Хороскоп за шеф Овен

shef-oven-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Овен

Овенът не обича половинчатите неща. От служителите изисква да бъдат изцяло отдадени и предани на фирмата като него. Горко им на неизрядните служители, чийто началник е Овен. Той не търпи подчинените му да се мотаят или да си спестяват усилията. Всички трябва да хвърчат на бързи обороти. Трябва да са готови да работят извънредно, когато се налага. Затова пък няма да им прави забележка, ако сутрин закъснеят пет-десет минути, че и повече, или му обяснят, че в петък трябва да излязат по-рано за решителната среща на любимия си отбор.

Овенът не е дребнав, стига да не го лъжеш. Способен е да разбере, че искаш да се разтовариш от напрежението и грижите и да повикаш на стадиона. Ако усети обаче, че го лъжеш или не работиш с пълни сили, може да те ругае и да ти крещи пред всички, без да го е грижа за самолюбието ти. Все пак ще ти даде една, дори и повече възможности да се поправиш и да влезеш в пътя, стига да признаеш грешката си.

Началникът Овен е по-щедър от другите работодатели. Той не се скъпи за отпуски, заплати и повишения. Но в замяна изисква пълна преданост – до такава степен, че трябва да забравите личния си живот или поне да го оставите на заден план. Началникът, управляван от Марс, изпитва потребност да бъде хвален. Извънредно чувствителен към мнението на околните и подчинените си, той отчаяно се нуждае от одобрението им – като се започне от жена му и се стигне до портиера. Не че не е най-способният, в това е повече от уверен, но иска да прочете възхищението и в техните очи.

Началникът Овен е изключително работоспособен. Никаква болест не може да победи желанието му за действие. Рядко е спохождан от лоши мисли и затова не страда от сериозни заболявания. Неговата енергия действа на околните като допинг. Овенът се интересува само от следващата задача, от идния ден, от поредния успех. Той е прекалено горд, за да признае, че нещо го е засегнало. Може да избухне спонтанно, но бързо му минава и не е злопаметен. Чувства нужда от верни хора около себе си, на които да се опре, само че когато трябва намира начин да се справи сам.

И все пак понякога идеализмът, привързаността и безкрайната му енергия могат да го подведат и да му изиграят лоша шега.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here