Хороскоп за жена Лъв

3
981

zhenata-luv-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Лъв

Жената Лъв е прекалено сантиментална. По-скоро може да се сравни със слънчоглед, отколкото със срамежлива теменужка. Обикновено се радва на широка популярност и ако сте решили да я завоювате, трябва да се преборите с голяма конкуренция. При тази жена всичко е възможно. Вероятно останалите жени осъзнават, че е родена да управлява и да диктува правилата на играта, на модите, обичаите и обноските.

При всички случаи всякакъв опит да се отнеме нейната власт е обречен на провал. Природата сякаш е проявила пристрастие, като е създала тази жена с енергия, ум, изтънченост, красота и самобитен сексапил колкото за три жени най-малко. Мъжът, който очаква момиче от зодия Лъв да го боготвори, трябва да е голям наивник. Фактът, че ви е дала разрешение да я обичате, е равносилен на посвещаване в рицарско звание. Това не е никак малко. Може и да бъде далеч по-зле.

Жената Лъв означава повече от една жена. Тя е нещо като луксозен предмет, който не се намира току-така. Тя е способна еднакво добре да влиза в ролята на свиреп звяр и пухкаво невинно котенце. Гласът й може да упоява като страстен шепот, движенията й – нежно да галят въздуха, а огромните й меки очи – да блестят със задоволство, докато невинно потрепва с клепачите си. Тя може да изглежда стабилна, спокойна и флегматична като застинало езеро. Трябва обаче да бъдете нащрек! Тя играе тази роля, защото знае, че отзивите за такова представление винаги са ласкави. Ако започнете да проявявате интерес към момиче Лъв, първото нещо, което трябва да направите, е да се запасите с подаръци. Без значение какви, но е важното да са скъпи и избирани с вкус. Освен това когато й ги поднасяте, не забравяйте да се издокарате. Всякакви вулгаризми и цинизми предизвикват мрачното й презрение. Може да се радвате на нейната любов само ако проявявате силата си. Тя не би ви обидила със снизходително отношение. Пък и изобщо не смята, че е представителка на слабия пол.

Момичето от зодия Лъв притежава спортна фигура и обича спорта, но по-умно би било да я заведете на театър, а не на мач. Театърът и сцената я привличат неудържимо и й действат преобразяващо. Тя е щедра по характер. Истината е, че не понася мизерна обстановка. И най-бедната жена Лъв на света ще направи всичко възможно да намери пари за завеси в дома си, за пръстени на ръцете си и за нови токове на обувките си. Понякога може да я зърнете да обикаля бедняшките квартали, но го прави единствено от любопитство, като страничен наблюдател, далеч от тълпата. Мизерията й действа потискащо и тя се чувства като болна. Не бива да се сърдите на тази жена за спонтанните й изблици на невъздържаност и суета. Такава й е природата.

Притежава чувство за превъзходство, но това не дразни хората около нея. Те я обичат и уважават, защото винаги се държи любезно и великодушно и се отнася с майчино състрадание към децата, беззащитните и отритнатите. Не очаквайте от нея да напусне трона, който по право й принадлежи. Ако е типична представителка на тази слънчева зодия, ще бъде толкова изящна и ослепителна, че хората безпрекословно ще приемат изключителната й натура. Интелигентна, умна, силна и способна, в същото време толкова женствена – какво повече от това. С малко ласкателства ще получите от жената Лъв онова, което желаете. Това е нейната слабост.

Обикновено тази жена е прекрасна съпруга. Рядко може да я видите повлечена и разчорлена, с ролки в косите или крем по лицето. Не че не обича козметиката. Типичната лъвица може да седи с часове пред огледалото и харчи луди пари за козметички. Дръжте под наблюдение разноските й. Жените Лъв си падат по красиви предмети, мебели или подаръци за близките си. Почти винаги притежават скъп гардероб, с дълги вечерни рокли с дълбоки деколтета, обшити с диаманти. Изобщо имат пищни тоалети и блестящи бижута. За всекидневно облекло обаче типичната жена на тази зодия предпочита спортното. Обича семплите, но скъпи платове. Най-много харесва мек кашмир, качествено италианско трико и английско каре.

Притежава превъзходен, но скъп вкус. Понякога се срещат и жени, които развалят безупречния си стил с претрупани и екстравагантни дрехи, но те са изключение от общото правило за изтънчеността на Лъвовете в модата. Тя е еднакво ценена и от мъже и от жени, които се радват на приятелската й усмивка и сърдечна благоразположеност. Всеки, който се намира в обсега на сияйното й лъчение, усеща топлината му. Лъвовете рядко хвърлят сянка.

Тази жена много обича децата си и постоянно ги залива с майчина нежност. Трудно усеща недостатъците им, но в такъв случай става строг родител. Ако децата не демонстрират уважението си към нея, тя се мръщи и потъва в мълчание, тъй като не понася обкръжение от равнодушие. Според една поговорка, ако не използваш пръчката, ще разглезиш детето. Майката Лъв обаче има невероятната способност да глези чедата си дори и да използва пръчката, което направо не е за вярване. Тя лудува, играе и разговаря с тях, но същевременно ги учи на дисциплина, благоприличие и покорство. Лесно обаче се поддава на хленченията да им купува това-онова. С една дума, тя третира децата си като любими членове на кралското семейство, много им се радва, но и очаква от тях да показват уважението си към нея, особено на публично място. Тя страшно се гордее със способностите им и горко на онези, които ги обидят или проявят несправедливост към тях. Няма опасност обаче да прекали с обичта си към децата. Прекалено е независима, за да им посвещава цялото си време.

Тази майка винаги успява да живее собствения си живот, но не за сметка на децата. Нейният поглед и внимание постоянно са приковани в тях, макар и понякога от разстояние. Повечето майки от тази зодия предпочитат да работят, но децата им никога не се оплакват от липса на внимание. Посветили се на кариерата си, те успешно се справят и с майчинството, и с професията си. Просто Успяват да покриват и двата фронта. Понякога може жената Лъв да изгуби гордостта и уравновесеността си и да се превърне във весело и закачливо същество със склонност към шутовщина. Никой не може да среже глупава забележка или груб въпрос с по-голямо презрение от тази жена. Тя изобщо не обича непознати хора да фамилиарничат с нея. Макар и самата тя понякога да си позволява да се държи фамилиарно, непознатите трябва да си знаят мястото. Не трябва да завиждате на умението й да бъде център на вниманието в компанията на вперили погледи в нея мъже. Грациозната й походка винаги ги кара да се обръщат след нея. Естествено е да бъде обект на ухажване от тяхна страна. Дори самата тя понякога ги поощрява.

Обича безобидните флиртове, тъй като вродената й нужда от ласкателства и комплименти всъщност прикрива един особен страх дълбоко в нея, че не е достатъчно женствена. Ето защо тя постоянно чувства необходимост да й повтарят, че е обичана и желана. Това че се е усмихнала на най-добрия ви приятел и му е направила комплимент, в никакъв случай не означава, че е престанала да ви обича. Вие обаче не правете подобно нещо с нейната приятелка. Нещата могат да загрубеят. Трябва да знаете: на едни е позволено, на други – не. Не е честно, ще отвърнете вие. Това е вярно, но ако искате да притежавате това пищно самородно създание, трябва да направите известни отстъпки. Най-подходящата реакция от ваша страна ще бъде да се шегувате със суетата й. Малко жени от тази зодия не биха се втурнали да се състезават с мъжете си по престиж, а и по доходи.

Не забравяйте, че лъвицата може да бъде всичко – от актриса до хирург. Не бива да се оставяте да ви обсеби, но и не трябва да се опитвате да я подчините. Споделете й, че тя е вашата звезда и в същото време надуйте собственото си его. Само фактът, че сте спечелили ръката на тази горда жена, означава, че сте мъж и половина. Как ли изобщо успяхте да го направите?

предишна статияХороскоп за мъж Лъв
Следваща статияХороскоп за шеф Телец

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук