Месечен хороскоп за Овен за месец Март 2023 година

5
11724

Месечен хороскоп за Овен за месец Март 2023 година

През месеца очаквайте много работа.

Сега ви ангажират неща, които след време поставят началото на нови успехи в деловата ви дейност.

Разбирате, че всички притеснения, които сте имали, са били напразни.

Всичко, което сте смятали, че може да се разреши трудно или че изобщо няма да се разреши, получава зелена улица.

Необходимо е да сте по-търпеливи, ако искате да получите всичко, което ви е нужно.

Премислете деловите промени и не бързайте да давате съвети.

Трябва да се пазите и от измама, защото в напрежението си няма да обръщате достатъчно внимание на дреболиите. Около вас има хора със сериозни здравословни проблеми. Погрижете се и за тях.

Родените през Овен имат голяма нужда от пътища в чужбина, на които да се решат важни за тях въпроси.

През първата десетдневка на месеца очаквайте приятни събирания. Откликвайте на всяка покана. Там срещате все по-интересни хора, които могат да ви бъдат и полезни. През втората десетдневка – изненади и подаръци.

Пазете се от светла жена, тя ви създава само проблеми. Жените около вас имат възможност да получат нещо, за което са мечтали отдавна. Не 6ъдете разточителни, макар че щедростта ви е възнаградена.

Месечен хороскоп за Овен за месец Март 2023 година

Доверете се на подчинените си, но дръжте делата в ръцете си. Поощрявайте професионалистите и тези, които искат да учат. Срещате човек, които веднага привлича вниманието ви. Може би това е компенсация за онези, които изживяха любовно разочарование.

Ако се явявате на конкурс за повишаване на квалификационна степен – сега го печелите. Това е част от образованието, което ви издига в кариерата. Подкрепа от много страни за родените през Овен. Материалност бележи тези дни. Пътищата в страната са много важни за тези от вас, които се занимават с обществена дейност.

Обществените ви ангажименти заемат все по-голяма част от времето и дейностите ви. Открива ви се възможност да сключите голяма сделка. Тя има огромно значение за вас. Подписвате и важен договор около края на месеца.

Бъдете прецизни във всичко, което правите. Не се разсейвайте в средата на периода, защото има реална опасност, залисани в големите си задачи, да пропуснете важен делови успех. Решавате въпроси, свързани с покупки за дома ви.

Към края на месеца може да ви се наложи да влезете в неприятен спор, който ако не се овладее навреме, може да се превърне в скандал. Въпреки че месецът ви дава много добри възможности, би било добре е да не рискувате излишно. В любовта много от вас може да изпитат голямо разочарование.

Човек, на когото сте вярвали безрезервно и сте обичали, само ви е използвал. Разделете се, така е по-добре за вас. Не позволявайте да се превърнете в изкупителна жертва на пресметливост и алчност.

mesechen-horoskop-oven

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Овен
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

предишна статияМесечен хороскоп за Телец за месец Март 2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Риби от 20.03 до 26.03.2023 година

5 КОМЕНТАРИ

  1. Изключително точен и верен хороскоп.
    Благодаря на човека или хората,които стоят зад този ежедневен труд.

    • Здравейте, Веселин! Радвам се, че можем да бъдем полезни. Благодарим ви за доверието. Поздрави екипът на horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук