Хороскоп за мъж Водолей

0
950

mazhat-vodolei-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Водолей

Става ли въпрос за приятелство, мъжът Водолей е незаменим другар, с когото може да споделите какво ли не.

Но Любовта е нещо съвсем различно при Водолея. Този индивид харесва всички. Всеки му е приятел. Макар че любимото му развлечение е да прониква в чувствата на другите, не желае да разкрива своите. В живота му има много преживявания, които той анализира с ненаситно любопитство.По природа е общителен и обича да има публика. Но вниманието му към хората е безадресно. Готов е да помогне на всеки срещнат, докато ние, останалите, спестяваме тези си усилия само за избрани хора, имащи значение в живота ни. А за Водолея всеки има значение. Дори и онзи, когото още не е срещнал. Тъй като е привикнал да оставя на заден план собствените си проблеми в интерес на мнозинството, има вероятност това отношение да се прехвърли и в любовната му връзка. Вечно готов да анализира, мъжът Водолей непрекъснато се пита: „Какво ли искаше да каже тя с това?“ И не мирясва, докато не намери отговора.
Загадките го влудяват. Надуши ли някаква тайна, няма да мигне докато не я разбули. Една отворена книга никога няма да събуди любопитството му. Привличат го затворените страници. Тогава се изостря детективският му инстинкт. Мъжете Водолеи могат да бъдат трогателно нежни и покорни, но външното спокойствие и привидната му отстъпчивост са мираж. Той няма да търпи съпротива от страна на никоя жена.
Всеки Водолей се стреми да се сдобие със слава приживе. Някои мъже, родени под знака на Уран, са вманиачени на тема чистота. Непрекъснато се страхуват от микроби и болести. Изпадат в ужас, ако някой се избърше с тяхната кърпа за лице или диша над чинията им. Понякога несъзнателно, а друг път с определена цел пренасят фобиите си в интимните отношения. Царе са на това да развиват алергии към неща, които не им харесват. Правят го толкова достоверно, че могат да заблудят дори лекаря, камо ли наивните момичета. Водолеят не си пада по ухажването. За разлика от Рака, Козирога, Лъва и Везните Водолеят съвсем не примира за брак. Даже прави всичко възможно да го избегне.
Много рядко на млади години се изправя под звуците на Менделсоновия марш. За да се измъкне по-лесно, обикновено още от самото начало поставя в основата на (любовта едно голямо и красиво приятелство. Избира си момиче, добро за компания, което ще споделя многобройните му интереси. Защо ли? Много просто. Колкото повече общи теми за разговор имат, толкова по-малко време ще остане за интимности. А Водолеят се бои от тях, защото могат да го обвържат. Неговият идеал е жена, която му е приятел и не го притеснява с емоции.
Макар и късно, Водолеят накрая, общо взето, се жени. Това става, когато и последният му приятел ерген замине на сватбено пътешествие. На другата сутрин урановият човек се събужда с прозрението, че има една загадка, която другите хора вече са разрешили, а той още не е. Обикновено той не ревнува. Или поне не го показва. Самият е малко вероятно да изневери физически по простата причина, че за него сексът може да е интригуващ, но в никакъв случай не е всепоглъщащ. Веднъж свършил с тази важна работа – да си избере партньорка – той се успокоява и съсредоточава вниманието си върху по-интересни неща. При него сексуалните отношения не стоят на първо място. Те винаги са подчинени на идеалите му.
Съпругът Водолей е способен всеки миг да поднася изненади. Обикновено Водолеят е разумен и не харчи много. Той е идеален слушател за децата. Те го занимават с историите си, а баща им ги приема на сериозно. Помага им и в математиката, защото е цар на сложните и трудни задачи. С удоволствие им разказва приказки и му е още по-интересно, отколкото на тях, как вълкът успява да преправи гласа си пред седемте козленца и как е приготвена отровната ябълка за Снежанка. Неговата представа за идеалната съпруга и майка е жена, отдадена постоянно на дома си.
Водолеят никога не забравя първата си любов. Той е в състояние най-подробно да я опише, което едва ли ще бъде приятно за съпругата му. Изходът е тя да е тази първа любов. Коледни изненади на плажа, великденски яйца през ноември, небесни дъги посред нощ, поздравления за празника преди разсъмване, торта със запалени свещи на виенското колело – забравихте ли? Та вие сте влюбена във Водолей! Пожелавам ви дълъг живот с щастлив край като в холивудски филм. Само гледайте по пътя да не се изгубите в Страната на чудесата!
предишна статияЛюбовен хороскоп за Везни и Стрелец
Следваща статияЛюбовен хороскоп за Везни и Скорпион

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук