В края на тази седмица започват обратите, животът започва да се обърква

0

Ретрограден Меркурий - СнимкаДобро утро Приятели, в последния понеделник за месеца!

В края на тази седмица, на 05.10.2014г. Меркурий обръща своето движение от право в ретроградно и се очаква живота на повечето хора леко да се дисхармонизира.

Разполагате с точно седем дни, за да вземете превантивни мерки, до колкото това е възможно и да направите преглед на всичко, което планирате да започнете, да извършите профилактичен преглед на колата си, на офис и домашната техника, да приключите преговорите по проектите и да подпишете необходимите ви споразумения.

Периодът от 05 до 25.10.2014г. е подходящ предимно за довършване на започнатите дела, а също така и за всичко, което вече е започнало, но се нуждае от чисто формални дейности, като пре и ре, като например предподписване на договори, напомняне на стари клиенти за вас, срещи с приятели с които отдавна не сте се виждали и подобни.

Ако планирате покупка на мобилен телефон, компютър, офис или битова техника, то би било хубаво да го направите до края на тази седмица.

От неделя 05.10.2014г. се отпуснете, планирайте възможно най-малко и довършвайте вече започнатите неща.

Няма смисъл да се напрягате и пренапрягате с дреболии, от сорта на, запъна принтера, интернета се скапа, колата има нужда от ремонт и други подобни ситуации, които могат да внесат напрежение в живота ви без сериозни и трайни последствия.

Всичко това е следствие на точно определени планетни конфигурации, които е необходимо да доведат до точно определени астрологични фактори, за да се случат събития в живота ви, които е хубаво да разгледате малко по-задълбочено и да си извадите правилните въпроси и поуки, с които след това да заживеете по-добре. Всичко ново оставете за след 25.10.2014г.

Очаквайте скоро подробна информация за това, какво да очакваме, какво можем да направим, от кога до кога и какво се случва по време на ретроградния Меркурий.

От мен Давид, успех на всички! И нека работата и отношенията ви вървят като по вода! Ако някой не успее да си разчете житейския урок, оставам на разположение за лични срещи и консултации в София, а за хората от страната и чужбина на скайп, вайбър и мобилен телефон.

Повече информация за връзка с  мен може да намерите тук.

Успех.

http://youtu.be/m59TZSMqarI

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here