15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Козирог

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп Козирог от 22.01 до 28.01

Внимателно се вслушвайте в това, което ви казват хората. Ако сте наблюдателни можете да поправите бързо една своя грешка и никой да не забележи. Мислете рационално и прагматично, всичко се подрежда добре.

Излишната ви недоверчивост може да ви попречи. Като се отказвате предварително от новостите, само губите. Вашата чувствителност е засилена. Негативните тенденции продължават.

Не трябва да се разделяте или да се карате с хората около вас. Колкото и да ви пречат роднините, бъдете коректни и търпеливи към тях. Имате общи интереси, не се отказвайте в решителния момент. Възможна среща с човек, който живее далече от вас. Предстоят ви разговори, пътуване, срещи. Един подарък може да ви трогне.

Новините имат съдбовен характер. Тежат ви мисли, свързани с утрешния ден. Особено безпокойство изпитвате за децата си. Могат да се изострят някои отношения, но това е временно явление. Бъдете балансирани в поведението си, не искайте само вашето да става. Може да ви хрумнат много добри идеи за бизнес.

Любовта си заслужава жертвите, които смятате да направите. Нуждаете се от пари, може да ги намерите бързо, защото сте умни и изобретателни. Съюзът ви със Стрелец е особено перспективен. Много важно за успеха е да излъчвате самоувереност. Даже и да сте допуснали малки грешки и да имате пропуски, те са поправими.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
Няма коментар
  1. Bayryam Ali коментира

    Naistina ste strahotni

    1. david коментира

      Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува