Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Козирог

Месечен хороскоп Козирог

mesechen-horoskop-kozirog

Месечен хороскоп Козирог 11.2017

През този месец имате богати възможности за професионални изяви и много ползотворни контакти. Всичко зависи от вас. Колкото сте по-отворени към хората, толкова по-големи шансове имате за изява и за повече успехи. Изслушвайте идеите и съветите на околните и се възползвайте от тях.

Не се захващайте с много неща едновременно, защото така само разпилявате енергията си. Бъдете организирани и действайте бързо. Предоставят ви се богати възможности за осъществяване на професионални контакти, които в близко бъдеще може да са много полезни за вас.

Ако искате да се откроите, използвайте максимално организаторските си способности. Пред вас може да се отворят много врати, като направите добро впечатление. Дали се възползвате от дадените ви шансове, зависи единствено и само от вас. Налага се да бъдете максимално практични и икономични през този месец. За да изпъкнете, да се откроите , да се издигнете е необходимо да вложите всички усилия.

Не си позволявайте да пилеете пари, защото може да се окажете в затруднено положение още в средата на периода. Ако това се случи, е необходимо да се обърнете за помощ към роднините, но е по-добре да не прибягвате до тях в този момент. По-изгодно за вас е да се справите сами и да разчитате само на себе си.

Възможно е да срещнете доста затруднения в любовта. Край на нестабилните връзки, може да сложат някои пререкания, но за това пък, тези които са изградени на здрави основи, на приятелство и доверие, устояват и укрепват.

Ако се случи да се изправите срещу раздяла, не съжалявайте. Тя е за добро. Помислете дали тази връзка ви е правила щастливи и може да установите, че сте се самозаблуждавали. Човек е щастлив, когато е влюбен. Възможно е да се почувствате самотни и изолирани от колеги и приятели през втората половина на месеца. Причината е във вашето вечно лошо настроение.

Преуморени сте и това ви прави заядливи. Опитайте се да се контролирате и да не създавате конфликти. Всичко върви лесно и приятно в работата. Отложете взимането на окончателни решения, защото е необходимо да премислите всичко трезво. Преценете добре къде са рисковете, като огледате ситуацията от всички страни. Потърсете съвет от приятел или колега. Има голяма вероятност да допуснете грешки.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*