Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Скорпион

Месечен хороскоп Скорпион

mesechen-horoskop-skorpion

Месечен хороскоп Скорпион 06.2017

Не позволявайте да използват труда, връзките и способностите ви. Имате много силен период, но не бива да обърквате желанията с реалността. Ако го сторите, загубите може да са големи.

Много добър период за разширяване на дейността и промяна на работното място. Периодът е подходящ и за брак. Този месец ви дава добри възможности за печалби. Разговори и подписване на важни документи, свързани с бизнеса.

Контролирайте емоциите си около средата на месеца при спор със съдружник или работодател. Може да ви е трудно, защото не можете да търпите лицемерието на хората около вас.

Мъж, в когото се съмнявате, може да ви изиграе неприятен номер, който да завърши с материални загуби. Веднага трябва да се разграничите от него, защото е възможно нещата да се влошат. Работете предимно с хора, които познавате от години. Още в началото на месеца сърцето ви може да се свие от приказките на ваш роднина, който си позволява да ви злепостави пред чужди хора.

Това наистина ви кара да се позамислите за себе си. Не бива да позволявате такова отношение, има начини недоразуменията да се изглаждат и да се изясняват отношенията. Дайте да се разбере, че има как да се справите и постепенно намалете контактите си с този човек.

Бъдете по-внимателни с имуществото си. Обърнете по-голямо внимание на документацията си. Имате нужда от почивка, но напрежението е толкова голямо в делови и в личен план, че просто не можете да си го позволите. Потърсете и може да получите помощ от близки приятели, които ви помагат със съветите си и с конкретни действия. Пазете се от земни знаци. Те не са добра компания за вас. Много е важно да сте внимателни към нещата, които предприемате.

Трудностите може да си ги създадете сами, като прибързано вземете решение за едно по-голямо финансово вложение. Иска ви се да го направите с цел разширяване на деловата си дейност в страната и чужбина, но бъдете внимателни в преценките си. Бъдете поне през този месец по-въздържани.

През месеца, ако ви се налага да вземате пари на заем или като кредит, проверете много добре банката или кредитора си, ако е частно лице, дори да е приятел или роднина. Възможно е да имате напрежение, което да стане причина да се почувствате много изнервени. Налага се също да сте по-внимателни към здравето – своето и на много близък човек.

Очаквайте пътища, които са от значение за вас. Всяко пътуване ви зарежда с положителна енергия. Не се отказвайте дори от малки екскурзии, независимо дали сами си ги уреждате или са уредени от приятели. За вас движението е енергия, живот, средство да овладеете напрежението.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*