Хороскоп за мъж Риби

mazhat-ribi-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Риби

Някои мъже Риби не виждат прилива дори когато вълните се плискат досами краката им, не са способни да предприемат нито някаква решителна стъпка, нито някакво полезно действие.
Потънали са в някогашните си мъгляви мечтания, които пречат на бъдещия им успех. И го правят не защото са слаби, а защото са мечтатели. Съзерцаването на далечната звезда в нощното небе може да им попречи да видят блясъка на реалния земен успех.
Повечето от представителите на зодия Риби са такива. Е, има и изключения. Има и надежда – нали човек докато диша се надява. Светът наистина има нужда от живата, ярка фантазия на мъжа Риби, не по-малко се нуждае и от неговата интуиция и интелект. Впрегнати веднъж в работа, тези качества на мъжете Риби могат да им донесат и слава, и успехи, и богатство. Ако щастието им се усмихне по-слабо, сигурно е, че ще се сдобият поне с уважението на околните. Ако мъжът Риби до 25 години не е попаднал на прилив, бъдещето пред него не е особено розово.
Личното бъдеще на много мъже Риби, които не се разделят със старите си мечти, е доста добро. Чувствителен, нежен, замечтан… Пред него – хляб и вино… Мъжът Риби спокойно може да се задоволи с това. Всички до един от тази зодия са романтици, романтиката буквално струи от тях като нежен прозрачен водопад. Житейският път на мъжа, роден под знака на Рибите, може да бъде и много приятен и безоблачен, ако успее да се приюти под крилото на някой покровител (или, по-често, покровителка). Тогава той може да стане велик художник, музикант, актьор, писател.
Мъжът от зодия Риби не робува на предразсъдъци. Няма да отправи упрек към някого, преди да се е постарал да го разбере. Тогава обикновено е склонен да оправдае постъпките на другия, а не да го осъжда. Ами че той е склонен да разбере дори тъща си, а колко хора са способни на подобна жертва? Той е искрено съпричастен към проблемите на близките си, приятелите му винаги могат да му се доверят, без да се притесняват, че ще го шокират или ще го извадят от равновесие. Понякога се случва мъжът Риби да издаде нечия тайна. Но не го прави нарочно. Понякога говори, без да мисли много.
Типичният нептунов мъж говори бавно, спокойно, разсъждава върху проблемите и се опитва да си върши добре работата. Понякога има нужда да остане насаме, да се отърси от бремето на чуждите рани и да успее да възстанови душевния си мир. Рибите са лесно уязвими. Те инстинктивно усещат слабостите и недостатъците си и поради това са твърде притеснителни. Имат нужда човекът, от когото се възхищават и пред когото благоговеят да им казва, че цени високо качествата им. Мъжът Риби може да се увлече по йога, дзен-будизъм, окултни науки, прераждане, нумерология. Мистичните преживявания имат благотворно влияние върху неговата личност – поддържат бодростта на духа му.
Понякога се случва мъжът Риби да избухне, да се поддаде на някой гневен изблик, но за съвсем кратко време – подобно на гръм, който раздира тишината, а след минута сякаш нищо не е било. Не е лесно да излъжеш един представител на Риби. Той безпогрешно долавя фалшивите нотки и хитруването на дребно, а погледът му сякаш прониква в най-съкровените кътчета на другия. Самият той пък може много хитро да ви преметне, така да ви измами, че да не можете да се опомните. Безобидните му дребни лъжи може да прераснат в нещо много по-сериозно – постоянните му тренировки шлайфат въображението му и поддържат добрата му форма. Рибите са изключително податливи на внушения.
Мъжете Риби не могат да бъдат наречени спестовници. Мъжът Риби е много грижовен и забавен баща. Старае се по всякакъв начин да развесели и да достави удоволствие на децата. С него те споделят своите младежки проблеми. Той се грижи за чистотата на душите им. Под неговото крило, децата израстват уравновесени, добри хора, готови да се впуснат в бурните води на живота. Мъжът Риби е по-слабият в любовта, по-ранимият и нуждаещ се от нежно покровителство. Бъдете грижовна, нежна и му спестявайте дребнавите заяждания, досадното мърморене за дреболии и оплакванията за щяло и нещяло. Отровните бурени на излишните препирни не трябва да избуяват на общата ви семейна нива. Поощрявайте начинанията му, дори когато ви изглеждат налудничави.
Посявайте зърното на доверието и нежното съпричастие в душата на своя съпруг Риби. Надеждата в сърцето му се нуждае от вашето доверие и грижи. Сгрята, погълната и избуяла в шепите ви, тя ще ви донесе бленуваното щастие. Така благодарение на нежните усилия от ваша страна ще заслужите прекрасните дни на съпружеския си живот. Както за пакета книги е добре да бъде вързан и стегнат отново, така и на вашата скъпа половинка – мъжа Риби – му е необходима здравата ви приятелска ръка. Добра работа ще свърши в случая и едно дневно меню, включващо реноаровска нежност за закуска, поезия от Браунинг към обяда и чаша искрящо шопеново шампанско или тъмно червено вино марка Хари Белафонте към вечерята. За всеки случай прибавете към основното блюдо и сто грама Едуард Олби за аромат. Бъдете сигурна, отново ще станете господар на положението. Подмолните камъни ще останат зад гърба ви, а пред вас отново ще блести с цялата си красота безбрежната водна шир. Гмуркайте се смело. Плуването е нещо много приятно, особено когато вашият спътник е мъж, роден под нептуновия знак на Рибите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here