Хороскоп за мъж Телец

Хороскоп за мъж Телец

Типичният Телец е кротък, практичен, разумен и земен.

Той е внимателен и предпазлив. Никога не прибързва. По пътя на логиката излиза, че такъв човек не може да бъде романтик. Това обаче съвсем не е така. Логиката не помага, когато трябва да се разгадае и опознае този силен мъжки знак, управляван от спокойната и пръскаща любов Венера. Телецът никога няма да скочи слепешката в басейна на любовта, за да открие още докато пада, че някой е забравил да го напълни. Той се влюбва бавно и предпазливо, но дълбоко.

Телецът не е безумен мечтател като Водолея. Той няма да ви покори изведнъж като Лъва и няма да ви обещае като Овена, че ще живеете в приказен замък с розови облаци наоколо. По-вероятно е някоя съботна вечер просто да намине, за да ви покаже проекта на къщата, която ще построи специално за вас.

Мъжът Телец винаги планира бъдещето. Той не харесва грубите гръмогласни жени, които размахват наляво и надясно камшик. Вмешателството на тъщата е последното нещо, което Телецът може да понесе. Първият опит да заявите „отивам си вкъщи при мама“ вероятно ще бъде и последен. След като изпитат гнева му, родителите ще ви оставят сами да се оправяте. Трябва да сте наясно, че ще спите в едно легло с него и ще живеете под неговия покрив, защото той плаща наема и всичко останало.

Внимавайте с Телеца. Той обича своята партньорка в живота и за много неща двамата си допадат и се разбират, но докато жената не се научи да се подчинява, да си затваря устата когато трябва и да му позволи да бъде мъж, ще ходи на гости, на театър и на събирания сама.

Телецът е безкрайно толерантен и все пак няма да се остави да го водите за носа. Държи на свободата си прекалено много. Той няма нищо против една огнено-въздушна жена. Тя балансира собствената му стабилност и сериозност. Никой не може да бъде по-мил, по-нежен и по-търпелив от Телеца, когато мъжествеността му е ненакърнена. Той ще направи всичко за жената, която обича, само няма да й позволи да му носи панталоните. Той дълго се оглежда и никога не се впуска в любовта като авантюрист.

Може да води цяла година момичето си на кино и то вече да изгуби надежда за нещо повече. Търпение, моето момиче! На Телеца му трябва време да напълни котела с пара и тогава да подкара локомотива с пълна скорост. Веднъж пронизан от стрелата на Амур, той престава да бъде разумен и предпазлив. Колкото повече приятелите го предупреждават за несъвместимост на характерите, толкова се заинатява и не иска да чуе. А никой не може да се мери с неговия инат.

Така че Телецът често може да залитне по огнени и въздушни знаци, а всъщност се чувства по-добре със земните и водните знаци. Понеже противоположностите се привличат, такъв брак може и да просъществува, а те да останат привлечени. Но ако бракът се провали, Телецът дълго няма да се съвземе от развода и ще му трябва много време преди да реши да се събере с жена, която повече подхожда на характера му. Финансовото положение на Телеца обикновено е много добро. Ако не е натрупал истинско състояние до този момент, поне е обезпечил живота си.

Към жена си е щедър – няма да й откаже никога разните там дрънкулки и скъпи парфюми. Не се скъпи за красиви, но в същото време и практични мебели, за дрехи и храна. Но не е с редки пръсти и няма да остави парите си да изтекат. Харчи, защото обича лукса и цени стойността на нещата. Телецът се увлича по футбола и обича да прекарва почивните дни на риболов, на село или на излет с палатка. Ако не съм познала, значи обича цветята, градинарството и дългите разходки. Предпочита да чете книги за храбри герои и за създатели на империи вместо модерна или философска проза. Понеже е мъж до мозъка на костите си, никога не му сервирайте на закуска сандвичи, на които сте изрязали коричката.

Телецът обича селските домашно приготвени гозби с много картофи и сос, както и ябълков пай по рецепта на майка му. Трябва да се снабдите с най-добрите готварски книги. Но често ще ви води и на ресторант. Няма да ви остави по цял ден над печката. Телецът е прекрасен баща – търпелив и нежен. Мечтае за син, който ще продължи рода му, но повече ще обича дъщеричката си. Ще обсипва децата си със скъпи подаръци, ала ще ги научи и да ценят вещите. Ще бъде строг и твърд, когато трябва, и няма да ги разглези. Ще отделя много от времето си, за да насочи младите умове постепенно към учението и зрелостта. Децата му ще бъдат щастливи с такъв любящ баща. Само в редките моменти на неговите избухвания цялото семейство ще трябва да се крие зад пианото.

mazhat-telec-opisanie-harakteristikaРоденият през май работи много и затова се нуждае от повече почивка. В противен случай става кисел и зъл.

Той не е свикнал да се движи на бързи обороти. Неговият ритъм е спокоен и отмерен.

Предпочита да посреща гостите си вкъщи и ако това са стари приятели или сериозни хора, с които има общи интереси, ще бъде изключително любезен домакин. Обградете го с уют. Нека къщата ви бъде пълна с красота, спокойствие и тиха музика. Никакъв дразнещ шум, разхвърляни предмети или пуснати докрай телевизор и касетофон!

Бъдете неговата жена – и не бихте могли да мечтаете за по-добър мъж. Никой друг няма да се отнася към вас с толкова внимание и доброта. Със своето вярно сърце Телецът ви предлага емоционална сигурност. Ако я прибавите към финансовата, просто няма за какво повече да мечтаете.

Да, съгласна съм, че е инат, но когато този инат се превъзпита, той се превръща в търпение. Купете на вашия Телец солиден люлеещ се стол, завийте го с мъхесто одеало, пуснете му тиха музика и му прочетете сведенията от стоковата борса. Поднесете му голяма купа с любимата храна, като преди това се погрижете за гореща вана с ухаещ сапун. Тогава ще имате истински мъж, доволен и щастлив, готов да ви закриля до края на живота.

предишна статияХороскоп за дете Телец
Следваща статияХороскоп за жена Телец

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!