Месечен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-skorpion

Месечен хороскоп Скорпион 04.2018

Някои от вас е възможно да имат сблъсък с воден или земен знак. Не бързайте със сътрудничеството с човек, който иска да се вмъкне в дейността ви или да работи при вас. Може да ви гледа предано, но да се постарае да не отговаря за нищо и само да взема от изработеното с усилията на всички останали. Ако сега не предотвратите това, може да имате големи неприятности в бъдеще.

Възможни са неприятни разговори с ваши съдружници. Възможно е да замислите промяна в дома ви или да решите да направите голяма, полезна и изгодна покупка. Не разчитайте много на обещанията на хората. Може да се наложи да оправяте сами работите си и това да е придружено и с пътуване в страната.

Имате нови контакти и един от тях е много ценен. Леко раздвижване ви кара да се огледате около себе си и да откриете, че хората, които трябва да се уважават, са край вас. Те самите ви засвидетелстват своето уважение и преданост.

Напрежение, свързано с работата ви. Имате срещи, които не желаете, мъчили сте се да ги избегнете, но сега се налага да ги проведете. Така или иначе това се случва, поне се подгответе добре. Имате големите шансове за успех на изпити и конкурси.

Успявате да се справите добре и с редица битови въпроси. Ако сте дипломатични, може да се справите и с някои семейни недоразумения. Не бързайте с категоричните решения, не всичко още е загубено, потърсете и у себе си причини за това, което се е случило.

За разрешаване на семейни въпроси ви търсят приятелите ви, но звездите ви съветват да не се намесвате в чужди семейни разправии. Очаквайте пари и нови покупки. Очакват ви командировки и посещения на приятни места.

Имате добри възможности да решите болезнени въпроси, свързани с личния ви живот. Може би имате връзка, която ви тревожи и не ви дава спокойствие. Намесата на чужди хора във вашия личен живот може да ви накара да загубите самообладание и да вдигнете лют скандал.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. иванка коментира

    haresami

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува