Месечен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби Август 2019 година

На много хора се налага да помагате. Това ви коства време и нерви, но и ви доставя удоволствие.

Очаквайте приказки, които да ви накарат да се позамислите за собственото си поведение. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо.

Не бива да оставяте днешната работа за утре. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Месечен хороскоп за Риби Август 2019 година

В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Най-вероятно е да ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. През последните месеци взехте някои погрешни или неправилни решения, но нещата се оправят. Времето ви дава вьзможности с помощта на близките си да преценявате, да планирате и да решавате нещата си.

Сега е време, когато се налага да обмислите и поведениего на децата си и своето собствено. Пазете се от рискове, които могат да ви стоварят големи неприятности. Не ставайте дребнави, пазете се от ревността си, тя ви пречи и в деловата дейност, и в личния ви живот. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, да хитрувате, вървете по правия път.

Месечен хороскоп за Риби Август 2019 година

Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки. Пазете се от покупка, която може да сте направили, или мислите да правите и която може да ви обремени финансово. Бъдете експедитивни в нещата на големия бизнес. Изпипвайте много точно детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят. Понякога допускате непростима наивност, вярвате в неща, които не са реални. Също така обърнете много голямо внимание на документацията си. Има нещо, което не е наред и което може да стане причина, ако не се коригира навреме, да доведе до големи магериални загуби.

Известие от чужбина ви изостря вниманието и ви поставя нащрек. Премислете плюсовете и минусите на делово предложение, което може да се реализира сега. Не бързайте да казвате „да“. Бъдете много по-внимателни с колегиге си. Пазете се от разпри и от вашата импулсивност. В личния си живот имате проблеми с вашата половинка. Разберете се внимателно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here