Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Телец

Седмичен хороскоп Телец

sedmichen-horoskop-telec-snimka

Седмичен хороскоп Телец от 26.06 до 02.07

Не си заслужава да правите големи планове. Постарайте се да си отделите място в своето жилище, където може да се занимавате само със свои неща, без никой да ви тревожи. Не взимайте дългове, опитайте да решите финансовите си проблеми със свои сили. Проявете повече упорство в отстояване на личните си интереси. Вашата активност може да е променлива.

Ако искате да изпъкнете по някакъв начин в обществото, на вас ви трябват не само търпение и упоритост, но и способност леко и непринудено да завързвате контакти, очаровайки и предразполагайки към себе си хората. Само с подкрепата и одобрението на важни личности може да постигнете по-значителни успехи в различните сфери на живота.

Периодът е благоприятен за контакти и общуване с колеги и приятели, активен труд и планиране на належащите работи. Възможни са нови срещи и неочаквани познанства. Интимният живот ви доставя радост. Преливате от чувство на нежност и любов. Послушайте гласа на своето сърце. Постъпете така, както то ви подсказва. Поради обхваналите ви емоции вие няма да имате възможност да се отпуснете. Умението да си държите езика зад зъбите и да анализирате събитията и чувствата ви помага да съхраните хармонични отношения с околните.

Ако имате възможност да се съсредоточите върху нещо по-съществено, направете го. След като възродите душевното си спокойствие, може успешно да планирате стратегията и тактиката си. Възможно е известно напрежение поради сложни отношения около вас. Не се стремете да се доказвате на всяка цена и не правете сложни планове за бъдещето. Търсете подкрепа от приятели.

Сведете до минимум неприятните за вас задължения. Не изпускайте възможността да промените с нещо живота си. Пригответе се да отстоявате интересите си в личен и делови план. Контактите ви няма да донесат очаквания резултат. По-скоро може да влезете в неразбирателство с хора от които зависите. Запазете спокойствие, признайте си грешката и всичко се оправя. Използвайте обаянието си. То прави поносими отношенията ви с околните.

Започва период на значителни промени в живота ви. Въпреки възможните трудности бъдете оптимистични и се усмихвайте се по-често. Така ви е по-леко! Вие грижливо и нежно се отнасяте към членовете на семейството си. Възможно е да направите покупки или подаръци, които да гъделичкат вашето самолюбие.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*