Месечен хороскоп Риби Април 2020 година

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби за Април 2020 година

Очакват ви пътища. Бъдете много предпазливи с документацията си.

Лично проверявайте всичко.

Съдбата ви дава възможности за нова работа. Иска ви се да инвестирате и финансово сте затруднени. За вас е важно да пътувате из страната.

Така добивате полезна информация. Мислете делово. Не бавете започнатото, не се колебайте.

Спазвайте сроковете, особено тези, които сте си поставили сами. Бъдете инициативни. Плановете ви нека да са реални.

Месечен хороскоп за Риби за Април 2020 година

Много важни делови срещи откриват нови възможности. Периодът е градивен. Трябва да се чувствате господари на себе си. През месеца се очаква интересен старт. Бъдете внимателни при вземане на решения за промяна на работата ви. Имате добри шансове при решаването на битови въпроси. Приятелите ви обичат и няма да ви оставят. Самотните имат шанса да срещнат нова любов. Не бива да се хвърлят презглава в новата си връзка, рисковете са опасни. Но няма да сте вече така сами. Имате важни и отговорни срещи. Може да се наложи да водите безкрайни разговори за нов бизнес или за разширяване на сегашния.

Очаква ви напрежение във връзка с уреждането на важен документ, а също и заради една голяма, но много приятна покупка. През тези дни събитията ви напомнят, че колкото по-малко говорите, толкова по-добре се чувствате. Получавате и повече, и по-добри неща, извоювани с помощта на мълчанието ви. Много е важно за вас точно да преценявате ситуациите. Някои от тях се появяват доста неочаквано и изискват от вас бърз рефлекс и голямо самообладание. Имате ги. Бъдете нащрек, дебне ви една измама. Някои от вас може да се насочат към дейност, която силно ги привлича. Но дали са готови за нея?

През тези дни се налага да сте по-търпеливи. Иска ви се нещата да стават бързо, но няма да е така. Спасява ви вниманието. Тези, които се занимават с изкуство, имат нови големи шансове за работа и нови изяви. Може да ви забележат. Вероятно е да ви върнат пари, които отдавна сте дали на заем. Трябва да уредите сметките си с личност, която ви мами от дълго време с обещания за работа. Поговорете сериозно и може да разберете, че този човек е мошеник.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here