Луна в Рак

0
2354

luna-rak-opisanieЛуна в РакВие много сериозно се отнасяте към себе си, мислите за себе си като за човек, с който са длъжни да се съобразяват. Струва ви се, че разбирате другите и заслужавате взаиморазбиране, но често чувствате, че ви разбират неправилно. Всичко разглеждате в ясна светлина.

Имате развита интуиция и тя ви убеждава в това, че вие напълно контролирате своите действия. Понякога вашите предчувствия не се сбъдват, особено когато се касае за емоции. Вие разглеждате своята вътрешна същност като скъпоценност, имаща нужда от защита от стрелите и копията на жестоката съдба, и смятате че стрелите и копията винаги са насочени към вас, даже когато никой в света не забелязва вашето съществуване.

Пронизва ви желание да бъдете разбрани и обичани. Но за да постигнете щастие и успех е необходимо и желание да разберете и обичате самите себе си. Имате склонност да се затваряте в себе си и медитацията ви често преминава в замисленост, а замислеността в депресия. Активизирайте своите симпатии, интересувайте се от окръжаващите. Получете тяхното разбиране, заслужете одобрението им за своето поведение.

Забравете за себе си, за своите емоции и реакции. Насочете своите инстинкти за решаване на проблемите на другите хора или за творческа работа в бизнеса, науката и изкуството. От такива понятия като да използвате, да доказвате и да обичате, сте длъжни да освободите вашата същност, тенденцията се удовлетворява от категориите да имате, би било добре, да знаете и да очаквате.

Пред вас се отварят всички врати, когато обръщате внимание на външния свят, а докато сте насочени изключително навътре, всички врати се оказват затворени. Като начало опознайте собственото си „Аз“, дори от това да ви боли, а след това преминете към желанието си да научите нещо друго.

предишна статияЛуна в Лъв
Следваща статияЛуна в Близнаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук