Луна в Дева

luna-deva-opisanieЛуна в Дева – Вие виждате себе си, като умен и полезен човек. Обикновено това е така, ако не и повече. У вас няма желание да управлявате света на другите хора или даже да събуждате общия интерес. Фактически вие предпочитате да избягвате известността, но със своята честност и труд може да я заслужите.

Искате да служите на другите и намирате тази възможност във всяка сфера на дейност. Вашата силна и уравновесена личност не се поддава на окръжаващите. Не се впечатлявате и не им задавате лични въпроси, и все пак ви забелязват, ценят вашата сдържаност и споделят с вас своите грижи и проблеми. Вие осъзнавате своята значимост, обусловена от интелекта ви. Заедно с това вие самите цените и не толкова умните хора.

Считайки себе си за интелектуалци и сноби, вие приемате теорията „благородството задължава“ към сферата на умствена дейност и се стремите да се причислите към аристокрацията на духа, за да може по-добре да разбирате живота и да служите на тези, на които това не е дадено.

Въплъщавайки в живота такъв спокоен и скромен образ, сами по себе си може да очаквате редица приятни изненади. Не се надявате особено окръжаващите да ви възприемат сериозно, затова се удивлявате и се радвате когато това се случи – мечтите ви за самите себе си стават реалност в очите на целия свят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!