Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Овен

Седмичен хороскоп Овен

sedmichen-horoskop-oven-snimka

Седмичен хороскоп Овен от 14.08 до 20.08

Звездите ви предупреждават за ситуации, които могат да променят плановете ви. Романтичната среда или състоянието на влюбеност ви придават допълнително обаяние. Любовно приключение по време на пътуване може да се окаже авантюра или да ви въвлече в сложна ситуация.

Заредете се с повече положителна енергия, като поспортувате или се разходите сред природата. Ако успеете да не налагате на всяка цена своето мнение, няма да имате проблеми. Възможно е да ви предстои избор между любовните приключения и делови ангажименти. Проявете предвидливост.

Не е изключен обрат на съдбата. Интереса към духовния живот може да повлияе на вашите възгледи и да ви подтикне към търсене на отговори на сакрални въпроси. Многочислените романтични увлечения може да ви подарят много приятни минути, а умението да постигате своето с помощта на думите да ви направи неотразими. Чувствата ви са до известна степен повърхностни и променливи.

Вашите представи за нещата може да са далеч от реалността. Всяко нещо в деловата сфера изисква много повече време отколкото смятате. Вашата упоритост може да действа против вас, ако не приемете нещата такива, каквито са. Звездите покровителстват пътешествията и екскурзиите. Съществува вероятност за изясняваници с приятели, поради вашето упорство и настояване на собственото мнение.

В личен план звездите не ви съветват да взимате важни решения сега, защото те са продиктувани от моментни емоции. Желанието ви за нов опит в любовта, няма да даде възможност на отношенията ви да да преминат на друго равнище. Може да се открият възможности за пълната ви изява.

Упорство и проницателност ви помагат да оцените всестранно обстановката. Така можете да превъзмогнете препятствията. Разположението на планетите предполага финансови разходи повече от необходимото. Пречки от страна на недоброжелатели и чиновници може да затруднят придвижването ви към поставените цели. В любовните ви отношения се очаква подем, но някакво задължение може да ви застави да забравите за известно време любовното си увлечение.

Жизненият потенциал на жените от знака е на такова ниво, че е невъзможно да им се противостои. Вие притегляте хората към себе си и ги заставяте да ви предлагат помощта си. Всичко ви се отдава лесно. Дори финансовите проблеми отстъпват на втори план. Мъжете от знака може да получат подарък или награда. Но се налага да избират между дълга и любовта.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*