Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Телец

Седмичен хороскоп Телец

sedmichen-horoskop-telec-snimka

Седмичен хороскоп Телец от 14.08 до 20.08

Звездите предвещават неочаквани ситуации по вашия път, особено ако сте решили да рискувате с нещо. Завиждащи ви хора може да се опитат да ви объркат. Пазете се да не бъдете въвлечени в незаконни неща, както и от шарлатани. Любовта и романтиката играят важна роля за вас.

Бъдете внимателни и обръщайте повече внимание на хората, които обичате. Парите през този период лесно идват и лесно си отиват. Едва ли може да ви се отдаде възможност да спестите голяма сума. Вие сте подтикнати към търсенето на допълнителни доходи. Очакват ви доста делови срещи и пътувания. Асоциативното ви мислене и прекрасната зрителна памет ви помагат във вашите намерения. Любовта и търпението са залог за разбирателство и успех. Не е изключен поврат на събитията във ваша полза.

За да може да свършите всичко планирано, добре е да разпределите правилно усилията си между деловите ангажименти и любимите хора. При запознанството си с нови хора повече се доверявайте на интуицията си. За хората с творчески професии периода е по-сложен. Тези, които обмислят творчески задачи, е необходимо да потърсят подкрепата на влиятелни хора.

Много зависи от умението ви да контролирате емоциите, постъпките и думите си. Във воденето на някои лични и парични въпроси проявявате известна скритост. Не се съпротивлявайте на творческия порив и нестандартното мислене. Придържайте се към интуицията. Напълно е възможно да намерите нов източник на доход. Вие можете да намерите изход от сложна ситуация, само ако успеете навреме да смените тактиката на поведение.

Всички ваши действия са успешни. Вие сте способни да решите противоречиви обществени проблеми и да накарате противниците да си траят. Може да ви е трудно да работите поради сериозни пропуски и чужди грешки, но демонстрирайки ясна позиция може да привлечете към себе си повече поддръжници.

Избягвайте непредвидените ситуации. Преди да взимате важни решения, преценете всяко за и против. Периодът е подходящ за релаксация, екскурзии и посещение на интересни спортни или културни събития. Не е изключено по време на пътуване да имате недоразумения със странични хора. При нови запознанства трябва да сте внимателни, защото могат да ви подведат и да бъдете ощетени.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*