Хороскоп за жена Водолей

1
928

zhenata-vodolei-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Водолей

Жената Водолей е не по-малко странна в любовта, отколкото във всичко останало.Тя е вярна, когато е влюбена, ала мъничко безстрастна и хладна като въздушните зодии. Съжителството с нея е безметежно и щастливо само когато има пълна свобода да кръжи сред приятелите си и да се отдава на безбройните си интереси и занимания. Тя прилича на мелодия, която почти сте забравили.  Смътно помните думите и се опитвате да си я изтананикате, но тя все ви се изплъзва.

Такава е и любовта на момичето Водолей – нежна, ефирна и в същото време изплъзваща се по неуловим начин. Това момиче принадлежи на всички и същевременно на никого. То държи на свободата си и ще бъде вярно само на оня, който оцени и приеме това. Нейните етични норми са твърде своеобразни и се различават доста от общоприетите, но тя се придържа към тях докрай. Физическата любов за други може да е най-приятното нещо, но тя може и с нея, и без нея. Ще откликне със силно и дълбоко чувство на интимностите, но няма нищо против и по-продължителните платонични отношения. Защото може би изпитва страх да не би желанието към един човек да ограничи по някакъв начин свободата на духа й, да наруши верността й към нейната единствена истинска любов – волността.
За типичната жена Водолей парите не са от голяма важност. Тя е истинско съкровище за пред обществото – изискана, духовита, жизнерадостна и лесно приспособима към всякакви социални слоеве. Липсата на страстна ревност у тази жена обаче не е изцяло резултат на морална сила. Отсъствието рядко засилва привързаността на Водолея. Понякога тази жена е способна да си затвори очите за кръшканията на своя партньор, стига да открива някои важни за себе си неща само у него. Но ако в действителност не се нуждае от този човек, въпросната морална сила ще заработи в обратна посока и тя ще си иде още при първото пряко доказателство за изневяра.
Жената Водолей обича да поддържа дружески отношения с бившите си съпрузи или любовници. Тя е забравила миналото и е изтрила от съзнанието си всички спомени. Това е като правило при нея. И има само едно странно изключение – цял живот помни първата си любов. Много рядко тази жена би се впуснала в извънбрачна връзка. Това противоречи на чистотата в моралните й възгледи. Но доста от тази зодия са разведени. Те никога не предизвикват сами развода си, нито пък той им доставя някакво удоволствие. Просто охладняват, когато положението стане нетърпимо. Отиват си без да се обръщат назад. Щом се налага, могат спокойно да продължат пътя си сами.
Родената под знака на Уран е твърде любознателна и обича да човърка в душите на другите. Обича да разгадава тайните им, но никога не споделя своите. След Везните жените Водолеи са най-красивите от Зодиака. Интересни и озадачаващи, те притежават някаква вглъбена и загадъчна красота. Образът им е много променлив. Ту приличат на нежни мадони, ту на жизнерадостни селянки. Преходът е непредсказуем и мигновен като яркосиния зигзаг на урановото електричество. Обличат се умопомрачаващо. Може първи да тръгнат по новата мода, а може и да се придържат към стила на прабаба си. Не биха посрамили корицата на нито едно модно списание, но в същото време всяка циганка би завидяла на умението им странно да съчетават дрехите си.
Да разговаряш с жена Водолей е цяло преживяване. В първия момент прави впечатление с плахото си и резервирано държание. В следващия с внезапен уранов изблик ще изрече забележка, нямаща нищо общо с разговора. Умовете на всички други хора може да работят в логическа последователност, нейният обаче прескача като светкавица от утрешния в днешния ден. Най-напред е мечтателна, после – практична. Първо плаха, след това – буйна. Би трябвало да се очаква, че жените Водолей ще имат силен майчински инстинкт, тъй като тяхната планета Уран управлява бъдещето, а децата също принадлежат на това бъдеще.
Ала типичната жена Водолей може и да се стъписа пред задълженията на майчинството. Нужно й е време да свикне с мисълта, че трябва да посвети вниманието си само на едно човешко същество, след като толкова време го е разпилявала към кого ли не. По-хладна по природа, тя едва ли ще демонстрира външно своята майчина любов. По принцип е предана на децата си, но и вътрешно независима от тях. С отношението и действията си ще учи децата на доброта и човечност. Няма да бди също като орлица над рожбите си, но те ще могат да споделят всичко с нея. Малките ще й имат пълно доверие и ще я търсят за съвет, понеже нейните схващания са лишени от предразсъдъци. Няма да ги задуши от обич, но ще бъде много нежна, когато са болни.
Бракът с жена Водолей не е най-лесното нещо. Тя кротко на вид слуша съветите, но нещо вътре в урановата й природа се съпротивлява да ги приеме безпрекословно. Все й се ще да измени нещичко. Макар че се усмихва сговорчиво, си кара по своему. Просто нейната вълна е с по-друга дължина. За жената Водолей е трудно да дава израз на дълбоки чувства. Тя се задоволява обикновено с внезапни кратки откровения за любовта си. Намери ли обаче подходящия партньор, двамата се превръщат в модел за съпружеско щастие. Интуицията на тази жена е забележителна. Често я обзема внезапно вдъхновение и тя вижда с месеци и години напред. Ето защо първоначалната й преценка може да не ви се стори разумна, но в края на краищата урановата жена винаги излиза права. Тя живее в утрешния ден и вие можете да прогледнете за бъдещето само чрез нея. Твърденията й винаги се сбъдват. Тя си пада малко магьосница и това е най-особеното й качество. Доверете й се.
предишна статияЛюбовен хороскоп за Везни и Скорпион
Следваща статияЛюбовен хороскоп за Везни и Везни

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук