Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Скорпион

Седмичен хороскоп Скорпион

sedmichen-horoskop-skorpion-snimka

Седмичен хороскоп Скорпион от 27.03 до 02.04

Планетите ви поставят сериозни изпитания. Важно за вас е да се придържате към безопасни отношения и да вземате премерени решения. Всяка една крайност може да ви навреди.

Всичко зависи от доверието на хората към вас и вашето към тях. Ако не можете да разчитате на тях, по-добре ги отстранете на безопасно разстояние. Анализирайте своите грешки и тогава може да разберете къде трябва да насочите усилията си.

Хората, които се занимават с финансови въпроси може да останат приятно изненадани от работата, която са свършили. Основи, които сте поставили преди известно време може да се окажат по-здрави, отколкото си мислите.

Не е нужно да правите големи разходи, ако не се налага. Пазете парите, много скоро те може да ви потрябват и тогава трябва да имате резерв за неотложни нужди. По-добре се консултирайте с приятел и тогава действайте.

Нямате нужната информация и това може да обърка стъпките ви. Често сте в опозиция на решенията и намеренията на болшинството. Но вярата в собствените ви сили и чувството за справедливост ви помагат да намерите съмишленици и нови приятели.

Способността ви да пазите тайни и вашето великодушие се използват умело от близки и приятели. Периодът като цяло е успешен и ползотворен, въпреки че хората около вас ви дърпат в разни посоки.

Засилете профилактиката, храненето ви не е пълноценно. Доволни сте от отварящите се пред вас възможности. Работата ви носи печалби. Можете да си позволите и по-независима позиция, приятни придобивки и нови удоволствия.

От правилната ви преценка за ситуацията зависи дали успявате да постигнете намеренията си. Прекалено вярвате на един човек, а в момента той си има трудности и е склонен да ви излъже. Мислете разумно, като отчитате обстоятелствата.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Няма коментари

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*