Луна в Риби

luna-ribi-opisanieЛуна в риби – Вие се стремите да придобиете мъдрост, живеейки в долината Шангри Ла, да опознаете себе си да откриете своето място във Вселената, да живеете в хармония с безкрайното и да постигнете признание като мъдър човек.

Решавайки тези задачи вие въплъщавате в живота наистина езотерична представа за себе си.

Материалните блага са ви необходими само за увереност в бъдещето, за да може грижата за насъщния да не ви пречи да изучавате света и да размишлявате. А ако ги получавате трудно сте способни да стигнете до философското заключение, че материалното не е нужно за саморазвитието.

От друга страна, когато благополучието си получавате леко, а обстоятелствата и личните интереси са общи, за да ви даде тласък към успеха, вашето вътрешно „Аз“ решава, че по някаква дълбоко духовна причина късмета и лукса за вас са даденост. А комфорта който те осигуряват дава на вашия дух способността да се сдобива с все повече и повече материални блага. Въпреки това те никога няма да станат първостепенни за вашето вътрешно „Аз“. То неотклонно се стреми към самопознание и самореализация в нематериален и независим от външните фактори смисъл. Не сте щастливи когато сте непостоянни в постъпките, мислите изказванията и важната за вас истина, или разберете че сте постъпили некоректно спрямо самостоятелно придобитата мъдрост.

Прекалено дълготрайното нарушаване на принципите ви води до замисленост и дълбока депресия. Единствения надежден път за достигане на лично удовлетворение е винаги да се вслушвате в собственото си благоразумие и камък по камък да градите пирамидата на мъдростта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here