Хороскоп за мъж Лъв

0
740

mazhat-luv-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Лъв

Мъжът Лъв обича да лежи на слънцето или да разгорещява страстите, показвайки ораторското си умение пред знойни трибуни, но да го откриете самотен в пустинята е просто невъзможно. Дайте му сцена и публика от познати и непознати, които го обожават. Лъвът може да прахосва парите, но не и очарованието си. Каквото и да прахосва обаче – прави го пред публика. Такъв е той. В същото време не е никак трудно да привлечеш един Лъв.

Трябва само да влезеш в ролята на негов слушател. Този мъж с огромно удоволствие се впуска в любовни авантюри. Под привидната му любезност и спокойствие нетърпеливо пламти огънят на гордото му честолюбие и арогантна суетност, готов всеки момент да направи на пепел нахалната жена, въобразила си, че може да го командва. Лъвът може да бъде галантен кавалер и нежен ухажор. Той е сантиментален и трогателно сърдечен. Малко му трябва, за да се впусне в любовни авантюри. Лъвовете лесно палят страстите си, само да има кой да драсне кибрита. Държат обаче и на атмосферата – свещи, тиха музика и други подобни. Тогава тяхната любов буквално процъфтява.

Ако любовта не присъства в живота му, огненият Лъв направо загива – разбира се след дълга и мъчителна агония. Трябва или да бъде обожаван, или да умре. Когато ухажва, Лъвът не се скъпи – изискани ресторанти, скъпи парфюми, цветя, таксита, театри и фантастични любовни писма с панделка. Жената трябва да има сърце от камък, за да устои на такъв мъж. Любовните авантюри с Лъвовете рядко минават без сътресения. Лъвът ви примамва в бърлогата си и ви сгрява с пламъка на огромното си сърце, но леговището му лесно може да се превърне в плюшен луксозен затвор.

Дали е ревнив? Отговорът е „да“, изписан с големи светещи букви. Вие сте негова телесно, умствено и душевно. Принадлежите му цялата. Той ви напътства как да се обличате, с каква прическа да ходите, какви книги да четете, с какви хора да се срещате и как да разпределяте деня си. Разпитва ви къде сте ходили цели два часа, след като сте му казали, че излизате за малко до магазина. С кого сте се срещали и за какво сте си говорили. Дали не мислите за някой друг? В любовната връзка с Лъва не всичко е постлано с рози и това се отнася както за кротките, така и за палавите екземпляри. Не съществува особена разлика между тях. Разбира се, кроткият Лъв реагира по-кротко, но това не променя нищо. Резултатът е еднакъв независимо дали реве и беснее, че подчинените му не го слушат или се мръщи на задната веранда, че съседите не са го поздравили. Необходима му е вашата устойчивост, която да уравновеси прекомерната му гордост. Не се опитвайте да изградите собствена кариера. Това вече той няма да понесе. Той трябва да бъде вашата кариера. Лъвът може да позволи на жената до него да работи от време на време, особено когато банковата им сметка е поизтъняла, но тя трябва често да му повтаря, че за нея работата стои на последно място след него и домашното им огнище. Той не понася конкуренция нито от друг мъж, нито от други увлечения.

Съпругът Лъв е мил и сърдечен, ако обаче цялото семейство се върти около него. Ако се радва на необходимото му внимание, се отплаща пребогато. Разликата между семейния и несемейния Лъв е голяма. Ергенът обича да кръшка, докато семейният рядко изневерява и ще ви кажа защо. Защото го мързи да гони жени, при положение, че у дома си има всичко и всичко му е наред. Защо да задява мацки, след като може мързеливо да дреме в хамака си. Обича да си играе с децата, пази ви от най-различни неприятности и може да ви предложи вълнуващия живот на съпруга, но не каква да е, а съпруга на издигнал се високо в кариерата си мъж. По характер той е безразсъден комарджия.

Лъвът обаче притежава една черта, която може да ви е от голяма полза. Повечето от тях могат да поправят счупени предмети. Без значение дали е бравата на вратата, кранчето в банята, обикновен магнетофон или сложна стерео-уредба. Ако е типичен представител на зодията си, гледа да поправи всичко повредено в къщата. Ако обаче не успее да се справи, така се гневи на разваления уред, че непременно го сритва, след което бравата проработва, от кранчето тече вода като от Ниагарския водопад, магнетофонът свири, а стереото гръмва оглушително. Тази зодия няма проблеми с техниката. Болшинството от типичните Лъвове разглобяват и сглобяват мотори, без дори да се изцапат. Лъвът никога няма да остави вратата си да виси на една панта в продължение на месеци или пък мокетът му да бъде недозалепен. Много от тези хора могат сами да си построят нова стая към къщата си. Често си обзавеждат работилници в мазето.

Лъвът е роден да бъде душата на компанията, и то без да се опитва да се прави на клоун. Стреми се да изглежда интересен, само за да привлече вниманието върху себе си. Околните обаче бързо осъзнават, че е по-добре да уважат моментните му пристъпи на закачливост. Независимо на какъв се прави и какво впечатление създава, в характера му няма нищо леко и безгрижно. Той е много по-упорит и непреклонен, отколкото изглежда. Отлично знае какво иска и обикновено го постига. След което знае и как да го задържи. Лъвът цени красотата, така че ако сте от онези жени, които посрещат с ревност всяко негово заглеждане встрани, ще се наложи да се промените. Ако любимата му го изостави само защото си е позволил малко да пофлиртува, той се чувства страшно учуден и засегнат. Ако се озове в подобна ситуация, мъжът Лъв е готов да изиграе абсолютно всичко – от сърдечен припадък до затрогваща раздяла, само за да ви върне отново в огромните си страстни обятия. При това го направи така убедително, че се чувствате като някакво зло чудовище.

Лъвът си пада по емоционални и разтърсващо драматични сцени. Независимо че е добронамерен по природа, той не умее да проявява разбиране към чувствата на другите. Повечето мъже, родени под този звезден знак, са изцяло завладени от собствената си натура и затова често проявяват прекалена откровеност и нетактичност. Хубавото е, че греещите им усмивки бързо разведряват атмосферата. Злобата им е непозната. Лъвът може да вдига шум до небето, но злонамереността и жестокостта изобщо не са му присъщи. Той обича всякакви видове спорт, но с напредването на възрастта предпочита да им се наслаждава от трона си вкъщи, докато някой слугува около него. Не винаги, но доста често у този мъж може да се види една особеност. За разлика от Козирога, който използва брака, за да се издигне в обществото, Лъвът сякаш е по-склонен да се жени за момичета, които са под него в обществената йерархия. Не че не държи на положението на половинката си, но предпочита да си намери „поданик“, над когото лесно може да упражнява властта си. И се оказва, че подтикван от това свое желание, нерядко греши, защото нежната, гледаща го с възхищение бедна виолетка, след като постигне целта си, може и да посегне към скиптъра му.

Лъвовете рядко създават големи семейства. Много от тях изобщо нямат деца, други са разделени от наследниците си, а трети имат само по едно. Жалко, защото те са много сърдечни и нежни бащи, но пък са прекалено добри и снизходителни. Според тях основното им родителско задължение е от време на време да се поскарат на децата си. Малките се дразнят от прекалената им взискателност и се отегчават от многословните им проповеди, но не след дълго разбират, че таткото им може да бъде спечелен на тяхна страна с няколко комплимента. Бащата Лъв много държи да го уважават и ако осъзнае това, хитрото му дете често започва да му подвиква „Да, сър! Точно така, сър!“ Грижата за истинската дисциплина и възпитание на децата лягат изцяло на плещите на майката. Децата може да мразят невъздържаните му грубости, защото такива неминуемо има, но щом пораснат, си спомнят за него с много любов. По всичко личи, че съдейки от собствената си позиция, според него напълно заслужено властва както в любовта, така и в професионалната област. Трябва да му се признае, че обикновено преуспява и в двете. Може да не ни е писано да разберем дали мъжът Лъв е наистина цар, или само претендент за трона. Но пък ще разберем други неща.

Той има всякакви и трудно задоволими апетити. Наперен е като паун. Изпитва силно желание да командва. Не забравяйте, че Лъвът постоянно дълбоко в себе си се страхува да не се провали и да не стане за смях. Подобни опасения непрекъснато го разяждат и го правят още по-суетен и горд. Когато обаче благородният му характер бъде предизвикан от някаква справедлива кауза, той става неузнаваем и безстрашен. Нищо не е в състояние да го спре. Тогава дори и самият той усеща превъзходството на собствената си сила и смелост, които винаги се е опитвал да изяви и които изведнъж се оказва, че винаги е притежавал. Докато ви ухажва, вашият любовник Лъв може да ви смае със странностите си, но помнете, че никога не е лош партньор за сериозна връзка. Ако успеете мъничко да потиснете собственото си его и да изградите живота си съобразно с неговия, вие не само може лесно да го опитомите, но и дълго ще бъдете обект на ухажване и по-важното – никога няма да бъдете самотна. А не забравяйте и кранчетата в банята, които умее да оправя.

предишна статияХороскоп за дете Лъв
Следваща статияХороскоп за жена Лъв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук