Луна в Овен

0
2127

Луна в Овен хороскоп за родените с луна в този знак

Луна в Овен – Искате да виждате себе си като независим мислител, човек с интелектуална и физическа смелост и кураж. За вас е важна истината, но тази която вие признавате. Тя може да отговаря или не на установените факти. Казвате си: „Бъди силен, бъди напорист, бъди независим, бъди категоричен.“

И позицията на Луната във вашата витасфера е толкова силна, че скоро вие в една или друга степен придобивате тези качества, дори слънчевия ви знак да се опитва да ви направи срамежлив човек. У спокойните и нежни джентълмени със стоманени сърца Луната най-вероятно се намира в Овен.

Същото се отнася и за жена, която изглежда кротка, като нежно агне, но въпреки това определено ръководи и дава тон. Това е едно от положенията, където Луната е достатъчно силна, че да отнеме главната роля на Слънцето и способства да станете такива каквито искате да сте. Можете да направите това бавно, със спокойна увереност, или бързо с много шум и гръмки думи.

luna-oven-opisanieИмате хубаво мнение за себе си. При такова положение на Луната обикновено се неутрализират всички елементи на витасферата, способстващи за възникване на чувство на непълноценност. Но тази позиция се оказва слаба, ако Слънцето е във Везни. Тогава е необходимо да следвате волята на Слънцето и да игнорирате лунните инстинкти.

При всички случаи, за да постигнете успех и щастие е необходимо щателно да развивате умствените си способности с помощта на образованието и да сте готови да използвате силата на ума, за да управлявате себе си, а не другите.

предишна статияЛуна в Телец
Следваща статияХороскоп за шеф Риби

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук