Дневник 09.05.2018г.

1
2

Полезно до края на Май …

Сега е времето в което е необходимо да се научим да се справяме с крайния си идеализъм, прекалена емоционалност и да спечелим битката между емоции и чувства. Сега лесно може да попаднем в капана на финансовите измами и илюзии от всякакъв характер. Лесно, могат да бъдат усвоени математички способности, статистика и работа със стратегиите.

Ако се почувстваме подценени, търсим причината в другите. Учим се да преодоляваме чувството за несигурност и да укрепваме вярата си най-вече в чудесата разбирайки, че няма какво друго да ни се случи освен най-доброто.

Трудностите в близките връзки и отношения, също са на дневен ред, които се характеризират най-вече с включване на защититни реакции, които излизат когато усетим, че ни предизвикват. Хайде да ни е успешна, работата и любовта до 19.05.2018г. на фона на желание за действие и промяна на статуквото 🙂 Е разбира се има и хубава новина, после потенциала се обръща, но не по-рано от 20.05.2018г.

И може би ще се окаже, че колкото повече си на нивото на другите, толкова ти е по-лесно. А когато си над тях и над нещата знаеш, че има отговорности, които е необходимо да поемеш, за да останеш там където смяташ, че си … ;

Твърде вероятно е и мисълта „Колкото повече пари харча, толкова повече се връщата при мен“, да бъде отработена и като „Колкото повече се примирявам, толкова поовече мир се връща при мен“ и други варианти, може да се направят нали 🙂 Животът е прекрасен !!!!

 

1 коментар

  1. Е друго си е когато има обяснение и знаеш, какво е необходимо да направиш 🙂 За някой хора тази битка е по-сложна, а за други по-лесна, но нека не забравяме, че в крайна сметка е толкова трудно, колкото сами го прием, че е такова 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here