15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Скорпион

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп Скорпион от 22.01 до 28.01

Някой се опитва да ви подлее вода и от това ви става неприятно. Искате да се насладите още на почивката, не сте готови да се втурнете в задачи, но това едва ли може да стане. Близък е нетърпелив да ви види в действие. Заплахите могат да бъдат с обратен ефект. Не се карайте, търсете коректния тон и дипломатичното решение на спорните въпроси.

Околните оценяват вашата деликатност, в противен случай може да се сдобиете с яростни опоненти. Използвате вродения си чар, за да прокарате една интересна идея. В нея има хляб, не се отказвайте само защото не сте правили подобни неща.

Продължете методично и целенасочено да вървите към целта си. Сами ви е по-лесно отколкото с тежкия товар на роднини и близки. С тях уточнявайте детайлите, но сами трябва да свършите важната работа. Възможно е да ви изненадат неочаквани гости. С парите не сте добре, но съумявате да се оправите добре. Заради личен ангажимент може да пропуснете едно удоволствие с колеги или приятели.

Отделете повече време за любимия човек. Той се нуждае от вашето присъствие, бъдете нежни и внимателни и може да получите в замяна същото. Умението ви да отстоявате позициите си се проявява при вземането на решения. Склонността ви към анализи позволява да откриете слабостите в изпълнението на дадена работа. Вашата популярност нараства, но заедно и това и любопитните погледи насочени към вас.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
Няма коментар
  1. zeyno коментира

    tochno !!!

  2. krasimira krymova коментира

    saglasna sam

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува