Хороскоп за жена Скорпион

zhenata-skorpion-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Скорпион

Жената Скорпион е красива по един завладяващ и загадъчен начин. 

От нея се излъчва магнетизъм, гордост и самоувереност. Тя е очарователна и съблазнителна. Жените Скорпиони се отнасят с презрение към всеки провал. Момичето Скорпион майсторски прикрива желанието си да властва и великолепно представя образа на жената. Тези жени са еднакво съблазнителни с джинси, с маратонки или с брич за конна езда.

Жената Скорпион е фатално опасна и не се подвеждайте от плахата й усмивка, от нежното й кокетство и от ангелския й глас – обикновено зад тях тя крие голяма отмъстителна енергия. Едно трябва да запомните – тя никога не може да бъде вяла. Ако веднъж сте срещнали погледа й, шансът ви да се измъкнете е нищожен.

Жената Скорпион презира мъжката слабост. Тя предпочита дързостта и смелостта. Известно е, че страстта на плутоновите жени е предмет на много невероятни слухове, разпространявани сред мъжете. Тези слухове са верни.

В душата на тази жена кипят горещи страсти, макар че тя успешно ги крие с хладното си държане зад спокойния кадифен израз на лицето си. Тя е неспособна да бъде безразлична или безучастна.

Тя не може просто да одобри или да не одобри. Тя или гневно отхвърля, или възторжено превъзнася. Тя е опознала милион човешки слабости, впускала се е в безброй всевъзможни преживявания, за да разбере вкуса на познанието. Но по един удивителен начин след всичките си авантюри остава извън подозрение и продължава да превъзхожда другите жени. Тя умее да пази тайни.

Жената Скорпион е невероятно предана на оня, който е силен и почтен с нея, но няма да удостои даже с поглед слабоволните. Чувството за собствено достойнство я прави да изглежда надменна и самомнителна в отношенията си с хората. Жената Скорпион притежава невероятна упоритост и смелост – те са заложени в природата й, те й помагат, когато трябва да се пребори с изкушенията – от алкохола и наркотиците до жестоката отмъстителност и безизходното отчаяние, които я разрушават.

Жената Скорпион ще остави мъжа си да ръководи, въпреки своя характерен индивидуализъм. Домът на жената Скорпион обикновено блести от чистота, подреден е изискано и уютно. Храненето се извършва навреме, в семейството има ред. Тя обича сигурността на домашното огнище, но е готова да се засели заедно с вас на ново място, ако така трябва заради кариерата ви и няма да ви натяква, че сте я откъснали от корена й.

По отношение на семейния бюджет от нея може да се очаква всичко. Едно е безспорно: тя изпитва удоволствие от парите. Жената Скорпион обича властта и е готова на много лишения заради нея. Самата тя обича да се налага, но не позволява да се разпореждат с нея. Мъжът и жената Скорпион имат една обща неприятна черта – те отказват да се съобразяват с чуждата гледна точка, когато става дума за чувства. При нея чувството за справедливост е толкова развито, колкото и отмъстителността й.

Любовта й към децата не е показно демонстративна, но малките усещат нейната всеотдайност и се чувстват спокойни и защитени.

Страстта към живота у жената Скорпион е толкова необуздана, че понякога тя е способна да ви удави в нея. Нейната магия действа тайно и по един необясним начин, но проницателните й очи ще ви гледат винаги честно. Вярно е, че е малко опасна, но пък за сметка на това е наистина завладяваща. Нека другите мъже се занимават с лекомислените момиченца. Вие сте приели въздействието и тайнствената сила на една вълшебница, която прави само добро кафе и никога не прегаря филийките. (Или почти никога). Когато изпиете кафето си, дайте й чашата си, за да ви погледа. Тя може, стига да поиска.

Вие сте изненадан. Нали ви казах, че има неща, които тя не споделя.

loading...
Още по темата
1

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува