15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп Овен 02.2018

Периодът е спокоен и успешен. Съдбата ви помага, имате късмет. Ако уловите момента и действате разумно, в най-близко време получавате добри финансови приходи. Потърсете трезвия ум на Рак. Намалете алкохола. Имате големи заслуги при решаването на спорен въпрос. Радостни дни с децата. Възможност да подновите стара интимна връзка, но ако сте обвързани, трябва да стъпвате много внимателно. Има реална опасност да разгневите половинката си и да нагазите в опасни семейни разпри.

По средата на периода – срещи с човек на висок административен пост. Пак по същото време се решава нещо невероятно сериозно и голямо за вас. Внимавайте във всяка своя стъпка и жест. Запазете ги в тайна. Ако се налага, посъветвайте се с професионалист, но отговорен и добре информиран. Тези от вас, които са без работа, могат да започнат, стига да не проявят прекалена претенциозност. Каквото и да започнете сега, то е добра първа крачка в деловата ви дейност. Пари и нови идеи за дейността ви стават причина да я разширите.

Трудно се застоявате на едно място. И през този месец посещавате местата, които ви изпълват с енергия и позитивни нагласи. Голямата ви любов – това е природата и не изпускайте нито една възможност да сте сред нея. Освен това всяко пътуване ви зарежда с информация. Научете се да я пресявате и да използвате полезната. Приятелска подкрепа се отразява добре на повечето от вас. През този месец съдбата ви предлага възможности, важно е да не ги изпуснете. Реализация. За родените през Овен се очаква ново запознанство, което по-късно може да се окаже решаващо. Огледайте човека от всички страни.

Февруари е месецът, през който е оценен вашият професионализъм. Очаква ви признание. Допълнителни пари и възможности за нови дейности. Пазете си ставите. Ходете сред природата. Това е месец, през който повечето от вас се чувстват сигурни, стабилни и на равнището, на което искат да са. Съдбата ги закриля и имат големи възможности за успехи. Това ги радва през целия период, ако не ги обхване тщеславие. Не се подвеждайте по акъла на хора, мислещи само за пари. Може да попаднете в изолация, а това за вас сега никак не е добре, вие сте хора на действието.

Възможни са срещи с хора отдалеч, с които имате общ бизнес. Критикувайте умерено. Това е много добър месец за решаване на въпроси около образование, квалификация и преквалификация, записване за езикови курсове и изобщо всяко обучение. Много от тези неща ви помагат в бъдеще. Чужд език, ако започнете да го изучавате сега, ви помага за работа в чужбина. Пътища. Пари.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Овен
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. Теди коментира

    Отличен хороскоп 🙂 Много обичам да чета зодията си тук 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува