Месечен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-kozirog

Месечен хороскоп Козирог 04.2018

През този месец ви се налага много често да лавирате и дано да го правите достатъчно дипломатично, защото иначе може да усложните живота си. Млади хора ви създават проблеми, има поколенчески стълкновения. По възможност не вземайте страна нито в разправиите в дома ви между пораснали деца, нито на работното си място, между колегите. В началото и средата на месеца имате по-голямо напрежение, на което се налага да устоите.

При някои от вас може да изплува човек от миналото и да ви създаде емоционално напрежение. Може да ви моли да подновите връзката си. Не го правете. Няма да излезе нищо, особено ако това се отнася до жена, която без много приказки и обяснения, е изчезнала за дълго време. Не позволявайте да ви разбият отново сърцето. Ако се занимавате с издателска дейност, журналистика или с чужди езици, сега е времето да подготвите новите си намерения и да започнете осъществяването им.

Ако се занимавате с бизнес, още в първите дни може да получите свидетелства за признанието ви сред професионалните кръгове. Наложително е да сложите документите си в ред. Обърнете голямо внимание на имуществото си. Не се разсейвайте, защото сега е времето да уловите шанса си. Обърнете внимание на кореспонденцията си. Трябва да отговорите веднага на важно за вас писмо. Може да разберете нещо, което да се окаже важно за вас.

Проблеми с имот и дом. Имате притеснения с някакъв материален въпрос. Възможни са грижи, свързани с дома ви или с офиса. Внимателно вземайте решение за някаква промяна. Не го правете на инат. Не позволявайте в работата ви да се намесва личност, която малко познавате, защото ситуацията в момента не е много лека и приятна за вас. Трудности. Неприятна ситуация, причинена от колега, с която се справяте, но хабите нерви. Пътища в страната, за някои от вас и в чужбина.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува