Месечен хороскоп Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп Овен 02.2019

Месецът ви поднася усещане за лекота, но много бързо се налага да се преустроите на делова вълна. Открива ви се възможност да сключите голяма сделка. Възможно е да подпишете и важен договор около края на месеца. Не се разсейвайте в средата на месеца, защото може да пропуснете важен делови успех. Решавате въпроси свързани с покупки за дома ви.

Към края на месеца може да се наложи да участвате в неприятен спор, които да прерасне в лют скандал. Бъдете внимателни и се пазете от измами.

Възможно е да разберете, че човек на когото сте вярвали безрезервно, ви е използвал през последните месеци. Обърнете достатъчно внимание на близките си, защото сега те се нуждаят от вас.

Съдбата ви дава нови любовни шансове. Очакват ви интересни и изненадващи запознанства. Ако искате да стане това, към което се стремите, не бъдете прекалено самоуверени.

Наблюдавайте нещата около себе си много внимателно. Сами ръководете инициативите си. Доверете се на подчинените си, но дръжте делата в ръцете си.

Поощрявайте професионалистите и тези, които искат да учат. Това е полезно за бизнеса и ако сте отворени за новото, това е и една полезна инвестиция.

Срещате човек, който веднага привлича вниманието ви. Може би това е компенсация за онези, които са изживели любовно разочарование. Месецът ви дава много добри възможности, но не рискувайте излишно.

Рисковете при вас не винаги са оправдани. През тези дни очаквайте много работа. Тя дори може да стане причина някои от дамите да поизоставят за известно време дома си, а господата да потърсят помощ за неочакван битов проблем.

Сега ви ангажират неща, които след време поставят началото на нови успехи в деловата ви дейност. Разбирате, че всички притеснения, които сте имали, са били напразни. Всичко, което сте смятали, че може да се разреши трудно или че изобщо няма да се разреши, получава зелена улица.

Необходимо е да сте по-търпеливи, ако искате да получите всичко, което ви е нужно. Премислете деловите промени и не бързайте да давате съвети. Материалност бележи тези дни и не бива да ви плаши безпаричие. В това отношение страховете ви са напразни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Овен
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

1 коментар
  1. Теди коментира

    Отличен хороскоп 🙂 Много обичам да чета зодията си тук 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува