Хороскоп за шеф Близнаци

shef-bliznaci-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Близнаци

От тази зодия излизат блестящи, макар и малко припрени администратори. Човек от зодия Близнаци, който си мисли, че е способен със здрава ръка да ръководи някоя голяма компания, направо се самозаблуждава. Първо, на него му е трудно да се задържи неподвижно зад бюрото си за повече от час. Подвластния на Меркурий шеф е неспособен да се задържи на едно място. Ако прекалено дълго го затворите в кабинет, шефът от тази зодия ще изтърка килима, докато нервно се разхожда напред-назад.

По-добре би се справил като съветник в управлението, експерт по организацията на труда или пък вицепрезидент на фирма, отговарящ за трудовите въпроси. Точно фиксираните часове на работното време от девет до пет го притесняват, без значение колко престижен е постът, който заема. Този човек обича да експериментира с идеи, принципни въпроси и абстракции. Скучните и еднообразни конкретни задължения на обикновения администратор дотягат на духа му, прицелил се много по-високо. Затова щом седне в директорското кресло, той веднага дава израз на прозорливия си ум и натоварва околните с най-различни отговорности. А те са добре подготвени специалисти и осъществяват истинското управление, докато неговият немирен дух крои смели планове и измисля оригинални идеи, които ще удвоят печалбата на компанията и ще смъкнат разходите й.

Шефът Близнаци се отегчава от скучните и досадни подробности. Има едно нещо, което Близнаците не променят – те никога няма да ви изненадат с монотонност. И рядко проявяват догматизъм. Винаги се отличават с гъвкавост в решенията си. Този шеф не може да бъде заблуден или излъган, тъй като подвижният му като живак ум веднага ще прозре през димната завеса и ще изложи цялата същност на въпроса от ясно по-ясно. Това означава, че никак не му е трудно да усети интригите на работното си място. Този човек притежава толкова абстрактна мисъл, че вижда само основната схема и в предметите, и у хората. За него отделните хора са непресъхващ извор на вълнения, но той често е склонен да ги пресява според способностите, възгледите и възможностите им. Въпреки че в отношенията си с хората проявява по-скоро рационалност отколкото емоция, той до такава степен обича да бъде сред тях, че те не могат да не му отвърнат със същото.

Шефът Близнаци в голяма степен притежава умението да убеждава. Той притежава невероятно чувство за хумор. Не е особено сантиментален, но винаги разбира смешната страна на нещата. В отдела, ръководен от шефа Близнаци, винаги цари някакво хаотично движение и нестихваща дейност. Той ще бъде най-можещият търговски агент на компанията, ще държи речи, ще кани в дома си много хора. И по всяка вероятност толкова често ще му се налага да пътува, че при първото нареждане веднага ще грабне винаги подредения си куфар. След постигането на някакъв успех – материален или професионален, тези хора изведнъж се отегчават и се впускат в следващото предизвикателство много преди да е дошло времето им за пенсия.

предишна статияХороскоп за жена Телец
Следваща статияХороскоп за дете Близнаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!