Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Скорпион

Седмичен хороскоп Скорпион

sedmichen-horoskop-skorpion-snimka

Седмичен хороскоп Скорпион от 13.11 до 19.11

Партньорът ви може да се възпротиви на някои ваши предложения. Ако не покажете желание за сътрудничеството и отстъпки може да възникне сложна ситуация. Гледайте да не провалите една добра идея за следващия месец.

Ако отчитате само собствените си интереси, може да срещнете съпротивата на околните. Затова се опитайте да намерите златната среда и да направите някои малки компромиси.

Може да блеснете с широк кръгозор. Това впечатлява хората около вас, но вие също така сте взискателни. Искате работата да се изпълни по най-добрия начин, а има обективни обстоятелства, които пречат това да стане. Трудолюбието ви се проявява.

Бързо и ефектно изпълнявате една задача, така че да ви остане време и за удоволствия. Може да запазите тайна от партньора си или близки хора, но няколко дни това може да ви тежи и да искате да я споделите. Имате важен ангажимент.

Срещите ви може да са свързани с оферта за нова работа или допълнителна такава. Нуждаете се от пари, така че не ви остава нищо друго освен да я приемете. Далечни пътувания не се препоръчват, и на близко разстояние можете да постигнете онова, което и на далеч. Поговорете открито с партньора си. Той може да разбере вашите мотиви да постъпите по един или друг начин.

Заедно може да се справите с всяко едно предизвикателство. Даже не осъзнавате каква сила сте, когато гледате в една посока. Звездите ви предупреждават от какво да се пазите. Има опасности по пътя, не се разсейвайте нито за миг и в буквалния, и в преносния смисъл. Ако пътувате, се съобразявайте с обстановката и закона.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Няма коментари

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*