Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Скорпион

Месечен хороскоп Скорпион

mesechen-horoskop-skorpion

Месечен хороскоп Скорпион 01.2017 г.

Необходима ви е кариера, която да ви осигурява независимост и гъвкавост. Понеже ясно съзнавате силата на своя ум, показвате най-добрите си качества, когато растежът и промяната в живота ви зависят от вашите познания и схващания. Хората ви търсят заради вашата проницателност и разбиране, а вие се чувствате силни, когато успеете да уловите идеята и да я представите на другите. Това ви дава възможност за бляскав напредък в работата.

Сега за вас най-важното е работата ви. Искате на всяка цена да се наложите като безспорен лидер. Само от вашата всеотдайност зависи дали да го постигнете. Заездите ви дават зелена светлина и лек и безпрепятствен път нагоре. Вие трябва само малко да се потрудите. Мобилизирайте се и не пропускайте шанса си. Харесва ви да зашеметявате хората с вашия блясък, но сте най-доволни, когато проникнете под повърхността на нещата и стигнете до истинската мъдрост.

Заразителният ви ентусиазъм и остроумие ви придават малко несериозен вид и това може да ви помогне да излезете успешно от неловки ситуации. Умеете да прехвърляте мостове, да свързвате миналото и предстоящото. Силата ви става най-очевидна, когато разнопосочни фактори търсят изход от някоя криза. Вие ясно съзнавате колко е важно образованието. Това прави живота ви по-дефиниран, по-дисциплиниран, трябва да влагате максимални усилия преди да постигнете нещо.

Въоръжете се с търпение, упоритост и смирение. Това изискват от вас звездите. В никакъв случай не допускайте да си изпуснете нервите в някой кризисен момент. Запазете хладнокръвие и запазете пълно мълчание. Дори и неволно изпуснато възклицание може да преобърне хода на събитията в неблагоприятна насока. Това е цената, която трябва да заплатите, за да имате успех. Но колкото и лесно да ви се вижда, вие самите си знаете, че това е почти непосилно за вас. Изисква се огромно усилие на волята да се контролирате.

Любовта ви е в застой. Интимните ви отношения може да пострадат доста от вашата отдаденост на работата и от напрегнатото ви ежедневие. Вие сте нервни и сприхави и е напълно естествено да си излеете насъбраната негативна енергия върху любимата си половинка. Не се поставяйте сами в подобна ситуация. През втората половина на месеца може да имате малко грижи с ваш роднина, но това няма да ви засегне пряко и няма да ви разстрои.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

 

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Един коментар

  1. haresami

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*