Месечен хороскоп Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-ribi

Месечен хороскоп Риби 03.2018

За всички представители на тази зодия предстоят дни на спокойствие и пълна хармония. В работата ви всичко върви нормално и с темповете, които вие сте наложили. Това няма да ви умори и можете спокойно да си оставяте и повече свободно време. Бъдете все така енергични и изобретателни, защото в процеса на работа възникват много непредвидени проблеми.

Може да се изненадате с каква бързина и лекота отстранявате всичко, което се изпречи на пътя ви. Вие сте активни и кипите от енергия. Няма да почувствате умора нито за миг. Въпреки, че не обичате непредвидените неща, сега това няма да ви изнерви, а приемате всичко спокойно и с ясната мисъл за неизбежността на ежедневните проблеми.

Вие реализирате много свои идеи. Те са отдавна обмислени и добре планирани. Осъществяването им ви носи много голям напредък в служебната йерархия. За разлика от друг път, сега действате с голяма лекота и без много усилия постигате целите си. Използвайте момента да реализирате и други свои планове. Все пак, този месец е посветен повече на роднините и на близките до сърцето ви хора. Свободното си време може да посветите на роднините си. Те имат нужда от помощ и съвет. Отнесете се с разбиране и бъдете безрезервни в помощта си.

Не забравяйте, обаче да се държите на положение и да не позволявате да злоупотребят с доброто ви сърце и доверчивостта ви. Всяка тяхна дума проверявайте, преди да я приемете за истина. Може някои да извъртят нещата така, че да ви накарат да свършите тяхната работа, а след това доволни да се надсмиват. Дори и да стане така, вие не бива да приемате нещата трагично. Не се ядосвайте, защото всичко скоро се превръща в преимущество за вас. От това вие само печелите.

Обвързаните от вас трябва да посветят повече от времето си на семейството си. Има хора, които се нуждаят от напътствията и помощта ви. Може да ви изненадат приятно с много трогателна форма на благодарност и оказване на уважение. Това за вас е най-голямото признание и сте много щастливи. Постоянният ви партньор ви изненадва много приятно.

Организирането на приятни вечери в компанията на приятели ви доставя удоволствие. Постарайте се да отвърнете с подходящ жест на внимание и признателност. Не се страхувайте да признаете любовта си. През този месец повечето от вас се нуждаят от по-здрава храна и повече сили. Започнете да спортувате и така да подобрите тонуса си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
3 коментара
 1. Desislava коментира

  Zashto pishe 01.2014 v horoskop za 01. 2015? Prosto greshka ili …?

  1. david коментира

   Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

 2. ilko коментира

  Na koi den e tova

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува