Луна в Телец

0
2490

Луна в Телец – пълно описание 

Луна в телец – Вие се ласкаете не защото притежавате някакви особени качества, а просто защото имате добро мнение за себе си. Това може да доведе до самодоволство, самозаблуда и мързел. Необходимо е постоянно да следите това което мислят за вас другите. Енергично реализирайте своята същност определена от Слънцето, иначе съществува опасност от пълно разхайтване и безполезност.

Наслаждавате се на живота си. Но е необходимо съзнателно да се подканяте да се движите напред, тъй като не ви достига инициативност. Най-вероятно сте популярни сред околните и за мнозина сте добри приятели, тъй като се нуждаете от малко за себе си и не искате много от другите.

Вашите отношения с окръжаващите едва ли се отличават с енергичност. Вие взимате само това, което само попада в ръцете ви, особено ако за това не се изискват никакви усилия. Вашето мнение, че всичко което е добро за вас, само ви се доставя, обикновено се потвърждава с факти.

Хороскоп за зодия телец описание на знакаАко се научите енергично да следвате слънчевите си влечения и решително реализирате най-доброто от това, което ви предлага вашият Слънчев знак, то може да стигнете далече.

Тогава удовлетвореността ви се превръща в увереност и вие можете да покорите целия свят.

Опасността идва от това, че дори и да го чувствате, може да не си помръднете и пръста, а да се задоволите с тази възможност и завинаги да останете просто любезен, приветлив и обаятелен човек, което само по себе си заслужава уважение.

предишна статияЛуна в Близнаци
Следваща статияЛуна в Овен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук