Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Скорпион

Седмичен хороскоп Скорпион

sedmichen-horoskop-skorpion-snimka

Седмичен хороскоп Скорпион от 18.09 до 24.09

Силата на волята ви помага да насочите и последните си сили за спасяването на всичко позитивно, което е останало в живота ви. Желателно е по-често да се усамотявате, а ако това е невъзможно, ограничете общуването до минимум. Изблиците от емоции може да се сменят с пълна апатия или с озлобено примирение.

В семейството е възможен конфликт с децата-тинейджъри. Много от представителите на този знак заминават на пътуване, свързано с интересите на техния бизнес-партньор. Професионалните проблеми искат от вас максимално себеотдаване. Препоръчва ви се да сте предпазливи с финансите, тъй като са възможни загуби от ваша страна.

В средата на седмицата може да се готвите за обрат на събитията в по-добра посока. Скоро неприятностите трябва да ви изоставят, а засега едно малко разтърсване няма да ви навреди. Вероятно е да ви съпровожда известна разсеяност и неувереност. Не трябва да се отпускате, тъй като трябва на момента да се ориентирате в няколко неща или въпроси.

Възможно е вашите искания да се увеличат несъразмерно с доходите. Интуицията и способността ви да предвиждате събитията няма да излъжат добрите ви очаквания. Изостреният инстинкт за самосъхранение поражда егоизъм и високомерие при изясняването на отношенията с околните. Старайте се да държите инициативата в собствените си ръце. Отнесете се критично към себе си. Не изкривявайте истината под какъвто и да е предлог.

В края на седмицата е възможно да се окажете сами. Вероятни са резки действия, които да засегнат самите вас. Безпокойството и пагубните мисли влияят пагубно на здравето ви. В любовните ви контакти е възможна неразбория, объркване, грешки, измами и клевета. Съществува опасността от нападки от страна на съперниците.

Намесвайте се активно в хода на нещата, когато счетете действията си за спасителни за някого. Чувството за дълг и отговорност пред хората няма да ви позволят да оставите започнатото, дори и да е малко печелившо. Старайте се да бъдете по-мъдри и не завиждайте на никого. При всеки човек има периоди на издигане и падане. Помнете, че лошото и доброто се редуват.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Няма коментари

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*