Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Скорпион

Седмичен хороскоп Скорпион

sedmichen-horoskop-skorpion-snimka

Седмичен хороскоп Скорпион от 23.01 до 29.01

В любовните отношения е възможно прекрасна сексуална съвместимост и взаимни избухвания на страстта. Мнозина може да решат, че е по-добре останат любовници, отколкото съпрузи, защото с времето тези бурни чувства могат да се изчерпят.

Между влюбените е възможно голямо привличане, но само на първо време. След това, разбирайки своята пълна противоположност, те могат да се разделят. В семейна обстановка сте романтични, меки и сговорчиви.

Демонстрирайки топлина и демократичност в отношенията с хората, ръководителите, дори без да се напъват, като че ли автоматично стават уважавани хора.

Много от вас се занимават с въпроси, свързани с обществената и частна собственост, недвижими имоти, данъци и застраховки. Този период може да донесе на държавните служители неочаквана работа и всевъзможни служебни промени.

Ако работите в туристическо бюро или в чуждестранна фирма, през този период може да донесете на фирмата много полза със своя труд и идеи.

Любовните отношения могат да бъдат твърде страстни и напрегнати. Невъзможно е да се живее постоянно в такова напрежение, затова ако свързвате живота си за дълго, трябва добре да си помислите.

За вас имат голямо значение отношенията с приятелите. С тях е възможно пълно взаимно разбиране. Възможно е да се заемете с преустройство и обмисляне на нови възможности.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Няма коментари

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*