Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Овен

Седмичен хороскоп Овен

sedmichen-horoskop-oven-snimka

Седмичен хороскоп Овен от 26.06 до 02.07

Опирайки се на вярата в собствените сили, правилността на избраните цели и стремежа за духовно израстване, вие може да преодолеете всички препятствия. Периодът е благоприятен за работа над себе си и повишаване на познанията в различни области.

Някои нерешени проблеми в отношенията с околните или обвинения от недоброжелатели могат да ви ядосат. Проявявайте сдържаност. Работоспособността ви е толкова голяма, че сте готови планина да пренесете. Това засилва интереса на противоположния пол към вас и делови отношения могат да прераснат с страстен любовен роман.

Стремежът ви към новото и вроденото ви любопитство могат да бъдат изтълкувани от околните като нетактичност. Вероятни са недоразумения в службата или действия на завистници. Препятствия по пътя или непорядъчно отношение на партньора може да ви превърне в хищник. Желателно е да сте по-разумни и гъвкави в сложни и непредвидими ситуации за да не попаднете в капан.

Целеустремеността на натурата ви е само привидна. Дълбоко противоречивата ви същност, неумението да се отпуснете или нежелание да промените мнението си за някои неща може да натегне отношенията ви с важни хора. Благоприятна е, както деловата активност, така и семейните отношения, брак и зачатие.

Възможно е да подобрите финансите си, благодарение подкрепата на благодетел. Новите идеи или стремежът ви да сплотите хората около себе си може да усложни взаимоотношенията ви с някои от тях. Звездите ви съветват да намалите активността си. В отношенията си с околните не бъдете твърде емоционални. Не повишавайте тон. Така може да сте напълно незаменими.

Звездите благоприятстват всички планове, дори и най-рискованите. Обаче своите намерения не трябва да споделяте, защото е възможно да предизвикате завистта на недоброжелатели или нежеланието на партньорите да ви помагат. Интимните ви отношения зависят от положителната ви нагласа, умението да проявявате разбиране и пълното себеотдаване в чувствата.

Вероятно е невярна информация да ви подведе и да загубите напразно сили и време. Подходящи са пътуванията, екскурзиите и посещението на интересни забележителности с приятели или близки хора. Новите впечатления ви зареждат с емоции и желание за личностни изяви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*