Хороскоп за шеф Везни

0
302

shef-vezni-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Везни

По правило шефът Везни влиза в някакво партньорство или съвместен бизнес, тъй като интуитивно търси сътрудничество с друг човек, който да уравновесява собствената му индивидуалност, както и да го допълва.

Не обича да седи с часове на бюрото си както други началници. Важните си решения взима на оградата. Не че я намира за по-удобна. Точно обратното.

Но там най-добре обмисля и съпоставя двете противоположни идеи, разглежда ги от всичките им страни, преценява и най-накрая стига до справедливото и безпристрастно решение. Тогава моментално се връща в кабинета си и потъва блажено в удобното си кресло. Но докато е на оградата, душевната борба и мъките, свързани с нея, са изнурителни.

Шефът Везни се движи сякаш на особени обороти. Активността му не секва нито за миг. Макар и притеснителен на моменти, той не е саможив. Изпитва непрекъснато нужда да общува с околните. Твърде интелигентен е. Доста началници Везни са красноречиви оратори, които с лекота могат да овладеят огромна аудитория. Разбира се, има и стеснителни екземпляри от тази зодия, които рядко си отварят устата, преди да са обмислили внимателно всичко. Те не обичат да привличат вниманието върху себе си, но затова пък спорят логично и убедително. Внушават стабилност и са от хората, които държат на думата си. Впрочем има един-единствен начин да се отметнат от казаното: ако са били принудени да бързат и не са обмислили достатъчно дълго решението си, впоследствие могат категорично да го отхвърлят, стига да сметнат, че е неправилно.

Шефът Везни, който е успял да постигне хармония и единство на ума и чувствата си, е чудесен ръководител и непресъхващ извор на мъдри съвети. Едно е сигурно – стените в кабинета на шефа Везни няма да бъдат голи, макар че момичето от снимката в неговия календар най-вероятно ще бъде. По стените красиво ще са разположени картини и репродукции. Прахът по всички рафтове и масички грижливо ще е обърсан. В ъгъла дискретно ще се подава радио или грамофон, за да може в напрегнатите моменти да зазвучи тихата приятна музика. Цветовете в кабинета няма да бъдат в ярко оранжево, тропическо зелено или нещо друго крещящо. Твърде вероятно е обаче да има ориенталски мотиви. Ако началникът е от женски род, в кабинета обезателно ще има саксия с цвете или винаги свежи цветя, както и голямо огледало. Грамофонът или радиото са задължителни.

Началничката Везни, подобно на колегите си мъже, се старае да бъде винаги справедлива. Само че за разлика от тях няма да е толкова колеблива и бавна, когато взима решения. Тъй като за една жена е много по-трудно да стигне до ръководен пост, тя е принудена да преодолява нерешителността си, иначе едва ли би се добрала до върха. Изслушва внимателно аргументите на спорещите страни в службата и бързо въдворява ред. Зад приветливата и предразполагаща външност се крие ум, който не пропуска нито една грешка. По отношение на служебната дисциплина тя е по-строга от мъжете Везни.

Под знака на Везните са родени много повече началници, отколкото в която и да е друга зодия. Те обаче ще бъдат много по-добри, щедри и либерални с подчинените си, ако периодично задоволяват нуждата си от почивка и подремват по малко на обяд. Ако са уморени и гладни, просто не приличат на себе си. Везните рядко са равнодушни към парите. Шефът от тази зодия ще е или най-стиснатият, или най-щедрият в града. Може да е ненадминат скъперник през декември и същински Дядо Мраз през юли. Но отношението му към парите е винаги определено. Изобщо характерът на шефът Везни е доста сложен. Той не е нито агресивно амбициозен, нито вечно недоволен мърморко. Не иска да го превъзхождате, но и не очаква да му бъдете роб. И най-важното – никога няма да измами доверието ви.

предишна статияЛюбовен Хороскоп за Дева и Овен
Следваща статияХороскоп за дете Везни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук