Хороскоп за мъж Овен

mazhat-oven-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Овен

Мъжът Овен е пламенен и страстен, но когато реши може да е и леденостуден.

Той е пълен с идеи и творческа енергия. Когато върви напред не обича да се обръща назад и стремглаво задминава всичко живо по пътя си. Смел и самоуверен, той се дразни от флегматичните хора. Когато е в настроение мъжът Овен е безкрайно щедър и с лека ръка раздава на непознати парите, времето, вещите и симпатиите си. Но когато желанията му не се изпълняват или е в компанията на мрачни хора, той става придирчив, нетолерантен и заядлив. Във всяка връзка той се хвърля с твърдото убеждение, че това е най-истинската любов на света.

Ако нещата не потръгнат мъжът Овен се мъчи да залепи отново изгубената си обич, събирайки счупените парченца. Когато станалото е непоправимо, той започва отначало, намира нова любима и нищо чудно историята да се повтори. Колкото и грешки да е допускал в търсене на истинската любима, той е уверен, че тя е съвсем близо, толкова близо колкото следващата му мечта. След Скорпиона, няма по-страстен мъж от Овена. Той е изключително предан, и тъй като е честен идеалист не мами, дребните флиртове и развратът не го привличат.

Представата му за истинска любов е като в приказките. Ако неговата любима успее да подхранва непрестанно неговите илюзии и превръща любовта в приказка, той със сигурност ще и бъде верен. Овенът изпитва силна потребност от любов. Романтиката е неразделна част от тази любов, изгуби ли романтиката, той започва да гледа встрани. Овенът държи да има до себе си принцеса и ако жената го забрави и не се държи като такава той първо ще страда, а после ще тръгне да си търси друга принцеса. И нямада постъпи подло, защото неговата принцеса е нарушила приказката.

Мъжът Овен преди да започне нова връзка, окончателно е приключил със старата. В разрез с неговата представа за истинска любов е да принадлежи на две жени едновременно. Ако вижда всяка сутрин до себе си своята принцеса, която гледа замечтано, когато се събужда, която не е скучна, прекалено стеснителна и пасивна, той с радост ще седи при нея и няма да погледне друга. Овенът иска да бъде пръв във всичко. Прекалено властен и ревнив той трябва да бъде пръв и единствен в сърцето на своята любима. Очаква от нея да му вярва сляпо, но той самият никога няма да го направи. Този мъж не е лукав и не се прикрива, когато престане да обича жената до себе си, тя веднага го разбира. Казва и го откровено, със студенина и досада.

След сватбата има два варианта, или става господар на дома, или го напуска. Не търпи забележки, особено що се отнася до това как харчи парите си. Той е щедър и обсипва половинката си с подаръци и й купува всичко от което има нужда. Винаги намира начин парите да се вливат в дома му, макар и веднага пак да изтичат навън. Той е прекрасен баща, сърдечен, забавен и предан на децата си. Възможно е да започне да проявява деспотизъм когато децата поотраснат, да им се меси в избора на професия и често забравя, че младите имат нужда от по-голяма независимост.

Ако съпругата му не е перфектната домакиня и не се справя добре в кухнята, мъжът Овен може да го преглътне, но ако тя не проявява интерес към идеите му, това за него е непростимо. Освен това тя трябва да намери златната среда, ако успее той ще бъде прекрасния щастлив съпруг, който носи на ръце половинката си дори на златната им сватба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here