Месечен хороскоп Овен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп Овен 12.2017

Предупреждението на звездите е да бъдете много внимателни през този месец. Той крие за вас много изкушения и капани, на които не бива да се поддавате. Ако действате разумно и отговорно, звездите ви подкрепят. Времето е подходящо за нови начинания.

Може да започнете да реализирате всички планове, които сте правили досега. Насочете се към непроучвани сфери и територии от вашата област. Бъдете новатори. В никакъв случай не рискувайте. Обмислете всичко предварително много добре. Следвайте предварително начертания план за действие.

Не отстъпвайте в страни от премисления план. Не си позволявайте да си правите експерименти с бъдещето си, защото може да съжалявате. Тръгнете ли по този път, вие сте доста затрупани от работа. Имате малко свободно време и много ангажименти. Не бива да съжалявате за това.

Доста недоразумения ви очакват в личния живот. Много караници и нерви с роднините, малки и неприятни дрязги с партньора ви. Работата е вашето спасение. Заети изцяло от мисли за служебните си дела, потопени в ангажименти и работа, вие няма да имате време да се впускате в тези свади. Работата ви помага да ги избегнете.

Перспектива за нова любовна връзка застава пред вас през средата на месеца. Получавате недвусмислено предложение. Не приемайте в никакъв случай. Пренатоварени сте и сега ви се иска да излезете малко и да си починете като пофлиртувате.

Има голям риск да започнете връзка, която не желаете. Няма да можете да се отървете лесно, затова не приемайте такива покани. В работата си бъдете много внимателни. Плановете си не споделяйте с никого, защото може да ви откраднат сполучливите ви идеи и да ви изпреварят в реализирането им.

С молба да помогнете на някого в работата може да се обърнат към вас ваши роднини. Този човек може да ви изложи и компрометира, затова не ходатайствайте. В края на месеца може да се срещнете с отдавна забравен приятел. Разговорите с него на чаша кафе могат да ви дадат много ценни идеи. Може да назреят планове за съвместна работа в бъдеще, която може да е доста ползотворна за вас. Запазвайте ледено спокойствие, за да успеете, по време на изпитания и трудности.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Овен
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата
1 коментар
  1. Теди коментира

    Отличен хороскоп 🙂 Много обичам да чета зодията си тук 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува