Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Риби

Месечен хороскоп Риби

mesechen-horoskop-ribi

Месечен хороскоп Риби 10.2017

Получавате нови възможности за изяви и печалби. Пристигат спечелени преди време пари, които сте отписали. Това ви дава възможност да осъществите едно намерение. Влизате в общество на много разумни хора, тясно свързани с чужбина. Към края на месеца нещо ви кара да преосмислите мнението си по някакъв проблем и да потърсите друг изход. Пазете се от претоварване.

Възможно е да ви се наложи да ограничите кръга от хора около себе си. Не всички около вас са доброжелателно настроени към дейността и към личността ви. Обичате да ги поучавате и те се дразнят. Завиждат ви на способността да печелите пари и приятели. Имате дребни проблеми с високопоставена личност.

Желанието ви да тъчете на няколко стана трудно може да се осъществи. През този месец може да претърпите загуба заради недобре проучен партньор. Пътищата, които ви предлагат да направите в страната, не са за изпускане. Пазете се от висок мъж, който се върти около вас и ви мами. Имате трудности с мъже. Бъдете внимателни с приказките си.

Някои от вас може да се почувстват раздвоени по въпроси, свързани с деловите им предложения в страната и в чужбина. За други дните са по-добри, предлага им се възможност да подпишат дългосрочни договори. Имат успех и всички, които са решили да продължат образованието си. Ако правите постъпки това да стане в престижен университет извън страната, трябва да се въоръжите с търпение, няма да се получи веднага. Възможно е да започнете тук, а след година с добър успех да се прехвърлите, където ви се иска.

Много от вас пристъпват към успешни ходове за придобиване на нов дом или офис. Не се отказвайте при първите трудности. Каквото и да ви се случи, разчитайте на помощта на приятелите си. Имате възможности да се запознаете с интересни за бизнеса ви личности.

Ако успеете да подредите нещата както трябва, те ви помагат да разширите бизнеса си в нови посоки. Съдбата не ви предлага много лесни дни през този период. Трябва да положите доста усилия, за да се задържите на повърхността. Налага се да бъдете много внимателни при всяка своя стъпка, особено за собственото си здраве и здравето на много близък човек.

Предстои ви важна среща, свързана с допълнителна работа. Тези от вас, които искат да започнат нова или допълнителна дейност, независимо дали това става в страната или в чужбина, нека го направят към края на месеца. Не позволявайте на приятелите си, които са зад волана, да посягат към чашката или да се надбягват с вятъра. Тези от вас, на които им предстои да пътуват в чужбина, имат голям успех. Бъдете много внимателни при подписването на документи. В края на периода получавате покана за много приятно гостуване, което оставя щастливи спомени в съзнанието ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 коментара

  1. Zashto pishe 01.2014 v horoskop za 01. 2015? Prosto greshka ili …?

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*