Седмичен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп Скорпион от 16.07 до 22.07

Тази седмица помага на мнозина от вас да продължат положителните тенденции в своето развитие. В личен и обществен план периодът е изключително благоприятен. Мнозина от вас се издигат с едно стъпало в очите на другите. Вашето предложение или идея е оценена. Време е за анализи на събития, свързани с миналото. Възможно е именно сега да се срещнете със стари приятели, с които отдавна сте прекъснали връзки поради стечение на обстоятелствата.

Някаква случка от миналото е забравена отдавна, но вие отново може да преживеете всичко. Сега е момента да направите компромис и да простите. Направете си изводи за случилото се, за да не са повтарят грешките от ваша страна. Дружбата ви с по-възрастни от вас личности, имащи високи длъжности и значими постове може да ви позволи не само да попиете от техния опит и знания, но и да се придвижите напред в кариерата. Вътрешната увереност и последователността на действията ви определят умението ви да отстоявате своята гледна точка. Това са главните условия за съхраняване на независимостта ви.

Събитията на тази седмица могат да усилят вашето безпокойство и предчувствие за някаква опасност. Възможни са екстремални обстоятелства, в резултат на които да промените плановете си. Увереността в успеха увеличава вашите шансове да имате повече власт, да получите желана длъжност или да осъществите смел проект. Бъдете внимателни при контактите си с непознати хора. Вашето внимание може да се насочи към някои по-примамливи неща.

Вашия личен живот и деловата ви дейност през този период могат да станат обект на обществено внимание. Затова трябва сериозно да се отнасяте към спазването на нравствените и морални принципи, за нарушаването на които може да се наложи да се разплащате. Може да ви се наложи да се подготвите внимателно за пътешествие. В противен случай са възможни неприятни изненади. Склонни сте да обвинявате за всичко обстоятелствата. Не оставяйте без внимание любимия човек. Постарайте се да приемате неговите проблеми, бъдете мили и внимателни.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
Няма коментар
  1. zeyno коментира

    tochno !!!

  2. krasimira krymova коментира

    saglasna sam

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува