Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Овен

Месечен хороскоп Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп Овен 08.2017

През тези дни се налага да стоите настрана от неща, които могат да ви доведат до неприятности, свързани с близки и приятели. Не бива да се поддавате на интригите на личност, която с цената на всичко иска да ви създаде проблеми в деловата ви дейност, а също и при решаването на спорни въпроси, свързани с имот на близки хора.

Не рискувайте с пари и големи харчове. Бъдете внимателни със здравето си. Сега може да си отдъхнете от проблемите. Около средата на месеца може да пътувате в страната и в чужбина. Получавате положително известие, свързано с бизнеса ви, а също и от човек, който е на път, и то свързано с бизнес и с добри послания.

Доста от вас може да усетят много голямо напрежение в началото на периода. Правите път в страната с хора, които ви носят късмет. Бъдете по-кротки, защото може да останете без работа. Измъквате се успешно от една непредвидена и не особено добра ситуация.

Ако не сте доволни от паричните си постъпления, това не значи, че трябва да изпадате в депресия. Нещата се оправят. По принцип месецът налага да сте по-внимателни с поведението на партньорите си, защото може да бъдете измамени с важен документ.

Трябва да говорите по-малко и много да мислите преди това. Всяка излишна приказка може да ви навреди. Не бива да се доверявате на хора от вашия бранш, с които много силно се конкурирате. Бъдете по-дискретни.

Земен знак може да ви донесе доста отрицателна енергия, която да стане причина за много неприятности. Проблемите в офиса и дома ви трябва да се решават внимателно. Не бива да сте крайни.

Интересна и неочаквана среща с високопоставена личност може да ви помогне да се реализира ваша сгара делова мечта. Много от вас може да решат да продължат образованието си. Това е добро решение, но е важно към какво се насочвате.

Важно е също за тези, които имат вече изграден професионален авторитет, да продължат със специализацията си. При някои от вас се очакват пари и възможности за уреждането на важни документи.

Очаквайте покана за приятелско светско събиране. В началото на месеца ви отправят приятна покана за веселие. Отидете. Имате проблеми в личния си живот, който в последно време е много напрегнат. Не бива да се оставяте на течението.

Създавате нови контакти, получавате важна информация. Освен това, получавате и висока оценка за техния професионализъм. Налага се да се захванете с доста неприятен финансов въпрос. Решавате го, но с напрежение и нерви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Овен
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

  1. Отличен хороскоп 🙂 Много обичам да чета зодията си тук 🙂

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*