Хороскоп за жена Скорпион

0
813

zhenata-skorpion-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Скорпион

Жената Скорпион е красива по един завладяващ и загадъчен начин. 

От нея се излъчва магнетизъм, гордост и самоувереност. Тя е очарователна и съблазнителна. Жените Скорпиони се отнасят с презрение към всеки провал. Момичето Скорпион майсторски прикрива желанието си да властва и великолепно представя образа на жената. Тези жени са еднакво съблазнителни с джинси, с маратонки или с брич за конна езда.

Жената Скорпион е фатално опасна и не се подвеждайте от плахата й усмивка, от нежното й кокетство и от ангелския й глас – обикновено зад тях тя крие голяма отмъстителна енергия. Едно трябва да запомните – тя никога не може да бъде вяла. Ако веднъж сте срещнали погледа й, шансът ви да се измъкнете е нищожен.

Жената Скорпион презира мъжката слабост. Тя предпочита дързостта и смелостта. Известно е, че страстта на плутоновите жени е предмет на много невероятни слухове, разпространявани сред мъжете. Тези слухове са верни.

В душата на тази жена кипят горещи страсти, макар че тя успешно ги крие с хладното си държане зад спокойния кадифен израз на лицето си. Тя е неспособна да бъде безразлична или безучастна.

Тя не може просто да одобри или да не одобри. Тя или гневно отхвърля, или възторжено превъзнася. Тя е опознала милион човешки слабости, впускала се е в безброй всевъзможни преживявания, за да разбере вкуса на познанието. Но по един удивителен начин след всичките си авантюри остава извън подозрение и продължава да превъзхожда другите жени. Тя умее да пази тайни.

Жената Скорпион е невероятно предана на оня, който е силен и почтен с нея, но няма да удостои даже с поглед слабоволните. Чувството за собствено достойнство я прави да изглежда надменна и самомнителна в отношенията си с хората. Жената Скорпион притежава невероятна упоритост и смелост – те са заложени в природата й, те й помагат, когато трябва да се пребори с изкушенията – от алкохола и наркотиците до жестоката отмъстителност и безизходното отчаяние, които я разрушават.

Жената Скорпион ще остави мъжа си да ръководи, въпреки своя характерен индивидуализъм. Домът на жената Скорпион обикновено блести от чистота, подреден е изискано и уютно. Храненето се извършва навреме, в семейството има ред. Тя обича сигурността на домашното огнище, но е готова да се засели заедно с вас на ново място, ако така трябва заради кариерата ви и няма да ви натяква, че сте я откъснали от корена й.

По отношение на семейния бюджет от нея може да се очаква всичко. Едно е безспорно: тя изпитва удоволствие от парите. Жената Скорпион обича властта и е готова на много лишения заради нея. Самата тя обича да се налага, но не позволява да се разпореждат с нея. Мъжът и жената Скорпион имат една обща неприятна черта – те отказват да се съобразяват с чуждата гледна точка, когато става дума за чувства. При нея чувството за справедливост е толкова развито, колкото и отмъстителността й.

Любовта й към децата не е показно демонстративна, но малките усещат нейната всеотдайност и се чувстват спокойни и защитени.

Страстта към живота у жената Скорпион е толкова необуздана, че понякога тя е способна да ви удави в нея. Нейната магия действа тайно и по един необясним начин, но проницателните й очи ще ви гледат винаги честно. Вярно е, че е малко опасна, но пък за сметка на това е наистина завладяваща. Нека другите мъже се занимават с лекомислените момиченца. Вие сте приели въздействието и тайнствената сила на една вълшебница, която прави само добро кафе и никога не прегаря филийките. (Или почти никога). Когато изпиете кафето си, дайте й чашата си, за да ви погледа. Тя може, стига да поиска.

Вие сте изненадан. Нали ви казах, че има неща, които тя не споделя.

предишна статияХороскоп за мъж Скорпион
Следваща статияХороскоп за шеф Стрелец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук