Седмичен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп Телец от 23.04 до 29.04

Сложна седмица, която преминава под знака на неочаквани събития в обществения или личния живот. Не бъдете високомерни и проявявайте великодушие по отношение на окръжаващите ви. Това ви помага да изпълните намеренията си и да привлечете вниманието на личности, на които искате да направите впечатление.

За тези, които са решили да се посветят на кариерата настъпва златно време. Звездите ви обещават признания и награди. Особено големи са шансовете на тези, които се занимават с издателски и туристически бизнес, реклама, търговия и ценни книжа.

Вашата общителност и делова активност създават предпоставки за повишаване на духовността ви и вашия престиж в обществото. Проявете инициатива и не пропускайте шанса си. Способностите ви към шеги и развлечения се увеличават и вие се чувствате по-общителни и по-привлекателни.

Затова периода е благоприятен за събиране с компании и съвместно прекарване на времето. Имате шанс да се харесате на много хора и възможност да завържете по-близки отношения. Звездите ви предупреждават да се придържате към здравия разум и критически да премисляте постъпките си.

Благоприятно време за общуване и веселие. Постарайте се да прекарвате повече време на открито. Опитайте се да се придържате към златната среда и не се конфронтирайте излишно с никого. През това време вие чувствате, че късчетата на сложна мозайка се подреждат сами, много неща идват по местата си.

Вие полагате доста усилия да направите дома си удобен, уютен и комфортен, открит за приятели и близки хора. Любовните и съпружески отношения играят важна роля в живота ви. Бъдете внимателни един с друг и не разваляйте идилията. Съдбата може да изпитва твърдостта на вашия характер. Ако издържите проверката, общителността и личното ви обаяние значително може да се усилят.

Не е изключено жените от знака да съумеят да привлекат на своя страна съюзници за своите идеи. Мъжете от зодията може да получат информация, която да им осигури допълнителни източници на доходи. Благоприятни са пътуванията, излизането сред природата с приятели и посещението на интересни места.

Новите впечатления изострят вашата наблюдателност и вашата активност по отношение на нещата, които се случват около вас. Приливът на адреналин може да ви направи по-дръзки и способни на рисковани постъпки. Избягвайте резките изказвания и необмислените постъпки.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. suzana коментира

    mnoog tochno kazano

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува