Луна в Лъв

0
1364

luna-luv-opisanieЛуна в Лъв – Вие рисувате себе си като герои, възвисяващи се над окръжаващия свят. Поддържането на такъв образ е дело за цял живот, изискващо енергия, смелост и дълбоко разбиране на драмата на живота. За вас няма голямо значение удовлетворяването на личните потребности.

Вие по-малко се задълбочавате в себе си, отколкото повечето хора. Искате да виждате конкретни доказателства за успех, а още по-добре, ако може целия свят да ги види. Описвайки себе си не се украсявате много, и затова благодарение на абсолютната ви честност по отношение на себе си, се смеете на своята суета и не се борите с нея.

Искате да имате ценни вещи, красиви и скъпи дрехи, добре поддържани деца, постижения и доказателства за успех, които биха аплодирали околните. По същество желанията ви са прости, а методите да ги получите в живота – прями. Знаете какво искате и сте готови да се жертвате, за да го имате. Но въпреки това не можете да пожертвате честността и честта си, те са действително важни за вас качества.

Не се интересувате особено от образование, култура , изкуство и музика. Можете да ги игнорирате или да се занимавате с тях, доколкото по ваше мнение, от това зависи вашия престиж. През целия си живот се опитвате да сте в съответствие със собствения си образ, не толкова портретно, колкото скулптурно, обемно, изразявайки ярки качества и драматично изразяване. Благодарение на честния и упорит труд, необходим за създаване на такава „статуя“, вие придобивате духовност, за каквато дори не сте си помисляли.

предишна статияЛуна в Дева
Следваща статияЛуна в Рак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук