Луна във Водолей

0
1196

luna-vodolei-opisanieЛуна във Водолей – Вие искате активно да служите на обществото и се стремите към това, с каквото и да се занимавате в живота си. Дори по този път да направите грешки, околните ви прощават, защото знаят, че вие сте се опитали да направите всичко колкото може по-добре. Те обаче може да се изморят от това, че всичките ви добри намерения завършват с неуспех.

Но вие винаги имате още един шанс там, където по-малко великодушните смъртни са обречени на провал и осмиване. Вие сте повече поет, отколкото философ и инстинктивно чувствате потребностите на другите хора и необходимостта от удовлетворяването им. Може да бъдете социолози, но най-вероятно е да работите в сферата на социалните проблеми. Това е ако не ваша професия, то призвание и хоби.

Помагайки на другите, вие реализирате своите най-съкровени и затова дори не възразявате, ако използват вашето благородство в своя полза. За вас е много по-важно да следвате волята на душата си, отколкото да мислите за харчене на пари. Въплъщавайки в живота си образа на „приятел на целия свят“, вие можете съществено да допринесете за общото благополучие.

В какъвто и кръг хора да се движите, вашите разбирания за човешките отношения и потребностите на околните няма да останат незабелязани. Това оказва влияние на всички сфери на обществения живот и ви прави обаятелни, милосърдни и оживени. Вашата цел е да направите света по-добър и по-щастлив. Това е приятен жизнен път и всеки, който го разбира иска да върви по него заедно с вас.

предишна статияЛуна в Риби
Следваща статияЛуна в Козирог

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук