Седмичен хороскоп Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-oven

Седмичен хороскоп Овен от 19.11 до 25.11

Задачите и ситуациите, в които попадате изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е да имате противоречия с близък човек.

Въпросът, който разисквате не е сериозен, не го превръщайте в ябълка на раздора. Търсете разумни решения и бъдете готови на компромиси, когато се налага.

Партньорът ви си има свое мнение, съобразете се с него. Хората около вас показват уважение, признават качествата ви. И все пак малко мнителност няма да ви навреди. Възможно е някой да се възползва от вас или да иска услуга, която може да ви навреди.

Възможно е да имате много хубави мигове в компанията на обичани хора. Те може да забележат нещо много хубаво във вас, възстановяването на душевната ви същност и възприемането на отминалите неприятни събития по-леко.

Стремежът ви към забавления и удоволствия се засилва. Показвате находчивост и свежо чувство за оригиналност и хумор.

Очаква ви и една интересна среща със стар приятел. Не е изключено да тръгнете на път. Многото нови събития може да ви объркат. Съветът е: не подценявайте противниците си. За да се справите с тях, трябва добре да ги изучите.

Към жените се отнасяйте с особено внимание. През периода ви е нужна малко тишина и спокойствие. Чувството за самота може да надделее, но то е полезно. Така възстановявате душевната си хармония.

Може да си доставите едно кулинарно удоволствие. Това ви дава настроение, всичко се получава добре. Паричните ви приходи са стабилни, можете да си позволите и някои нови удоволствия.

sedmichen-horoskop-za-ovenБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува