угасне и му застрашите лидерската позиция, веднага ще намери къде да се изяви и няма да се поколебае да ви зареже, независимо от това какво притежавате.

Телец – Телците обичат да притежават и това ги прави болезнено ревниви, в случаите когато някой иска да им вземе играчката. Ако сте им влезли под кожата биха могли да направят и невъзможното за вас. Партньора трябва да е красив, според неговите разбирания и да не го излага в обществото. Дайте им очи океан и веднага ще потънат в него.

Близнаци – За Близнаците партньорите винаги са двама, единия е настоящия, а втория е проверка на това дали не изпуска нещо по-добро от това, което има и разбира се оправданието му е, че добива нови знания в областта на любовта. Забавни, в повечето случаи с чувство за хумор. Обичат да общуват на всякакви интелектуални теми, без значение дали са в час или не винаги ще звучат така, че ви разбират и знаят за какво иде реч.

Рак – За чувствителните Раци е най-важно да има кого да обгрижват и обслужват без значение дали става дума за физически или духовни нужди. Много често за тях няма значение дали имате нужда от това, което те вярва, че е добро за вас. Изслушват те толкова добре, колкото трудно би могъл да го направи който и да е. Внимавайте да не правите грешки, за да не ви пишат черна точка.

Лъв – Хвалби, ласки и внимание това е ключа към сърцето на представителите на зодия Лъв. Ако не им го предоставите започва мрънкане, пъшкане, тръшкане докато отново не станат център на вниманието. Лъвовете обичат да преувеличават и да драматизират, така че когато комуникирате с тях винаги си имайте едно на ум и ако ви радва правете се че им вярвате, в противен случай може да ви се наложи да поспорите.

Дева – Представителите на зодиакален знак Дева имат нуждата да мрънкат. Колкото и да се стараете когато правите нещо за тях, те винаги намират за какво да се хванат и да си мърморят. Решението на въпроса е да гледате по-философски по темата и да приемете, че тяхното мърморене ви кара да бъдете все по-добри и по-добри.

Везни – Везните се впечатляват от хубави големи маси, дълги бели покривки и тежки чаши, към това това прибавете спокойна романтична обстановка или щур купон, в зависимост от случая и те вече са готови да изслушат вашата гледна точка за нещата. Може да ги откриете в два противникови лагера и да видите как подкрепят и двата. Това обаче не ги прави нито фурнаджийски лопати, нито лицемери, защото те имат вродено чувство за справедливост и винаги има нещо, което да подкрепят. Обичат реда и хармонията, но не прекалявайте с тях, защото ако няма какво да хармонизират им става скучно.

Скорпион – По погледа му може да разберете дали сте впечатлили магнетичния Скорпион. Няма да ви обърне особено внимание, ако не сте от неговото обкръжение или поне не запалвате искрица страст и ако може тя да бъде съчетана с малко тайнственост. Трудно може да ги излъжете, защото имат силна интуиция, а проницателността им е толкова голяма, че винаги могат да прочетат, това, което криете зад думите и жестовете си …

Стрелец – Ако сте се заели да бъдете най-подходящия човек за представител на зодия Стрелец, то със сигурност е необходимо да се подготвите да му осигурите свобода във всяко едно отношение. Би било хубаво да сте широко скроена личност и ако може да имате добро чувство за хумор, а ако не сте от стандартната за живота му среда, ставате най-добрата за него оферта. Също така би било хубаво да обичате да пътувате, колкото по-надалеч, толкова по-добре.

Козирог – За да бъдете правилния човек за представителите на зодия Козирог, то би било хубаво да пристъпите леко и уверено към него, за да може да разбере, че комуникацията с вас не е страшна и в никакъв случай няма да урони престижа му в обществото, а също така няма да подкопае вече създадените основи, на които здраво е стъпил. Едва тогава може да приближите по-бързичко до него и да се кандидатирате за сърцето му. Не му давайте и грам повод да се съмнява във вашата честност и искреност, в противен случай сте вън от играта.

Водолей – „Приятели да сме“, а ако ви обединява и обща благородна кауза или идея, то тогава сте намерили разковничето в общуването с представителите на знака Водолей. С него сте до тогава докато приятелството продължава. Може да си тръгне сам, ако му стане безинтересно или някой му предложи нещо по-оригинално, иновативно и най-вече нестандартно. Завинаги може да остане с вас, само ако ви е най-добрия приятел.

Риби – Тайна, мистерия или загадка във всякаква форма кара представителите на знака Риби да се чувстват живи. Ако търсите, романтика уединение и време само за вас, то това е едно добро решение на нещата. За да задържите рибите близо до вас най-важното е да не ги притискате много, защото могат да се изплъзнат и да продължат по течението. Бъдете внимателни с чувствата им, тъй като са лесно раними и могат да се потопят в дълбините на океана и никога повече да не ги видите или да разберете каквото и да е за тях.

Най-добрият начин да разберете себе си и нуждите си е да си направите преглед на наталната карта, за да разберете всички детайли за най-подходящия любовен и брачен партньор.

Едва тогава може да потърсите подходяща комбинация от качества в характера на човека, с който да споделите оставащото ви земно време. В противен случай, може цял живот да се лутате и на всеки нов етап от развитието си да добавяте по още нещо към желанията за щастлива връзка или брачен партньор.

Тази практика все по-често води до момента, в който започвате да вярвате, че сте си сами достатъчни на себе си и няма с кой да продължите успешно живота си, което определено не отговаря на истината, тъй като живеем в дуален свят, в който Ин и Ян, мъжкото и женското начало винаги би било хубаво да са в хармония.

Или простичко казано Ин без Ян не може, мъжа без жената и жената без мъжа не става, колкото и да ви се иска. Другият вариант е да бъдете с един човек цял живот, вярвайки и оправдавайки се с какви ли не социално приети или не норми на поведение, и да пропилеете ценното си земно време.

За повече информация и записване за астрологична консултация, оставам на ваше разположение на GSM: 088 987 46 66 – Давид

Пожелавам ви успех !

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here