Увеличаване на тежките катастрофи от средата на Март до средата на Април

0

Увеличаване на тежките катастрофи от средата на Март до средата на Април

Увеличаване на броя на катастрофите по време на пътуване зад граница, може да се очаква от средата на месец Март до средата на Април.
 
Няма да бъдат изненадващи тежки катастрофи свързани с чужденици на път, както в България, така и с българи зад граница.
Проверявайте техническата изправност на автомобилите си, най-вече в края на месец Март. Това може да направите и като превантивни действия още в началото на месеца.
 
Бъдете внимателни, ако сте представител на трети декан на знака Стрелец и Риби, Близнаци и Дева или имате важна точка в тези знаци.
 
Също така може да се очакват трудови и битови инциденти свързани с взривопасни материали, работа с огън и с режещи инструменти. Спазвайте инструкциите и повъзможност работете бавно и полека.
 
Възможно е да има семейни скандали, които са на база идеологическа основа. Проявата на отстъпчивост и премерени думи може да спаси положението. В противен случай е възможно да се стигне до крайности.
 
Активните спортисти да спазват точно и ясно правилата и графиците на тренировки в своята подготовка, тъй като е възможно да се получат травми с растягане и дори скъсване на сухожилия.
 
В този период е изключително важно с какво се храним, тъй като храносмилателния процес е напрегнат и са възможни всякакви смущения свързани със стомашно-чревни проблеми. По-дълги разходки на чист въздух също благоприятстват общото здравословно състояние.
 
Бизнес и работа: Преговорите вървят трудно и дори невъзможно, поради липса на желание за компромис в сделките. Отношенията с колеги и началници, може да се увеличат, а някой дори ще попаднат в груби интригантски игри. Договорите, които подписвате в този период е хубаво да се преглеждат и обмислят внимателно.
 
Грубост и нетактичност, може да се прояви на всяко ниво и във всяко едно отношение. Главоболията могат да нарастна в следствие на претоварване на мозъчната дейност.
 

Инциденти по време на протести, няма да бъдат изненадващи.

Периодът започва на 11.03 и приключва на 10.04.2018г., като критичните дати са от 23-ти до 27-ми март. В завсимост от вашия личен хороскоп събитията, може да се проявят и по-късно от тази дата или въобще да не се проявят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here