Хороскоп за жена Телец

8
1538

Хороскоп за жената Телец

Жената Телец е голяма жена, тя е солта на живота.

Притежава повече нравствена и емоционална сила от много решителни мъже, както и достатъчно вяра в собствения си пол и възможности.

У нея са събрани ценните качества, които всеки мъж търси и рядко намира. Искрена и честна, тя никога не си служи с типичните женски номера и сълзи. Не понася празноглавите кокетки и не смята, че жената трябва да се прави на слаба, за да се наложи.

Самата тя има собствено мислене и достатъчно ум, за да постигне каквото иска. Със стоицизъм посреща несгодите и ударите на съдбата. Понякога може да й причернее пред очите, но никога няма да избухне без повод.

В живота търси истинския мъж, защото знае, че е истинска жена и се гордее с това. Ако не го намери или ако той не се окаже такъв, сама ще поеме кормилото на семейството и ще се справи. Скритата й воля и самообладание са толкова силни, че с тях би могла да спре препускащи коне.

Типичната жена Телец е спокойна, уравновесена, с чувство за мярка. Зад външността й обикновено се крие чувствена натура, която трудно би могла да бъде обуздана, ако не беше едно много добро за случая качество – да се самоограничава винаги и във всичко.

Жената, управлявана от Венера, не е лицемерна. Тя е добронамерена и приема хората такива, каквито са. Умее да разбира човешките им слабости и грешки. Ако спечелите доверието й и станете неин приятел, то е за цял живот.

Жената Телец няма нищо против мъжът й да се заглежда по хубави момичета. Самата тя изпитва удоволствие да види добре облечено младо момиче с хубава фигура.

За разлика от жената Лъв или Овен няма да избухва в дива ревност всеки път, когато съпругът й целуне по бузата обща приятелка или се възхищава на по-млада жена.

Но нека той не прекалява с нейното търпение и толерантност и да не прекрачва границата. Разбере ли тя, че я мами, ще се превърне в истински дявол.

Тъй като е земен човек, жената Телец не се впечатлява от чисто духовните цели. Това не означава, че не е умна и интелигентна. Напротив, по ум се мери с най-будните. Просто не я интересува теорията на относителността и разните там абстракции.

За нея от значение са здравият разум и способността да се разбират основите на всяка дисциплина. Няма никакво желание да чете сложни философски книги. Предпочита да мисли за полезни и практични неща.

Затова в живота й обикновено всичко се развива закономерно и точно. Тя е чисто физическо създание. Сетивата й са изострени и извлича чувствено удовлетворение от всичко, което върши.

Жената Телец не обича изкуствени цветя. Нейните цветя са истински – от върбовите клончета и люляка през пролетта до хризантемите и далиите през есента. Може да си купи от ъгъла букетче зюмбюли или момина сълза – ей така, заради аромата.

Обикновено използва екзотични, трайни парфюми. Но понякога предпочита дъх на измита коса и чиста кожа. Обича миризмата на прани чаршафи, на печен хляб, на окосена трева след пролетен дъжд, на запалена купчина есенни листа. Неприятните миризми не й понасят. Цветовете също действат на сетивата й.

Нюансите на синьото и розовото я правят по-сговорчива. Тя има чувство за хармония. Ако иска, типичната жена Телец може да ви спечели само с умението си да готви. Нейната кухня е капан за всеки мъж. Самата тя обича вкусната храна.

zhenata-telec-opisanie-harakteristikaПовечето жени, родени през май, имат музикална и артистична дарба или разбират от изкуство. Обичат да ходят на концерти и изложби.

Привличат ги благозвучието и красивите гледки. Те се прехласват пред величието на природата.

Едва ли има жена Телец, която да не обича да скита сред природата, да не прекарва спокойно почивните дни на село или да не обича да язди и да лови риба. Земята я примамва и тя откликва, като възторжено прегръща с ръце майката Природа.

Практичността на тази жена се проявява и по отношение на облеклото. Дрехите й са удобни и семпли. Предпочита спортното облекло. С удоволствие носи скъпи костюми, стига да не са прекалено натруфени.

Чувствената й природа обича меките плъзгащи се платове, които не дразнят кожата, тъй като има силно изострени сетива за допир.

Жената Телец ще бъде вашата сигурна опора. Има уравновесен характер, лоялна е и изисква същото от останалите. Създава около себе си обстановка на спокойствие и разбирателство. Може да не е красива, но е чаровна и хората я обичат.

Присъствието й ще ви подейства отпускащо като гореща вана. Самата тя обича горещите вани с дъхави шампоани и сапуни. Ако живеете с такава жена, сами ще разберете, че тя не обича да й се противоречи, най-малкото пък пред хора.

Освен това не обича да върши нещата през куп за грош. Не я карайте да бърза, защото това ще я ядоса, което няма да бъде от полза за вас.

Предизвикате ли я, може да ви покаже не бързо, а вихрено темпо. Родена е да бъде майка. Към бебето си е гальовна и грижовна, а то я търси непрекъснато. Когато детето поотрасне и трябва да формира характера му, става строга и взискателна.

Понякога по време на юношеството, водена от своята упоритост и непреклонност, може да изгуби мярката и сама да наруши разбирателството си с децата.

Не търпи непослушание, не понася мързела и немарливостта, тъй че те трябва да го имат предвид, за да не предизвикат гнева й. И не бива да пускат високо дивата си музика! Но тя ще ги научи на чувство за отговорност.

С годините все повече ще се превръща в техен приятел и те ще запазят спомена за една сърдечна майка от ранните си години и приятен събеседник и изповедник с чувство за хумор от по-късните.

Бавно, настойчиво и упорито жената, ръководена от Венера, гради щастието и сигурността на своето семейство. Тя не хленчи и не се оплаква от съдбата. Приема я такава, каквато е и знае, че сама ще съумее най-добре да планира живота си.

Мързелът е последното качество, което може да й се припише. Работата не я плаши, независимо дали става въпрос за боядисването на къщата или за преписване на машина на служебни материали.

Организирана и подредена, тя може да бъде незаменим помощник и да сложи на мястото му всяко нещо. Работи здраво, но има нужда от почивки, за да не капне. В състояние е да си ги осигури и наложи.

Нейното чувство за стабилност не приема бързото забогатяване без здрава основа. Затова ще подтикне мъжа си да следва и ще го издържа през това време.

Ще го кара да кани влиятелни хора на вечеря и ще бъде самата гостоприемност. Ако се наложи, ще взима и допълнителна работа. Но иска в един момент да има до себе си силен и преуспял съпруг.

Жената Телец не понася слабостта под каквато и да било форма и ще бъде нещастна с мъж, който няма дял в семейния бюджет. Тя очаква да бъде обезпечена. Учудващо е нейното търпение и издръжливост по отношение на болката.

Емоционалните стресове не могат да я изкарат от равновесие. Жената Телец е предана майка и съпруга. С любов и нежност ще отгледа децата си, ще вдъхне вяра и надежда на мъжа, когато е сломен.

В поведението й няма изненади и винаги може да се разчита на нея. Тя излъчва ред и сигурност, спокойствие и увереност.

В сърцето й има предостатъчно място и любов, за да посрещне в дома си непознати и роднини, а къщата й ще ви стопли, когато от бурята навън влезете в нейния уют.

предишна статияХороскоп за мъж Телец
Следваща статияХороскоп за шеф Близнаци

8 КОМЕНТАРИ

  1. Всичко в хороскопа е безупречно и вярно на авторите давам най високата оценка блягодаря ви от сърце.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук