Луна в Козирог

0
998

luna-kozirog-opisanieЛуна в Козирог – Вие считате себе си за практичен и благоразумен човек, способен да се конкурира със света и неговите условия, достигате до успех и намирате в това дълбоко удовлетворение. Повече ви интересува самата игра, отколкото размера й. Преди всичко вие се сдобивате не с пари, а с власт, тъй като именно в нея се заключава увереността ви в бъдещето за вашата душа.

Шансовете ви за успех са велики, защото не вие нужно да се преструвате – вие наистина харесвате атмосферата на състезанието. Някои велики лидери са родени с Луна в Козирог. Своите успехи те дължат на постоянния стремеж към успех. Печално е когато хора с такава рождена витасфера се държат по друг начин. Те не по-малко желаят успеха, но го смятат за недостижим. В резултат получават огорчение и разочарование от живота. Не се стремете много, доверете се на интуицията си и тя може да ви доведе до желаната цел.

За вас не са особено свойствени добротата, милосърдието, приятелството и любовта, но вие не забравяте за тях когато заслужите уважение и дойдете на власт. Не се страхувайте да оставате сами със себе си, да постигате желаното с необходимите средства, дори те да изглеждат грубовати от гледна точка на по-меките хора. Вие сте създадени за определена роля и за да имате успех е необходимо да я изиграете правилно.

Невъзможно е да се харесате на публиката играейки чужда роля. Хората бързо забелязват лицемерието. Но не оставят без внимание старанията ви, ако вие постъпвате както следва. Никога не забравяйте за вашите съкровени стремления – да постигнете признание с качествата си на важна и влиятелна личност.

предишна статияЛуна във Водолей
Следваща статияЛуна в Стрелец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук