Хороскоп за шеф Риби

shef-ribi-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Риби

В индустриалните предприятия или по-големите акционерни дружества началниците Риби са голяма рядкост. 

Представителите на империята на Нептун предпочитат да плуват сами и обикновено стават актьори, писатели, гастролиращи певци или търговски пътници. Но не може да се отрече, че има области на дейност, в които те биха могли да станат незаменими ръководители. Рибите не обичат да казват нещата направо, не искат да тревожат другите със суровата истина.

Предпочитат да кажат на човек това, което той желае да чуе, а не горчивата и понякога жестока истина. И го правят не защото са лъжци, а защото са убедени, че човешката душа копнее по облечения в красиви ритуални одежди факт. Рибите са ръководителите, за които могат само да мечтаят балетните школи и студиа.

Те са чудесни театрални и филмови режисьори. Вродената им интуиция често ги отвежда до началническия стол на детективското бюро. Много от преуспяващите пътнически агенции се радват на ръководители Риби.

Те са също отлични хорови и оркестрови диригенти. Невероятни са като директори на медицински заведения или юридически кантори. Шефове са на проспериращи книгоиздателства, успешно плуват във водите на вестникарския бизнес. Ще ги срещнете и като длъжностни лица в църквата или синагогата. Умело дирижират подчинените си в някой хотел или спортен клуб.

Шефът Риби е голям мърморко. Разгневите ли се, няма млъкване, няма отърване. Понякога може да бъде дори жлъчен и рязък. Той е обиколил почти целия свят. Подобно на шефовете, родени под знака на Стрелец или Близнаци, той постоянно държи в кабинета си един куфар – ей така, да му е под ръка. Началникът Риби често изпада в депресия. Няма склонност към онези свои подчинени, които са сдържани и разсъдливи. Има нужда от практическите и организаторските им способности. Когато фирмата изпитва финансови затруднения, онези с бляскавите идеи и предложения първи си изпяват песента. Дисциплинираните, съвестните, разсъдливите остават в списъка на необходимите сътрудници.
Шефът Риби добре познава и чуждата, и собствената си душевност. Може и да му е било приятно в компанията на инициативните, за душевния му комфорт обаче е по-добре да има около себе си строго разчетената, буквално разграфена дисциплина на мъдрите трудолюбиви пчелички – по-безшумни, но много по-полезни от цяло ято сладкопойни чучулиги. Понякога началникът Риби може да назначи служител Козирог или Телец, който да бъде „буфер“ между него и останалите сътрудници във фирмата. Той сякаш живее в два свята. Това може или да го обърка, или да пробуди у него гения. Когато излиза от установените рамки, много често налучква интуитивно печелившия вариант. Шефът Риби е мистик по душа. Той вярва в невидимия свят на свръхестественото. Колкото и умело да играе ролята на непоколебим реалист, околните обикновено се досещат, че това наистина е само роля. Ето такъв е началникът, роден под знака на Риби – рядка птица в рибния пасаж.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here