Хороскоп за мъж Стрелец

mazhat-strelec-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Стрелец

Идеалистичният ентусиазъм и любопитството на Стрелеца са заразителни, но и лесно излизат извън контрол. Около него почти винаги е оживено. Той е абсолютен оптимист. Подобен оптимизъм обаче е нож с две остриета, защото може да означава и сляпа вяра. Всъщност Стрелецът не е непоправим мечтател. Мечтите му винаги са ръководени от неговия интелект, характерен за юпитеровите хора, както и от прекаленото му любопитство.Богатото въображение може да доведе до провал или до разорение. Стрелецът обаче има щастлива звезда, която винаги го спасява. Този човек е надарен голям късмет. Идентично е и положението му в любовта. В това отношение той е щастливец. А ако му се случи нещастие, бързо го забравя. Не понася безчестието и това горе-долу е единственото, което го възмущава, поради което има толкова много приятели и доброжелатели.

Мъжете от тази зодия са нетактични и несъобразителни, но в никакъв случай не проявяват преднамерена жестокост. Неговата реч е толкова директна, колкото и стрелата, която е символ на зодията. В любовта в никакъв случай не е момче. Мъжът Стрелец има повърхностно отношение към романтичните любовни връзки, но поне си го признава. Стрелецът търси случайни и мимолетни връзки, които на моменти толкова зачестяват, че го избива на разврат. Понякога с авантюрите си може да засенчи и Скорпиона, а в това отношение никак не е лесно да засенчиш един Скорпион. С цялото си съзнание той никога не би използвал лъжа, но е възможно да бъде въвлечен във флирт, който ще завърши с предложение (не от него, а от момичето). В този случай ще трябва да си плюе на петите, за да избегне брачния хомот.
Мъжът, управляван от Юпитер, сякаш е лишен от здрав разум, когато се почувства емоционално обвързан. Наистина обича да флиртува, но не се стреми единствено към секса. Харесва разнообразието и пълноценното духовно общуване. Много Стрелци проявяват скандално равнодушие към семейните връзки. Според тях кръвни роднини трябва да бъдат обичани само когато заслужават. Дори и когато са привързани към родители, братя и сестри, гледат да поддържат някаква дистанция. Ходят на гости и се държат сърдечно, но въобще не позволяват да им се бъркат в личния живот. Стрелците не понасят жени, които не се грижат за външния си вид и не умеят да общуват с хора. В известна степен той е екстравагантен и си пада по хазарта.
Единственото, което се очаква от съпругата си, е да го разбира. Той се радва повече на децата си чак щом поотраснат, тъй като пеленачетата и невръстните дечурлига някакси го объркват. Бащите Стрелци с удоволствие извеждат децата си на излети сред природата. Чувстват по-близки момчетата и дори участват в игрите им, но с момичета се държат много нежно. Малките го възприемат по-скоро като приятел, а не като родител. С възрастта им става все по-близък. Понякога може неговата откровеност да ги обърква, ако имат нужда от свои тайни. В това отношение децата са чувствителни и страдат от любопитството и прямотата му. Детските лудории го забавляват, а не го ядосват и толерантното му отношение помага на децата му да държат правилната посока. Може да бъде строг само ако излъжат. Само в подобни редки случаи малките ще изпитат недоволството му на гърба си.
Стрелецът разсъждава и със сърцето си, и със своя ум. Не винаги проявява здрав разум. Понякога е неразумно смел. Спъва се, пада, става и опитва наново. Спътницата му обаче му прощава всичко, защото той я дарява с един много скъп дар – честната си обич.
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here