Хороскоп за жена Риби

zhenata-ribi-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Риби

Според жената Риби (все едно дали се отнася за нейния баща, брат, приятел, съпруг или любовник) мъжът до нея може да се справи с всеки проблем. Успява да убеди и него, че на света няма нещо, което да може да му се опре. Кротка, деликатна, със спокоен нрав, жената Риби е истинско тихо пристанище за своя мъж. Жената Риби е изискано женствена през всички сезони на годината. Ще я видите със свободно падаща край тялото пола през пролетта, с шорти през лятото, елегантен джемпър през есента и пухкави ръкавици от ангорска вълна към зимния тоалет.Няколко разменени думи са достатъчни, за да оприличите жената Риби на буен огън в студена нощ или на нежен полъх на пролетен зефир. Жената Риби успява да подскаже на мъжа до себе си, че проклетият началник, нелоялният колега или просто малшансът са виновни за проблемите му на работното място или в живота. Тя никога няма да си позволи дори най-лек намек, че някаква вина може да има самият той. Очарователна и женствена, нежна и мила, жената Риби успява да запази спокойствие в критични ситуации, които биха извадили от равновесие представителките на други знаци от Зодиака. Това се дължи на плуващите в различни посоки риби в нейния зодиакален символ.

Разбира се, и при нея през плавния поток на мисълта може да изплуват на повърхността укорителни думи и раздразнение. Това е почти сигурно при жена Риби, която в детството си е била принудена да търпи грубости. Такава жена се превръща в самотна несретница, която се мята от единия полюс на чувствата си към другия, без да може да се пребори с това. Тя не съзнава, че нейното пагубно състояние се дължи на едновременната любов и омраза, които изпитва към самата себе си. Тогава тя може да посегне към алкохола или опиатите и, заслепена от тяхното въздействие, няма да може да съзре смъртоносно опасните подмолни рифове. При обикновената представителка на знака двете риби плуват плътно една до друга ту назад, ту напред. Преди всичко жената Риби е хитра.
Тя е склонна рязко да променя настроението си. Много е сантиментална и от очите й внезапно може да рукне поток от сълзи, подобно на внезапен пролетен дъжд. Ако нараните чувствата й, може да ви отправи такъв унищожително-укорителен поглед, сякаш сте убили човек. Честа спътница на жените Риби е депресията, защото са убедени, че не са подготвени за жестоката конкуренция в живота и че не им достига амбициозност. Девойката Риби понякога дори обича да демонстрира хладнокръвна независимост. Това е защитната реакция на една стеснителна и уязвима натура. Защото се опасява, че демонстрирайки своето остроумие и финес, ще бъде наранена от прагматиците, които няма да я разберат.
На публично място жените Риби са готови да се подиграят на мъжете, забравяйки, че въпреки всичко единствено те могат да ги накарат да се откажат от любимия си израз „За какво ми е мъж? Само ще ми усложни живота.“ И само като си помисли човек, че подобно изявление може да бъде направено от жена, за която копнежът да принадлежи някому е по-силен от копнежа да може да спи, да се храни или дори да диша. Иди че ги разбери тези странни нептунови поданички. Въобще не се държат така, както подобава на солидни дами. След като свие семейно гнездо, жената Риби запазва в сърцето си кътче за съпруга си, но по-голямата част от него дарява на децата. С най-много грижи и любов обгражда по-дребните, слабоватите или грозноватите.
Жената, родена под знака на Риби, най-добре разбира страховете, желанията и терзанията на малките невзрачни момченца и момиченца. Тя с радост се посвещава на своите рожби, готова е да задоволи всяка тяхна прищявка, да им осигури всичко, от което някога е била лишавана. Тя гради планове за щастливото им бъдеще, готова е на всякакви жертви заради децата си. Прекалено мека е в отношенията си с тях, трудно се решава да ги накаже. Много от жените Риби успяват да намерят точния модел на поведение към децата.
Малко са жените от зодия Риби, които ще вземат да се задълбочават в размисли над проблема защо така зашеметяващо бързо се топят парите ви в банката и как най-добре да съчетаят любовта си към някои чудесни екземпляри от колекцията на най-нашумелия моделиер с набиващото се на очи изтъняване на портфейла. В края на краищата жената Риби ще се справи успешно с всичко това. Ако искате да зарадвате жената Риби, непременно я поздравете по случай рождения или именния й ден, по случай годишнината от сватбата или от деня, в който сте поискали ръката й. Все едно дали са монахини или кабаретни танцьорки, те винаги си остават малки момиченца. Това е тайното оръжие на жените Риби, нептуновият им ключ към успеха. Сто на сто и за цял живот. Как да не им поискаш ръката? За цял живот.

1 коментар

  1. По – точни твърдения за себе си, не бях чела. Астролозите, които съставят хороскопите в този сайт са много прецизни в дейността и изключително достъпно поднасят индивидуалната информация.
    Продължавайте в същия дух ! 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here