Седмичен хороскоп Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-oven

Седмичен хороскоп Овен от 17.09 до 23.09

Възможно е да ви се наложи да направите някои жертви, но в следващите дни те може да ви се изплатят. Днес не бъдете егоисти, а щедри и отворени към света хора. На предложенията не отказвайте, вероятно е да останете с незабравими впечатления. Вашият живот стремително се насочва към нови сфери и съответната среда.

Контактите ви с околните са пълноценни, правите си нужните изводи за това, което се случва и което предстои. Не разчитайте много на съдбата. Може да се наложи да се потрудите, ако искате резултатите да са задоволителни. Не гледайте мнително на новите неща, наслаждавайте се на предизвикателства, защото всеки ден такива няма да имате.

През периода ключовата дума е „истина“. С лъжи не си служете, може да съжалявате след това. Хората, на които държите трябва да знаят за вашите желания и приоритети, само така можете да разчитате на разбиране и подкрепа от тяхна страна.

В края на седмицата може да си починете в необичайна обстановка. Желанията ви се осъществяват, макар че вие не сте от най-големите реалисти. Искате много и то веднага, укротете малко амбициите си. Прекалената откритост може да ви попречи.

Бъдете сдържани и разумни, само така няма да изложите на опасност себе си и семейството си. Звездите ви съветват да пазите тайните си. Очакват ви промени във всички сфери на живота. Дошло е време за преоценка на някои ценности и житейски приоритети. Крайно време е да престанете да се занимавате с дреболии.

sedmichen-horoskop-za-ovenБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува