Хороскоп за шеф Телец

0
507

Хороскоп за шефът Телец

Един истински Телец има на пръв поглед безкрайно търпение, а характерът му е толкова спокоен, че служителите му започват да си мислят за него като за безобиден добродушен човек и се отпускат.

Точно това не бива да правят, защото ще бъде началото на края им като служители. Шефът Телец е добър и разбран не защото е някакъв смотан мечок или пък е прекалено стеснителен и плах, че да не може да наложи волята и властта си.

Причината е, че той просто не вижда смисъл да притеснява служителите си за две-три грешки. Смята, че имат достатъчно здрав разум да не ги повтарят. Търпеливо ги изчаква, за да разбере дали са умни и практични и дали умеят да се учат от собствените си грешки. Ето в това е работата. Той иска да им даде шанс да покажат на какво са способни, защото се възхищава от хора, усвояващи бързо задълженията си. Самият той се е издигнал по този начин. Защо и те да не го направят? Шефът Телец не бърза с преценките и иска да даде възможност на всеки.

Той носи у себе си красотата и иска да я претворява чрез работата си, но тъй като е преди всичко практичен човек, още повече го интересува материалното. Малкото предприятие или фирма не го задоволяват. Затова той ще строи упорито и крачка по крачка ще разширява империята си. От служителите си очаква същото – да не се отказват и да довеждат работата докрай. Един от любимите му изрази е: „Давай по същество“. Не обича разтакаването, увъртанията, красивите фрази, зад които няма нищо. Понеже носи практична глава на яките си рамене, Телецът винаги безпогрешно усеща и преценява новите идеи. За Телеца е по-важен крайният резултат, а не временните успехи.

Хроскоп за дете Телец описание на детето ТелецШефът Телец предпочита футбола пред бейзбола и тишината пред гръмките спорове. При него емоционалните сцени нямат успех.

И все пак на него не му липсва въображение и усет за красота.

Служителите може да имат ядове с упорството и твърдата глава на шефа Телец, но ако спечелят доверието му и не го разочароват, той ще бъде винаги зад гърба им. Тогава няма от какво да се страхуват. Повишението им е сигурно, а кой знае, може да реши да раздели империята си с тях. Убедил се е, че носят товар, макар че винаги ще им помогне, ако им натежи. На него може да се разчита. Мисли и говори само истината.

предишна статияХороскоп за жена Лъв
Следваща статияПартньорски хороскоп

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук