Седмичен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп Козирог от 23.04 до 29.04

По-добре се въздържайте от прекалена активност. Възможно е да загубите време и нерви в празни разговори. Трябва да превъзмогнете себе си. Звездите ви предупреждават да сте сдържани, да се отнасяте критично към ставащото и да избягвате ненужните контакти.

Непреодолимото ви желание да пътувате е съпроводено с жажда за скорост. Склонни сте да шофирате бързо, което носи доста рискове. Ако сте постигнали някакви ръководни функции и успехът ви е бил по-скоро случаен, отколкото дължащ се на упорит труд има вероятност да бъдете изместени.

Избягвайте да участвате в борба за власт сега. Още не е дошло вашето време. Възможни са душевни вълнения, но бъдете по-търпеливи. Внимавайте в приказките си. Не очаквайте помощ от никого. Всичко е във вашите ръце. Избягвайте противопоставянето с хора, от които зависите.

Опитите ви да изясните някои ситуации по-скоро може да предизвикат нови въпроси, отколкото да намерите отговори. Направете си план за действие. Постарайте се да си осигурите повече свободно време, което да прекарате забавно.

Доброто ви настроение, общителността и чувството ви за хумор могат да ви направят душата на компанията. Творческата ви нагласа може да разкрие неподозирани хоризонти. Звездите ви съветват да не прибързвате. Помислете за последствията от постъпките си. Жизнената ви енергия е неустойчива.

Звездите не ви препоръчват да се занимавате с нови ангажименти. Вашата гъвкавост, наблюдателност и способността да предвиждате нещата ви помагат да се справите с предизвикателствата. Периодът носи напрежение, рискове и непредвидими ситуации. Възможно е да се занимавате с нерешени проблеми или поправяне на стари грешки.

Вас ви движи неукротимата ви жажда за промени, страстта към любовни приключения и еротични интриги. Това може да доведе до разочарование в съществуващите брачни отношения. Съдбата ви готви изпитание. Всяка работа изисква от вас много повече усилия от обикновено.

Вашата упоритост само усложнява нещата. Не се напрягайте, а търсете обходни пътища. Вашият оптимизъм ви помага да излезете от заплетените ситуации. Жените от знака да внимават с приятелките си. Някоя от тях държи змия в пазвата си.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
Няма коментар
  1. Bayryam Ali коментира

    Naistina ste strahotni

    1. david коментира

      Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува