Хороскоп за дете Скорпион

0
480

horoskop-deteto-skorpionХороскоп за дете Скорпион

Дори най-дребните бебета Скорпион имат забележително силни тела.Това е в съответствие с изключително силния им дух.

Още като деца Скорпионите обичат да се борят с връстниците си и се стремят непременно да ги надвият. Те имат много положителни качества, но не може да се каже, че примирението е едно от тях.

Две са посоките, които малкият Скорпион може да поеме – нагоре или надолу. В известен период може да ви се стори, че още преди да е проходил той се е отклонил по някоя тъмна странична пътека. Ще ви бъде неимоверно трудно, но пък ще се гордеете, когато разберете, че сте отгледали един горд Орел, а не един отмъстителен Скорпион. Само не забравяйте – строгата дисциплина трябва да бъде придружавана от безрезервна обич и привързаност. В противен случай има опасност вашето дете да се превърне в един нещастен човек, самотен и мрачен, разкъсван от страхове и всевъзможни фобии.

Поведението на вашия Скорпион ще бъде естествено, ще говори точно и понякога саркастично, ще ви се струва, че е прям и открит, но това не означава, че не е дълбоко потаен. Той си запазва своите тайни и ще сбъркате, ако се опитате да проникнете в тях. По-добре му подарете едно метално сандъче с ключе, където той ще пази своите детски съкровища, или му отделете собствено чекмедже, до което никой друг вкъщи няма да има достъп. Специално пък момичето Скорпион може да ви поиска дневник с катинарче.

Такива са младите Скорпиони – те старателно крият своите тайни, но е напълно невъзможно от тях да се скрие каквото и да е било. Малките Скорпиони издържат на болка по един удивителен начин. Няма да пролеят сълза, дори ако се наложи да зашият раната им без упойка. И както можете вече да се досетите, те са необикновено умни за възрастта си.

Децата Скорпиони са безкрайно предани към своите близки и приятели. Не така обаче стои въпросът с останалите. В училище ще си имат големи проблеми с него – дилемата ще бъде дали да го признаят за неформален лидер или да го обработват периодически с пръчката. Най-вероятно ще прибегнат до едното и другото. Ако навреме го предпазите от лошите увлечения, вашето дете Скорпион може да стане първенец на целия випуск.

Насърчавайте заниманията му със спорт, провокирайте ума му, насочете го към литературата, науката, медицината. В своите детски мечти детето се вижда конструктор на космически кораби, моряк, пожарникар, министър, естраден певец, спортист, дори президент. Благословете мечтите му.

Избягвайте да му налагате своята представа за успешна кариера. Това е най-бързият начин да поеме пътя надолу и да се свлече в опасните житейски пътеки. Той много добре знае какво иска и вие трябва да уважавате волята му. Никога не нарушавайте обещанията си – той много държи на лоялността и твърдата дума. Имайте предвид, че ще бъде необходимо да създавате възможности за изразходване на невероятната му енергия, нищо че изглежда спокойно и уравновесено дете. Трябва да го заобиколите с атмосфера, в която нервните крясъци, караниците на вечеря и скандалите преди лягане са невъзможни – в противен случай той ще сънува кошмари и се явяват опасности за психическото и физическото му здраве.

В самия него кипят чувства и страсти, той едвам успява да укроти неспокойната си природа и при един деликатен подход, при едно внимателно отношение вие ще му помогнете да се владее безупречно. Както грубото, лишено от логика, прибързано мъмрене, така и ироничното снизхождение могат да доведат до непоправими последици в психиката му. Имайте предвид, че Скорпионите проявяват склонност към опиати, затова не допускайте вашето дете да се докосне до тях. Това важи и за огъня – дръжте кибрита по-далеч. Те имат слабост към шествията от призраци в навечерието на Вси светии, филмите на ужасите и научната фантастика.

А момчето Скорпион ще ви разсмива с особения си интерес към момичетата. Един ден това хлапе ще стане голям любовник. Няма начин да го избегнете. Не можете да избегнете някои бъдещи сантиментални драми като убедите своето момче или момиче, че почтеността има първостепенна важност в сърдечните връзки. Децата от тази зодия държат особено на семейното огнище. Говорете им убедително, че то ще бъде изпепелено, ако се отнесат безотговорно към любовта си, и те ще ви повярват.

Каквато и професия да избере, Скорпионът ще бъде най-добрият сред останалите. Неговата упоритост и стоицизъм ще му помогнат в това. Вие вече сте се убедили в неговата самостоятелност, но не си въобразявайте, че няма нужда от помощта ви. Той ще я приеме, макар да се прави, че не обича да му помагат. Помогнете му да определи достойна цел, към която да насочи неукротимата си енергия. В противен случай тази енергия може да го погуби.

Това е едно необикновено очарователно дете, предопределено да постигне в живота си нещо голямо. Предстои му дълъг път. Тръгнете заедно с него, докато усещате, че сте му нужна, а след това го оставете само да продължи пътя си. Един ден то ще се върне живо и здраво, постигнало своето.

Плутон му дава мъжество, сила и интелигентност, но само от вас зависи дали ще получи онова, от което най-много се нуждае: пример как трябва да обича… и как може да получи любов.

предишна статияХороскоп за шеф Скорпион
Следваща статияХороскоп за мъж Скорпион

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук