15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Телец

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп Телец от 15.01 до 21.01

Жените от зодията предприемат действия, за да подобрят условията си на живот. Може да промените средата си, да си потърсите други занимания, по-духовни и развиващи личността ви.

Така може да избягате от еднообразието на делника. Не очаквайте сериозна материална помощ, няма да я получите. Използвайте този период, за да довършите започнатото, парите сами идват при вас без да ги търсите съзнателно. Брат или сестра може да ви съобщи една новина.

Служебен проблем може да се реши, но за целта трябва да помолите началниците си за помощ. Това ви е неприятно, но е единственото, което можете да направите. Не се притеснявайте, всяко чудо е за три дни. Възможно е да решавате здравословни проблеми. Натовареният ритъм на ежедневието ви тежи и влияе на здравето ви.

Време е да си намерите баланс, или нещо, което да ви разтоварва по-успешно. Внимавайте повече когато купувате нещо. Има опасност да дадете парите си за продукт, който не струва. Трябва да заложите на качеството, а не на количеството или цената. Само така няма да се ядосвате. Имате план, който няма да се осъществи и това ви влияе на настроението.

Партньорът ви има разумни идеи, но вие не искате да се вслушате в тях и това допълнително ви натоварва с чувство за вина. Правете по-малко неща на инат. Ако почувствате, че вашето развитие или подемът ви по някакъв начин се възпира от колеги или началници, поставете въпроса на обсъждане. Така може да намерите прекрасно решение на възникналия проблем.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. suzana коментира

    mnoog tochno kazano

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува