Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Телец

Седмичен хороскоп Телец

sedmichen-horoskop-telec-snimka

Седмичен хороскоп Телец от 23.10 до 29.10

Предстои ви да сключите важно споразумение. Преди да го подпишете попитайте за всичко, което ви касае, така няма да останат неясноти, които после да ви задължат или обвържат прекалено. Възможно е да се изправите очи в очи с една неприятност.

Всичко е в подхода, ако намерите начин да покажете деликатност и стил може да решите затрудненията. Грубият подход води до поражение.

Чувствителността ви е изострена. Затова може да отдадете прекалено голямо значение на безобидна забележка от партньора. Опитайте се да разберете мотивите и да не вземате крайни решения.

Няма от какво да се притеснявате. Даже и да не знаете всичко, което трябва късметът е с вас. Звездите ви помагат да намерите лесния начин за справяне с проблемите и умел подход към хората.

Вашата енергичност е завидна. Работоспособността ви също. С каквото и да се захванете, го свършвате. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който ви е наранил си получава заслуженото. Това ви дава усещане за постигната справедливост.

Прегледайте сметките и документите си. Необходимо е да изчистите старите дългове и да довършите започнатите ангажименти. Въведете ред във всичко, за да не си разваляте настроението.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*