Хороскоп за жена Везни

1
896

zhenata-vezni-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Везни

Тези жени може да са нежни и деликатни, изтънчени и крехки. Може да ухаят на скъп парфюм и да се обличат в коприна и дантели. Но въпреки цялата си женственост и грациозност родената под този знак носи често панталони и те много й отиват. Разсъжденията й не отстъпват на мъжката логичност, напротив – могат да се мерят и да се окажат дори по-добри във всяка дискусия. При това жената Везни крие твърде изкусно женското си начало и няма да ви остави лесно да го разгадаете.
Повечето родени под знака на Везните жени демонстрират остроумието си винаги, когато имат възможност да спорят. Независимо за какво е спорът. Най-интересното е, че обикновено жената Везни е права и решенията й са по-точни от присъдите на върховния съд. Един политически сезон например й дава безброй възможности да шлифова своя полемичен и риторичен талант. Накрая, решила все пак на коя страна да застане и кого да подкрепи, тя се превръща в истински политик.
Жената Везни иска да бъде преди всичко справедлива. Тя прилича на птичка, която се нуждае от много красиви пера за луксозното си гнездо. Ето защо тя работи и преди, и след като се омъжи. Защото й трябват пари за всички онези красиви неща като дрехи, скъпи парфюми, класическа музика. Но има и друга причина. Нейният мъж. Ако има нещо, което цени най-много, това е мъжът, когото е избрала да обича, да уважава и да държи във властта си. Тя не обича да работи и особено да живее сама. Предпочита съдружието и в бизнеса, и в любовта.
За нея бракът е съвместно предприятие, в което важат строгите правила на всяка корпорация. Готова е да забавлява гостите и бизнеспартньорите вместо съпруга си, да го последва, когато той отиде в друг град или смени кариерата си. Ще бъде винаги до него, за да проправя пътя му и да го предпази от прибързани или необмислени решения. Трябва да й вярвате и да се оставите в ръцете й. Тя просто иска да махне всички камъни от пътя ви. При това го прави много внимателно и не се налага. Обикновено представителката на тази зодия е много интелигентна. Нейните анализаторски способности й помагат неимоверно много в бизнеса. Тя ви дава по-добър съвет, отколкото вашия банкер. Чувствата не й пречат да вземе трезво решение. С чар и обаяние ви поднася перлите на мъдростта си. Желязната й ръка в мека кадифена ръкавица ви направлява толкова нежно и внимателно, че до края на живота си се кълнете, че всичко сте постигнали сам.
Мъжете Овен, Скорпион, Лъв или Телец боготворят жената Везни. Тя им отвръща със същото. Отстрани изглежда, че това са Адам и Ева, преди да се е появила змията, за да отрови всичко.
С жена, родена под знака на Венера, мъжа е щастлив в много отношения. Тя никога няма да отваря писмата му. Няма да издаде служебните му тайни, нито ще го злепостави пред началника. Естественото й състояние е състояние на божествена хармония. Понякога ще се чудите дали е ангел или дявол, но без съмнение ангелите са по-често на нейна страна. Мили погледи, уж случайни докосвания, топли прегръдки и чести целувки доказват нейната преданост. Е, понякога всичко това може да бъде ефикасна димна завеса за мъжкото, което крие у себе си.
Домът й е като снимка от списание за вътрешно обзавеждане. Цветове и мебели – всичко е подбрано с вкус. На масата има цветя, фин порцелан, свещи, вино и приятна музика. Да бъде жена до мозъка на костите си за нея е призвание за цял живот. Тя е едновременно и твърда, и мека. Обича да говори, но е и прекрасен слушател. Съвсем не е слаба и беззащитна, както може да ви се стори на пръв поглед, особено ако се подведете от милото й женствено държание. Напротив, тя съдържа в себе си деветдесет процента стомана. Наистина е симпатична, когато се обуе в панталони, за да работи в градината или да отиде до супермаркета. Всички жени изглеждат чудесно в панталони, стига да имат достатъчно разум да носят муселин, когато отиват на гости или на прием, и коприна когато си лягат. А жената Везни има разум.
Най-ценното й качество е умението да крие дълбокия си остър ум под женствеността си. Децата в семейството са обградени с грижи и обичани от своята майка Везни, но винаги са на второ място в сърцето й след съпругът й. По начало основната причина да иска да има деца е не заради тях самите, а за да дари мъжа до себе си с повече щастие като родител. Няма да допусне малките да не уважават баща си. Ако играта им смущава почивката му, тя може да бъде невероятно строга. Децата на една майка Везни като малки винаги са спретнати и спокойни, защото тя е грижлива и любвеобилна към тях. Но когато е нужно, може да бъде твърда и взискателна, така че като младежи те израстват възпитани и изискани.
В определени моменти жената Везни се опитва да се налага. В други може да ви проглуши ушите с приказките си. Понякога прекалява със сладкишите и започва да дебелее. Друг път се налива с вино или не излиза от дискотеката. Всичко това означава, че емоционалните й везни са временно дебалансирани. Но те непременно ще се уравновесят. Стига някой да не е поставил тежкия си крак върху едно от блюдата. Ако то е паднало твърде ниско, добавете малко обич и ще се вдигне.  Ако другото е натежало от скръб, проявете повече разбиране и божествената хармония ще се възстанови.
Жената Везни може да изглежда като принцеса на бала, а след него да си обуе маратонки, да облече червеното си карирано яке и да ви помогне да нацепите дърва за камината. Защото е достатъчно грациозна, благовъзпитана и изтънчена за първото и предостатъчно силна и волева за второто. Ще сгрее сърцето ви така, че непрекъснато ще си тананикате името й и накрая ще напишете песен, посветена на вашата жена Везни.
предишна статияЛюбовен хороскоп за Лъв и Водолей
Следваща статияЛюбовен хороскоп за Лъв и Козирог

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук