Луна в Стрелец

0
1638

luna-strelec-opisanieЛуна в Стрелец – Без значение с колко земни неща се занимавате, вашият дух витае по Земята и Вселената, странства във високите гори и сред самите звезди. За каквото и да използвате своите таланти, вашият подход винаги се различава с гъвкавост, тъй като душата ви се стреми към общата концепция, независимо от силата на основата върху която се опира.

Вие остро осъзнавате ограниченията на плътта, предела на собствените си желания и широката пропаст между намерението и неговото осъществяване.

Вие винаги „желаете добро“, а не успявате, затова защото си поставяте неосъществими цели. Никой по-добре от вас не знае, че „престъпен е не провала, а недообмисления план“. Когато осъзнаете, че да си поставяте недостижими цели означава да бягате от отговорност, тогава сте на правия път към самопознанието, а следователно към успеха.

Поставяйте пред себе си високи, но достъпни цели. Необходимо е да се научите да съгласувате своите методи със средствата, с които разполагате. Вашият високопарен дух е склонен да игнорира действителността, считайки себе си за стоящи над доброто и злото, над суетата на земната конкуренция, надеждно защитени в благословена обител, достъпът до която не е необходимо да завоювате. Или е възможна другата крайност – представяте си себе си на висота, но се отчайвате да я достигнете.

Следва да рисувате своя образ, на задълбочен човек с широки възгледи, със земни бои на реално платно. Когато се научите да възприемате живота такъв какъвто е в действителност, тогава можете в най-благоприятна светлина да покажете този образ на окръжаващите, за да могат да го видят те така ясно, както и вие.

предишна статияЛуна в Козирог
Следваща статияЛуна в Скорпион

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук