Луна във Везни

luna-vezni-opisanieЛуна във Везни – Това е позиция на Пепеляшка, защото колкото и скромно място да заемате в живота, да работите с пот на чело, вие винаги си представяте себе си елегантни, изящни и изтънчени.

Този образ е толкова силен и вие толкова много искате да го направите реалност, а аристократичността на вашия дух е толкова автентична, че има голяма вероятност да се появи фея (която се явява символ на вашето собствено достойнство), която да ви издигне на желания връх.

Вие сте аристократи по природа, и образа таящ се в душата ви намира своето изражение във вежливостта, любезността и доброто ви отношение към всички. Никога не забравяйте мечтите си и не позволявайте на бушуващия външен свят да потиска благостта и добротата на вашия характер. Направете свой девиз думите: „Не се страхувай да бъдеш себе си!“ Вашата смелост се основава на симпатии и разбиране, които у вас са предостатъчно.

Бъдете такива каквито ви повелява сърцето. Имате здрави инстинкти, особено в областта на човешките взаимоотношения. И тъй като вашият вроден талант отговаря точно на тази област, може твърдо да следвате своите инстинкти. Това положение на Луната придава на вашият характер особена и неуловима мекота, а на думите и маниера ви на поведение – фин чар. Дава възможност на най-добрите аспекти на вашата същност да блеснат пред целия свят и това ви прави сияйни и щастливи.

Луна във Везни подобрява хороскопа на жените, внасяйки изящество в проявлението на техните добродетели. А ако мъжа с Луна във Везни не се срамува от мекотата на чертите на характера, то Луната придава дълбочина и сила на характерната му мъжественост.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!