Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Риби

Месечен хороскоп Риби

mesechen-horoskop-ribi

Месечен хороскоп Риби 04.2017

Последната седмица на предишния месец и първата на този са време за малка заслужена почивка – тя ви се полага и ви е необходима. Но тя не бива да ви откъсва от работното място, защото ви предстоят нови напрегнати дни.

И макар че те няма да носят толкова голяма тежест на плещите ви, бъдете много по-внимателни с трудностите на работното си място и в деловата си дейност, защото водещата роля се прехвърля неусетно върху вас.

Иска ви се да приключите отношенията си с мъж, но сега това няма да стане. Въоръжете се с търпение. Необходимо е да проявите голяма упоритост, ако искате да решите положително въпрос, свързан с бъдещето ви. Получавате известие от далече, което леко ви обезкуражава. Напразно.

Не си позволявайте двусмислени или остри забележки към близки пред други хора, дори ако се опитвате те да звучат шеговито или несериозно. Очаква ви голямо напрежение. Намирате се в период, през който се налага да преосмислите поведението и целите си, задачите и сроковете.

Възможни са много важни разговори. Възможни са и притеснения, свързани с изпити или добиване на нова специалност. Трудностите по този въпрос могат да се преодолеят само с много труд и голямо постоянство.

Насочете се към окончателното и стабилно решаване на финансовите си проблеми. Може да се преборите с нещо много костеливо. Не подценявайте околните и не си мислете, че можете всичко в професията си. Може неочаквано да се окажете в мрежите на неприятна личност. Ако това стане, сами сте си виновни, защото нямате реална преценка за възможностите си.

В личния ви живот няма да има особено оживление, нито кой знае какви добри перспективи. Една раздяла може да ви направи много неспокойни. Измама в деловата дейност може да стане причина да объркате нещо в работата си.

Трудностите през периода са с разнообразен характер. През този месец трябва да мислите повече за себе си и да не се занимавате с проблемите на личности, които не знаят какво искат. Не позволявайте да ви използват.

Всичко, което ви се случва, трябва да преценявате много внимателно и да вниквате в неговите детайли. По-полезно е за вас да сте по-резервирани и да не влизате в конфликти с личности, за които сте сигурни, че са избухливи и са ваши конкуренти.

Трудностите идват и от близки хора, които ви създават проблеми с характера си. Заради тях имате притеснения. Не се предавайте, с края на месеца натрупаното напрежение отминава.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 коментара

  1. Zashto pishe 01.2014 v horoskop za 01. 2015? Prosto greshka ili …?

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*