Седмичен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп Скорпион от 16.04 до 22.04

Дръжте се в ръце, защото нещата изискват лавиране между трудни характери. Отсъствието на контрол върху емоциите може да стане причина за недоразумения, за които по-късно да съжалявате. Не се лишавайте от развлечения. Работейки съобразително и точно вие се справяте и с най-трудните задачи. По независещи от вас причини може да се наложи да промените някои от плановете си. Но не се притеснявайте, нещата скоро се оправят. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Активен период, благоприятен за деловите и активни личности. Може да се наложи да проявите милосърдие и подкрепа. Възможно е вашата помощ да бъде нужна на приятели или колеги. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора. Не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Умът ви е зает с различни ангажименти. Възможно е да получите изгодно предложение, но не бива да се залавяте веднага с него, защото резултатът може да се окаже не толкова голям.

Няма да сбъркате, ако си направите разходка сред природата или посетите басейн. Може да се почувствате заредени с повече енергия и да усетите как се изпълвате с ентусиазъм. Препоръчва ви се добре да обмислите плановете за дейността си. Пазете се от изкушения и съблазни при скъпи покупки. Опитайте се да спестявате, защото пред вас е един неясен във финансово отношение период. Обърнете повече внимание на духовната страна на живота. Започва период, когато вие може да мечтаете и може да ви споходи чудесно вдъхновение, което да ви помага в творчеството.

Изострят се творческите ви способности и възможността да изучите по-подробно самите себе си. Осъзнавате в какво направление вървите и защо. Може да ви се отдаде възможност да получите психическа и духовна информация, която сте носили в предишен живот. Повишената ви активност кара мнозина да се удивят колко бързо влизате във форма. Успешният ход на нещата ви амбицира и концентрира допълнително.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
Няма коментар
  1. zeyno коментира

    tochno !!!

  2. krasimira krymova коментира

    saglasna sam

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува