Хороскоп за шеф Скорпион

0
288

shef-skorpion-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Скорпион

Животът на шефа Скорпион е преследване на истината и властта. 

Той се стреми да узнае не само тайните на рая и ада, но и всичко, което е между тях. Плутоновата способност на Скорпиона му помага да усеща настроенията ви и понеже съчувствието е в характера му, той ще се съобразява с вашите настроения. Ще се убедите колко е важно това. Има толкова сприхави, недодялани и безхаберни началници, които нито забелязват, нито искат да знаят какво ви е на душата. В сравнение с тяхното обидно безразличие отзивчивостта на Скорпиона е повече от прекрасна. Това е истината. Сигурно ще се изненадате, че кабинетът на вашия шеф Скорпион не отговаря на очакванията ви. В него не е толкова страшно, той не шокира на всяка цена с размерите си. По-скоро ще се окаже на най – закътаното и спокойно място в сградата. Във всичко личи плутоновата увереност.

Този човек се владее по един изумителен начин. Той преследва неуморно целта си и се гордее, че другите не могат да разберат истинските му стремежи. Неговите съперници дори не разбират, че той е започнал борбата с тях или го разбират, когато е станало късно и са загубили.

Скорпионът с лекота прониква в душата ви, но никой не може да отгатне какво точно е намислил. Това всъщност е едно от най-мощните му оръжия. Той е истински майстор да прикрие чувствата си и да заблуди противника си, който въобще не очаква нападението му или пък го очаква отзад, а получава внезапно нападение отдясно – най-уязвимото му място в най – неудобния за него момент. Това е безпогрешният начин, по който Скорпионът печели.

Победите му носят престиж и успех. Плутоновите началници нямат жалост и не проявяват съчувствие към служителите, които нямат място в техния екип. Те особено много държат на екипа, който е синоним на личния им просперитет, а чувствата на служителите са на втори план.

Шефът Скорпион си има свои начини за привличане на предани хора. Обкръжението му се състои от верни приятели – неприятелите си той държи на безопасно (за тях) разстояние. Сякаш е очертал около себе си невидим кръг. И в кръга се намират избраниците му. Някаква черна магия пречи на останалите да прекрачат в кръга. А за неприятелите той просто е недосегаем.

Магнетичните му очи безпогрешно са преценили всеки, който не отговаря на изискванията, и той незабавно бива отстранен. Неподходящите хора не съществуват за Скорпиона. Той просто не ги забелязва, те отсъстват от съзнанието му. Но радарът му мигновено ще регистрира тяхното приближаване, особено ако то е опасно. Всичко това създава у тези хора усещане за отсъствие. Не е приятно да се отнасят към тебе като към призрак и не след дълго неподходящият за екипа си тръгва сам и отива на друго място, където поне ще го забелязват и ще се чувства като материален човек.

Скорпионът не понася разголването на чувствата. Той е убеден, че на всяка цена трябва да запази самообладание. Но ако в даден критичен момент се налага да се предприемат незабавни и решителни действия (такива критични моменти дал господ), той ще извади от себе си такава неподозирана енергия, че вие ще видите с очите си един напълно различен човек.

След като ситуацията бъде овладяна, той ще овладее и страстите си. Силният характер ще му помогне да направи това. И така до следващия подобен момент. Все пак обикновено той налага около себе си спокойствие, уравновесеност и самообладание.

Маската на хладнокръвието и самоувереността може да падне от лицето му само в съдбоносни мигове. По начало е недоверчив и подозрителен. Сетивата му са особено чувствителни към тайни намерения и подбуди. Много често е мнителен и към невинните забележки на невинни хора и това е една от слабостите му.

Във финансовите въпроси е абсолютен педант – държи на точността и в най-дребните детайли. Няма проблеми, който шефът Скорпион да не може да реши, ако се е захванал. Всички плутонови личности притежават способността да преодоляват мъжествено и с нечовешка воля своите лични трагедии, болести, а така също и служебните си неблагополучия.

Колкото до характера на Скорпиона, той може да е по-подвижен, отколкото при останалите зодии. Макар да олицетворява изследователските способности и безпогрешния усет на детектива, характерът на Скорпиона си остава една непроницаема загадка. Неговата природа е сложна и неразгадаема, образът, който предлага на околните, е измамен, но самият той никога не се заблуждава.

предишна статияЛюбовен Хороскоп за Лъв и Овен
Следваща статияХороскоп за дете Скорпион

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук