Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Риби

Месечен хороскоп Риби

mesechen-horoskop-ribi

Месечен хороскоп Риби 07.2017

Месецът ви поднася приятни изненади. Още в първите дни се срещате с хора, които отдавна не сте виждали, но обичате и срещата много ви радва. Това може да бъде и среща на стари колеги.

На тази среща виждате хора, които са във вашата професионална област и са на доста високо равнище в служебната и професионалната йерархия. Те се интересуват от вашата работа и ви помагат да си стъпите по-здраво на краката.

Нова любов разцъфтява неочаквано и буйно. Появява се възможност за нова работа. Радвате се на признанието на шефовете си, на появилите се перспективи за бъдещето. Личните ви победи една след друга излизат на преден план и променят много стабилно мнението и отношението на околните за вас и вашите професионални възможности.

През месеца пътувате с хора, които ви помагат да разширите дейността си, ако се занимавате със собствен бизнес. Има шанс за печалби, има шанс за промяна в офиса. Може да победите особа, която много често и безцеремонно се бърка в живота ви.

Около средата на месеца очаквайте приятно събиране с колеги и близки приятели. Помислете си как да спечелите сърцето на човек, когото много харесвате, но той е на път. Бъдете внимателни с близките си в дома.

Около края на месеца конфликт може да ви развали настроението. Поводът е дребен, но ситуацията показва, че обстановката е напрегната и изисква внимание. Няма да има последствия и бързо забравяте всичко. Въведете ред в документацията си – лична и делова, както и ред на работното си място. Очакват ви срещи с не особено приятни хора, които подхващат разговор за минали проблеми и ви развалят настроението.

Има вероятност да се разделите с човек, който дълго е бил около вас, дори ви е обещавал обвързване, но не е бил искрен. Раздялата е за добро, особено за дамите. Не можете тепърва да стабилизирате отношенията си с тази личност, а такива, каквито са в момента – не обещават нищо хубаво. Ако се стремите към нов бизнес – обмислете го много добре. Важно е какви партньори си избирате, не бива да разчитате само на късмета си.

Вие сте уверени, спокойни и вървите напред, въпреки дребните трудности по пътя ви. Този месец за вас е много добър, но вие не бива да почивате на победите си дълго време. Ако си го позволите, плановете ви може да изостанат, да се появят колебания, което няма да е полезно за бизнеса ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 коментара

  1. Zashto pishe 01.2014 v horoskop za 01. 2015? Prosto greshka ili …?

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*