Хороскоп за шеф Близнаци

0
388

shef-bliznaci-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Близнаци

От тази зодия излизат блестящи, макар и малко припрени администратори. Човек от зодия Близнаци, който си мисли, че е способен със здрава ръка да ръководи някоя голяма компания, направо се самозаблуждава. Първо, на него му е трудно да се задържи неподвижно зад бюрото си за повече от час. Подвластния на Меркурий шеф е неспособен да се задържи на едно място. Ако прекалено дълго го затворите в кабинет, шефът от тази зодия ще изтърка килима, докато нервно се разхожда напред-назад.

По-добре би се справил като съветник в управлението, експерт по организацията на труда или пък вицепрезидент на фирма, отговарящ за трудовите въпроси. Точно фиксираните часове на работното време от девет до пет го притесняват, без значение колко престижен е постът, който заема. Този човек обича да експериментира с идеи, принципни въпроси и абстракции. Скучните и еднообразни конкретни задължения на обикновения администратор дотягат на духа му, прицелил се много по-високо. Затова щом седне в директорското кресло, той веднага дава израз на прозорливия си ум и натоварва околните с най-различни отговорности. А те са добре подготвени специалисти и осъществяват истинското управление, докато неговият немирен дух крои смели планове и измисля оригинални идеи, които ще удвоят печалбата на компанията и ще смъкнат разходите й.

Шефът Близнаци се отегчава от скучните и досадни подробности. Има едно нещо, което Близнаците не променят – те никога няма да ви изненадат с монотонност. И рядко проявяват догматизъм. Винаги се отличават с гъвкавост в решенията си. Този шеф не може да бъде заблуден или излъган, тъй като подвижният му като живак ум веднага ще прозре през димната завеса и ще изложи цялата същност на въпроса от ясно по-ясно. Това означава, че никак не му е трудно да усети интригите на работното си място. Този човек притежава толкова абстрактна мисъл, че вижда само основната схема и в предметите, и у хората. За него отделните хора са непресъхващ извор на вълнения, но той често е склонен да ги пресява според способностите, възгледите и възможностите им. Въпреки че в отношенията си с хората проявява по-скоро рационалност отколкото емоция, той до такава степен обича да бъде сред тях, че те не могат да не му отвърнат със същото.

Шефът Близнаци в голяма степен притежава умението да убеждава. Той притежава невероятно чувство за хумор. Не е особено сантиментален, но винаги разбира смешната страна на нещата. В отдела, ръководен от шефа Близнаци, винаги цари някакво хаотично движение и нестихваща дейност. Той ще бъде най-можещият търговски агент на компанията, ще държи речи, ще кани в дома си много хора. И по всяка вероятност толкова често ще му се налага да пътува, че при първото нареждане веднага ще грабне винаги подредения си куфар. След постигането на някакъв успех – материален или професионален, тези хора изведнъж се отегчават и се впускат в следващото предизвикателство много преди да е дошло времето им за пенсия.

предишна статияХороскоп за жена Телец
Следваща статияХороскоп за дете Близнаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук