Седмичен хороскоп Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-oven

Седмичен хороскоп Овен от 16.07 до 22.07

В интимната сфера трябва да бъдете много внимателни, дори себични и пресметливи. Това може да ви помогне да прецените добре интимния си партньор и да се предпазите от душевно опустошаване и неприятни емоции. В обществените прояви трябва да се пазите от капани на завистници. Възможни са обиди от страна на противоположния пол. Звездите ви предупреждават за повече търпение и самообладание.

Може да започнете малък собствен бизнес. Неоценима помощ в това може да ви бъде оказана от роднини и близки приятели. Може да ви се наложи да инвестирате собствен капитал, който не бива да мислите, че веднага може да ви донесе очакваната печалба. Необходима ви е последователност и точни и добре обмислени действия. Време е да се замислите и за романтичните си преживявания. Съдбата ви готви поредната изненада. Вероятно ви предстоят интересни събития в работата и разговори с началството. Проявете компромис. Потиснете гордостта си. Не приемайте нещата твърде надълбоко. Нещата не зависят от вас и едва ли може да постигнете желаните резултати.

По-добре е да се заемете с работа над себе си и подобряване на физическата си кондиция и външен вид. Общуването, срещите с интересни хора и любовните отношения може да ви донесат удовлетворение. Заниманията с творчески труд могат да ви доведат до неочаквани открития и да станат източник за допълнителни доходи. Желателно е да посетите приятели или да поканите гости. Тайни покровители се интересуват от вас. Звездите ви предупреждават да се пазите от рисковани постъпки и съмнителни познанства. Напрежението ви може да нарасне поради разкритие за предателство на хора, на които сте имали доверие.

Ако сте поканени на гости, бъдете внимателни, какво ви се говори и не реагирайте емоционално. Общуването с природата ви дава нови сили и енергия. В професионалната дейност ви се препоръчва да действате само с изпитани методи. Не бива да експериментирате или да рискувате, макар към това да ви подтиква вашата вътрешна същност. Не е изключено да имате непредвидени разходи, предизвикани от битови проблеми или семейни нужди. Подредете мислите, чувствата и постъпките си, защото съвсем скоро трябва да посрещнете нов момент в съдбата си.

sedmichen-horoskop-za-ovenБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува