Луна в Скорпион

3
1007

luna-skorpion-opisanieЛуна в Скорпион – Вие се отнасяте сериозно към себе си, създавайки образ на цялостен, мъдър и последователен човек. Въплъщението на този личен образ е дело за цял живот. Вие постоянно оценявате себе си. Вашият дух излиза от земното ви тяло, често критикува, понякога одобрява и постоянно ви демонстрира нивото на пълнота и дълбочина, което за съжаление вие далеч не винаги достигате.

Вашите критерии са морални само в най-висш и общ смисъл. Това е по-скоро морал на небето и ада, отколкото ограничаващ духа на тялото. Вие може да станете ангелоподобни, но първо преминавате стадия на слуги на дявола, следвайки своите инстинкти и дяволска воля до вратите на ада. Даже в моменти на слабост, ви обгръща мистична сила и ви поддържа вътрешно, може би неясно формулирани убеждения.

Когато вашето физическо тяло се държи странно, непонятно за околните, а ума и думите като че ли отказват – даже тогава вие знаете какво правите. У вас има нещо от мъченика. Ако решите, че вашата специална гениалност има нужда от деструктивен път, то беззаветно и енергично вървите по него, независимо от убежденията на приятелите и отчаяните опити на вашия разум да попречат на това.

Но ако вие решите, че тя има нужда от самоусъвършенстване и самопожертвование, до монашество, то тръгвате по този път и стигате далече. Имате огромна сила на волята. Тя винаги активно способства да станете такива, каквито вие виждате себе си. възвишеният образ, нуждаещ се от контролируеми действия, ви помага да управлявате собствения си „Аз“ и да достигнете до високи успехи, които са по силите ви.

предишна статияЛуна в Стрелец
Следваща статияЛуна във Везни

3 КОМЕНТАРИ

  1. Изключително вярно е ! Описваме на 100% ! Искам да се запозная с автора на статията и да ми направи личен хороскоп.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук