Хороскоп за шеф Стрелец

shef-strelec-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Стрелец

Шефът Стрелец рядко мърмори. Прави го само на моменти, когато някой се опитва да погаси пламъка на ентусиазма му или когато счетоводителят го попита за някакви цифри от финансовия отчет от миналия месец. По природа той е весел и винаги оптимист. Справедлив е що се отнася до отпуските по болест и ваканциите. Неговото великодушие също е предимство. Безгрешен е, когато трябва да повдигне духа на някого.С цялата си упоритост се бори за всичко, което според него е правилно. Без съмнение този началник създава известна неяснота. Трудно е да се прецени дали е светец или грешник. Или може би и двете, което е по-вероятно. В повечето случай той е сърдечен и приветлив. Все пак наистина понякога е трудно човек да приеме прекалено открития му подход и острата му откровеност. Началникът Стрелец е искрен и сърдечен и не е злопаметен или злонамерен. Почти няма задръжки. Критикува наляво и надясно и не проявява никакъв такт в това отношение. Дори и милите по характер Стрелци не се замислят за болката, която причиняват, когато правят забележки с весел тон и абсолютна точност. Наистина комплиментите и ласкателствата са много по-често явление, но подобни конфузни ситуации не се забравят лесно.

Този шеф е дълбоко убеден, че всички искат да чуят истината. И той я казва. Когато разбере, че е оскърбил някого, той също се натъжава. Впуска се в извинения и често влошава нещата с ненужните си обяснения. Той може да бъде навсякъде. Няма равен в разобличаването на самозванци, на лъжливи търговци с фалшиви препоръки, на двулични клиенти и порочни служители. По всяка вероятност приятелите му са много и най-различни. Банкови директори, известни политици, актьори, журналисти, свещеници, лекари, адвокати, водопроводчици, дърводелци, радиоговорители, изискани дами, професионални комарджии, архитекти, бармани и университетски преподаватели. Всички те са добре дошли в гостоприемния му дом по всяко време на деня и нощта.
Той мери хората със собствен аршин. Ако отговарят на критериите му, е готов да ги защитава докрай. Шефът Стрелец дава нарежданията си доста от високо, сякаш е някаква кралска особа, но го прави добродушно и приветливо. Ръководните му методи са толкова логични и последователни, че човек просто няма как да се обиди. Независимо че на моменти е прекалено нетактичен, той се позовава на силната си интуиция и светкавичните си идеи, за да излезе от положението. Въпреки че е малко небрежен на пръв поглед, той разсъждава много по-задълбочено, отколкото човек може да си представи.
Ако е типичен шеф Стрелец, вероятно има отлично образование. Дори и да го няма, никой не може да го усети, тъй като е натрупал толкова много познания. Притежава добра душа, но е и достатъчно амбициозен, за да настъпи някой ако трябва. Много добре помни фактите, но не и житейските ситуации. В състояние е да запамети всяка цифра в баланса на конкурента си, и в същото време да забрави името на собствения си счетоводител. Има навика да крачи свободно и енергично, но на моменти може да прояви небрежност и да стъпи в кошчето за боклук или да загаси цигарата си в кутийката с кламерите. Той често препъва крака в телефонния кабел, но не може да се каже същото за неговия ум. Идеите му рядко биват одобрявани, тъй като не се възприемат от корави глави.
Шефът от зодия Стрелец обича животните, силната светлина, грандиозните планове, хората със съзидателно мислене, хубавата храна и напитки, пътуването, лоялността, промяната и свободата. В същото време ненавижда безчестието, жестокостта, егоизма, потайността, скъперничеството, песимизма, собственическото чувство и лицемерието. Обикновено да се работи с него е доста забавно, а и общо взето човек бързо му свиква. Имате чувството, че ако напуснете, той в известна степен ще за губи ориентацията си, независимо от силно развития си егоцентризъм и стремеж към независимост. Такава опасност не съществува, но все пак желателно е да останете при него. Утрешният ден може и да е пълен с неизвестности, но затова пък днешният никога не е скучен.
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here