Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Скорпион

Месечен хороскоп Скорпион

mesechen-horoskop-skorpion

Месечен хороскоп Скорпион 03.2017

През март много от вас очароват хората и стават любимци. Радвате се на внимание и имате големите възможности да намерите желаната работа. Повече от родените през Скорпион се налага да са гостоприемни.

Вашата невероятна интуиция ви помага да решите въпрос, който е свързан с начално стартиране в бизнеса. Успявате. Пазете се от опасни извънбрачни връзки, които могат да се окажат много неприятни.

През месеца родените през Скорпион се налага да стоят настрана от дейности и хора, за които по интуиция усещат, че могат да им навлекат неприятности, свързани с близки неприятели. Не позволявайте да се намесят в отношенията ви с тях.

Не се поддавайте на интригите на личност, която иска да ви създаде затруднения в деловата дейност. Тя си пъха носа и в спорни имотни въпроси между вас и ваши близки хора и се натиска да дава съвети. Не й обръщайте внимание. Не бива да рискувате с големи харчове.

Налага се да се погрижите и за здравето си. Освен това и здравето на ваш много близък човек не е цветущо, дръжте го под око и се намесете при първите сигнали, че нещо не е наред. Скорпионите могат вече да си отдъхнат, предишните периоди бяха наситени с проблеми.

Родените през Скорпион се измъкват през този месец от една неприятна ситуация. Тя ви идва неочаквано, но пък бързата ви реакция се оказва спасяваща. Някои от вас може и да не са особено доволни от паричните си постъпления, но това не е причина за депресия. Нещата се оправят.

Месец март е благоприятен, но напрегнат за родените под знака на Скорпиона. По принцип се налага да сте внимателни в поведението към партньорите си, но и внимателно да следите тяхното поведение към вас. Има реална опасност те да бъдат измамени с много важен за тях документ.

Обмисляйте добре всяка своя дума. Не се доверявайте сляпо на хората от вашия бранш, конкуренцията е прекалено голяма. Бъдете по-дискретни, не споделяйте нито трудностите си, нито победите си, нито плановете си с колеги, дори ако ги смятате за много почтени. Проблемите в офиса и у в дома ви искат внимателно пипане и подход.

Ваша стара мечта, свързана с деловата ви дейност, може да се осъществи след срещата ви с високопоставена в бранша ви личност. Може да получите повечко пари и да уредите важни за вас и семейството ви документи. Сега не бива да се оставяте на течението.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Един коментар

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*