Месечен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби за Януари 2020 година

Има неща, които ви карат да се чувствате много неспокойни, а по-късно разбирате, че е имало за какво да се тревожите.

Трудностите, които ви предстоят са свързани с дела, които лично ви засягат, а касаят и близките ви.

По-големите ви неприятности са свързани с роднини. Възможно е да се разочаровате от ваш близък, на когото много сте помагали, а той сега се отнася много зле с вас.

Обидата ви наранява дълбоко и дълго няма да забравите това. Всъщност, раздорът е за имоти и пари.

Месечен хороскоп за Риби за Януари 2020 година

Към средата на месеца трябва да направите едно кратко пътуване, с което да уредите този проблем. Опитайте се с добро да убедите шефовете си да ви пуснат в отпуск, защото вашето рязко държание и лошо поведение би ви коствало работата, а точно в този момент не можете да се лишите от тези доходи. По време на пътуването има доста караници и разговори на висок тон. Възможно е да се чувствате унизени и засрамени от собственото си поведение, но нервите ви няма да издържат. Все пак, вие действате с пълното съзнание и убеждение, че сте в правото си. Вашите роднини няма да мислят така и може да се опитат да ви отнемат полагащото ви се по наследство.

Месецът е много труден и напрегнат. Трудности имате и в работата си, но там се справяте добре. Изразходвали голямата част от отрицателната си енергия в имотните спорове, вие можете да си наложите да се контролирате и да се сдържате по време на разговори с шефовете ви. Трудностите ви идват от вашата разсеяност и изоставането от графика ви. Опитвате се да свършите всичко много бързо, а това може да доведе до претупване и разваляне на качеството. По-добре останете след работно време, или вземете работата да я свършите у дома, отколкото да не я свършите както трябва.

Бъдете спокойни, след този натоварен месец, вие имате прекрасната възможност да се отпуснете и да си починете чак до края на годината. Ако искате да се насладите на спокойствие, то бъдете стриктни сега, каквото и да ви струва това.
Бъдете внимателни в отношенията с приятелите си през този месец. Вие сте нервни, резки и невъздържани. Вашата реакция може да доведе до скъсване на отношения с приятели, на които много държите.

В края на месеца получавате това, което сте искали и можете да си позволите големите покупки, които сте запланували. Заедно с това получавате и похвала за добре свършена работа, което значително повишава самочувствието ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here