Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Овен

Седмичен хороскоп Овен

sedmichen-horoskop-oven-snimka

Седмичен хороскоп Овен от 23.10 до 29.10

Обмислете добре новите предложения. Да напуснете старата си работа, когато новата не е сигурна е лоша стъпка. Сега повече от всякога се нуждаете от стабилност и морална подкрепа. Опитайте се да си осигурите помощта на близките, защото определено имате нужда от нея.

Възможно е да възникне нестандартна ситуация. Вашето участие е решаващо, но не трябва да ставате роб на прекален оптимизъм или фантазия.

Действайте по правилата, за да успеете да свършите качествено нещата. Видът на парите провокира във вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.

Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Може да сте подложени на натиск. Други са вашите желания, но трябва да се съобразите с обстоятелствата. Заради семейни дела може да загърбите удоволствията. Връщате морален или материален дълг.

За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също ви помагат. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Смело можете да реализирате своите идеи и цели в живота, защото звездите бдят над вас.

Погрижете се за здравето си. Оставате нещата да се развиват на самотек, а това няма как да не даде отражение. Важните решения оставете за по-късен период, защото сега не мислите разумно и трезво.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*