Хороскоп за мъж Скорпион

0
814

mazhat-skorpion-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Скорпион

Този човек е непобедим. Под хладната външност на неговата уравновесеност се крие огромен котел от страсти, които врят и кипят. 

Характерът на Скорпиона съчетава страстта и разума. Ръководят го интелектът и чувствата. Той е безспорно интелигентен, но това не е всичко. Той е висше създание, надарено с философска нагласа да проникне в тайните на битието. Скорпионът по принцип обича разкоша. Обилна храна, опиати, алкохол и… любов. Над всичко обилна любов. Това са неговите слабости. Това е в кръвта му, както се казва. Една любовна история никога не може да го уплаши, да го озадачи или да го изненада. Та той се е стремял към нея винаги. Избухливият нрав на този мъж може да ви остави следи за цял живот. Когато един Скорпион пусне в действие смъртоносната си опашка, той забива жилото си дълбоко. Неговата цел не е само да постигне победата, а непременно да я задържи. Когато му се налага да губи, дори и на дребно, нещо в душата му умира.

Мъжът Скорпион обикновено проявява великодушие. Нито разочарованието, нито кое да е друго чувство не могат да променят каменното му лице. Той не показва наяве романтичните си стремежи, всичките му реакции са безупречни. Скорпионът на всяка цена държи да запази достойнството си. Той не позволява да го правят за смях и не търпи леконравно поведение, въпреки своята еротична природа. Скорпионите не се интересуват от чуждото мнение – те си имат непоклатими принципи и неизменно ги следват. Да наблюдаваш Скорпион в затруднено положение е истинско преживяване. Вместо да се мръщи и да изпада в гняв, той посреща с гордо вдигната глава предизвикателствата. Ще ги преодолее ли? При всички случаи! Той така е устроен.

Скорпионът има високи критерии и не завързва приятелство просто така. По всяка вероятност той ще бъде строг баща. Да му мислят децата, ако се случат мързеливички или пък своенравни. Той ще ги възпита да уважават себе си и това, което имат. Няма друг баща, който да предаде на децата си повече уроци за истините на живота.

Ако помежду ви искрата е пламнала и той ви пожелае, съпротивата ви е излишна. Той така ще ви хипнотизира, че всякакви благоразумни аргументи ще се изпарят яко дим. Ще усетите неговия магнетизъм със сетивата си. Той сякаш е в състояние да ви премести без физически допир. Възможно е да преживеете изненада и да усетите, че ви възпламенява, ако сте прекалено чувствителна. Дръжте се здраво за него, разтворете широко очи и ще видите хоризонти, недостъпни за погледа на страхливите. Погледнете натам, към онези високи дървета. Едва ли сте виждали през живота си такъв изгрев. И залезът също ще бъде прекрасен.

предишна статияХороскоп за дете Скорпион
Следваща статияХороскоп за жена Скорпион

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук